2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
ممنونم عزیزم بخاطر دلداریت ولی دیگه واقعا تحمل ندارم صبرم داره تموم میشه شوهرمم اصلا همکاری نمیکنه ه ...

عزیزم میفهمت اما بدون همسرت کنارته اما بعضا مردا زودتر کم میارن و عکس العملشون این حس رو میده که همکاری نمیکنن یا درک نمیکنن.....

اما واقعا اینطور نیست.....

اونا بیشتر از هر کسی کنارمون هستن فقط بعضا نمیتونن اینو اونجوری که خوشایند ماست بهمون انتقال بدن.....

منم بعضا پیش میاد از یه حرف همسرم ناراحت بشم اما وقتی خوب فکر میکنم میدونم بنده خدا اصلا منظور بدی نداره فقط ت انتقال احساسش متفاوت عمل کرده.....

پس خودتو اذیت نکن و بدون پایان شب سیه خیلی نزدیکه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم میفهمت اما بدون همسرت کنارته اما بعضا مردا زودتر کم میارن و عکس العملشون این حس رو میده که همک ...

فدات بشم عزیزم ایشالا ک حاجت دل همه روا بشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم بخاطر دلداریت ولی دیگه واقعا تحمل ندارم صبرم داره تموم میشه شوهرمم اصلا همکاری نمیکنه ه ...

عزیز دلم فقط از خدا میخوام ک بزودی زود دلتو شاد کنه همه ما درکت میکنیم منم ی وقتایی دلم میگیره ولی ب قول آنا جون از خدا دلم نمیگ ره و ایمان دارم بهش ک بزودی قراره من و دوستان منتظرمو با هدیه قشنگش شاد کنه و مطمئن باش ک تموم این بغضها و شکایتها و دلتنگیها تموم میشه و خداروشکر ک تنمون  سالمه و همسرای  خوب و دلسوز و همراه داریم ....منتظر خبر خوش مامان شدنت هستیم 

سلام به همه دوستای گلم... بچه ها ملتمسانه یه خواهش دارم ازتون،چون دلهاتون پاکه، اگر حوصله داشتین و ...

عزیز دلم الهی ک ب سلامتی باشه و توی این ماه عزیز خدا بهترین هدیه شو بهت داده مواظب خودت و نی نی گوگولیهات باش خم نشو بار سنگین بلند نکن دو هفته دیگه چه شادی و بزن و بکوبی قراره اینجا برات بکنیم 😍

سلام دوستان   

من دوباره دستامو گذاشتم رو زانو و پرو پرو دارم شروع می کنم

این هفته با دکتر نصر وقت دارم    برم درمورد سه تا جنینام باهاش صحبت کنم  .

دو هفته قبلم رفتم با محسن معینی که دکتر دو سه تا از دوستام بود که پیشش جواب گرفتن... چون دو سه تاشون بارها تجربه منفی رو داشتن پیش ایشون بار اول باردار شدن ...

البته دکتر قبلیمم خیلی قبول دارم عارفی بود

ولی بقول معینی وقتی سه بار یه مریضم منفی می شه می گم دست رو عوض کن 

سه تا حنین دارم  ، کامپکت، ab  , b

نمیدونم اصلا ارزش انتقال دارن یا نه 

معینی گفت اره انتقا ل بده حیفه 

دوستان اگه تجربه ای ازین دو دکتر دارن بگن ممنون می شم  

با ارزوی  رهایی از این مخمصه برای هممون

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
والا ما تمدید نکردیم دیگه ولی دکترم میگفت همچنان هستن اما همسرم گفت به هیچ وجه تمدید نمیکنم که بدونی ...

خدا همسرت رو برات نگه داره
و یه عمر سلامت و با عشق کنار هم زندگی کنین عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان اومدم اینجا درد دل کنم دلم خیلی گرفته دیشب اینقد گریه کردم ک امروز چشام شده اندازه ی هند ...

عزیزم حق داری ، کاش میشد همسرت دو روز کارشو عقب بندازه
به نظرم اگه خونه خودت راحتی خونه بمون
گاهی ادم به تنهایی نیاز داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جون من 10 روز پیش یه مسافرت زیارتی برام پیش اومد و برای اینکه راحت بتونم زیارت کنم LD خوردم ،ال ...

عزیزم از چندم سیکلت خوردی؟

سلام دوستان    من دوباره دستامو گذاشتم رو زانو و پرو پرو دارم شروع می کنم این هف ...

افسون جان خیلی خوشحالم از اینکه دوباره شروع کردی
دکتر نصر رو من شنیدم دستش سبکه تو انتقال

البته واقعیت امر اینه که انتقال های منفی مربوط به پزشک نمیشه ، وقتی قبلش همه چیز چک شده و همه داروهای مورد نیاز رو داره بیمار
به هر حال درصد زیادی شانس دخیله تو این موضوع و شانس لانه گزینی جنین تو میکرو هم فقط 35 درصده که خب خیلی زیاد نیست
برای همین یکی دو تا منفی داشتن یه چیز طبیعیه اما خب ماها به خاطر ینکه انتظار زیادی کشیدیم ، تحمل منفی نداریم و خب حق هم داریم

لاله جون یک روز قبل ازشروع سیکلم ،لک هم داشتم که خوردم که با خوردن قرص متوقف شد

یعنی فقط یه روز خوردی؟

سلام دوستان    من دوباره دستامو گذاشتم رو زانو و پرو پرو دارم شروع می کنم این هف ...

عزیزم آفرین به همتت.....

چرا که نه عزیزم.....

این حقته که برا شیرینترین هدفت تلاش کنی.....

ایشالله دست دکتر جدید برات خوب خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com