2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

بچه ها کسی در مورد اقداماتی که میتونه موثر باشه قبل از انتقال جنین فریز چیزی نمیدونست؟

مثلا چی بخوریم یا نخوریم بهتره؟

چه کارهایی انجام بدیم؟ و ...

ممنون میشم اگر میدونین راهنمایی کنین ...  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیزم هر صد تا صلواتی که بفرستم بهت میگم..... فعلا ۷۰۰ تا فرستادم بازم میفرستم خبر میدم..... تا آخ ...

آنا جان ميگم اون آزمايش ژنتيك كاريوتايپي كه ما داديم به جنين الان هيچ ربطي پيدا نميكنه ؟؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم برا هر کسی متفاوته بین 5 تا 8 تومن تقریبا

ممنون عزیزم ....خیالم راحت شد😄

اخه چند نفر گفته بودن ivfنزدیک ۲۰ تومن در میاد

من خودم مشکل ندارم ولی همسرم اسپرمش ضعیفه.‌‌

و خدايي كه به شدت كافيست🌱
لاله جون من یک روز در میون امگا۳ میخورم ک سرچ کردم دیدم باعث رقیق شدن خون میشه و آسپرین باهاش تداخل ...

راستش کلا امگا3 طبیعی بهتره مصرف بشه
که تو میگو و فندق و گردو و پسته و بادام درختی هست

اما در مورد مصرف همزمانش دقیق نمیدونم
من اگه جای شما بودم خودم این راهو انتخاب میکردم
امگا رو از مواد طبیعی میگرفتم و اسپرین رو میخوردم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام تورک آناجون ولاله عزیز و همچنین بقیه دوستان گل  خانما من امروز دقیق ۹ هفته باید میشدم که ...

متاسفم عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم
میدونم خیلی سخته امیدوارم مقاوم باشی و روحیه ات رو حفظ کنی

عزیزم اگه یادت باشه دکتر ثمین که دکتر منم بود یه هفته بهش فرصت داده بود برای سقط طبیعی و گفته بود خطر داره و خب همه میدونن که خطر نداره و میشه تا یه ماه هم زمان داد
خدا رو شکر که دکترت منصف هست و یه ماه بهت زمان داده
اما ثمین خیلی زود (تقریبا تو دو هفته ) خونریزیش شروع شد
شما هم تنها کاری که لازمه انجام بدی پیاده رویه ، بعد از ده روز یا دو هفته حتما خونریزیت شروع میشه
به محض شروع خونریزی فقط، دم کرده سیاه دونه بخور روزی 2 تا 3 بار چون باعث میشه انقباضات رحمیت شدید تر بشه و همه چیز کامل دفع بشه و بقایا نمونه ، و وقتی خونریزی و دردت شروع شد اصلا نباید مسکن بخوری ، چون باعث میشه سقطت کامل اتفاق نیوفته
بعد از اینکه ساک دفع شد میتونی شیاف استامینوفن استفاده کنی

عزیزم پلی کیستیک ها چون اصولا هایپر میشن کیفیت تخمک ها میتونه کم بشه
شما چند تا تخمک داشتی؟ از اون تعداد چند تاش جنین شد؟
اگه کمتر از 30 درصد تخمک ها جنین شدن کیفیت تخمک خودت ضعیف بوده و علت اینکه جنین رشد نکرده همینه
میتونه اسپرم همسرت هم مشکل داشته باشه

شما قبل از سیکل مکمل داشتین؟ اگه نداشتین ، اگه جنین دارین که هیچ اگه ندارین حتما قبل از سیکل بعدی حد اقل 3 ماه دارو مصرف کنین تا کیفیت تخمک هاتون و اسپرم همسرتون نرمال بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
همسرم توشرایط پر از استرس بیوپسی شد  میگم شاید به این خاطر اینطور شد  بعد اینکه تورک آنا ...

عزیزم یه چیزی یادم اومد
فک کنم شما رویان میکرو کردین نه؟
یادم نیست کدوم دوستمون میگفت اینجا بود یا تو یکی از گروه هایی که دارم بود، اما یادمه اونم مریض رویان بود بعد یکی دو دوره میکرو کرد و جنین هاش یا کم بودن یا همون تعداد هم کیفیت نداشتن ، دکتر اورولوژ وقتی پرونده رو دید نامه داد برای جنین شناس رویان که از فلان نیدل  استفاده کنین و از اینی که همیشه استفاده میکنین دیگه استفاده نشه
یعنی نیدلی که برای لقاح استفاده میکردن مشکل داشته خودش و به بافت تخمک اسیب میزده

آناجون من از ديشب كه سلكسان زدم، حدود يك سات بعدش درد گلو گرفتم، وقتي آب دهانم رو قورت ميدم انگار اس ...

سوگل جان جزو عوارضیه که حتما باید به دکتر بگی
چون احتمالا داروت رو عوض کنه

آنا لاله کسی نیس؟من میترسم😨😨😨نمیرم بمونم رو دستتون

عالی بود یعنی :))))
عزیزم خدا نکنه بمیری
تازه نی نی داره اماده میشه بیاد تو دلت خب

عزیزم تزریق زیر جلدی کم عارضه ترین نوع تزریقه
مخصوصا دور ناف
حواست باشه موقع تزریق سرنگ تکون نخوره
با یه دست بدنه اش رو نگه دار با یه دست پیستون رو فشار بده

سلام به همگی دوستان گلم rbc بالا توی آزمایش اسپرم نشونه چیه بعد ویسکوزیتی غیر نرمال میتونه از همین ...

وقتی گلبول قرمز تو نمونه بالاست اصولا به علت عفونت هست
ممکنه عفونت مجاری ادرار باشه یا عفونت لوله های اپیدیدیم
غلظت بالای اسپرم هم میتونه علتش عفونت باشه میتونه مصرف سیگار و تغذیه بد و این چیزا باشه

بچه ها حالم خيلي بده، ببينين آزمايشمو، اصلا داغونم

عزیزم نگران نباش
ریسک مثبت نیست ، متوسطه
خیلی وقتا پیش میاد
تو انومالی ان شاء ا... همه چیز عالیه

یا اگه خیلی میترسی تست سل فری تا خیالت راحت بشه
فقط هزینه اش خیلیه

پرپرجون عزیزم نگران نباش برای منم زده ریسک متوسط ورفتیم پیش مشاوره ژنتیک،گفت احتمالش خیلی کمه ونگران نباشین ب ماگفت چون آی وی افی هستین بخاطر اینکه زحمت کشیدین میگم برید سل فری وگرنه اگه طبیعی بود فقط آز کوادمارکر کافی بود،از هفته 12میشه آز سل فری رو داد دکترگفت هزینش1200هست وجوابش نهایتا یه ماهه میاد

اصلا هم داغون نباش،منم همش کارم شده بود گریه اینجوری فقط نی نیمون اذیت میشه پس بهتره بسپریمش ب خدا،درضمن تریزومی هیچ مشکلی نداری وفقط سندروم دون اونم خییییلی درصدش کمه ومطمینم هیچ مشکلی نیست خانمی