2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من طرازی رو دقیق نمیشناسم ولی آبان کادر خیلی مجرب و خوبی داره و آمار ای وی اف مثبتش از همه بیمارستان ...

آبان بیمارستان خصوصی هستش یا دولتی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی

عزیزم هر صد تا صلواتی که بفرستم بهت میگم.....

فعلا ۶۰۰ تا فرستادم بازم میفرستم خبر میدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم خصوصیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی

عزیزم هر صد تا صلواتی که بفرستم بهت میگم.....

فعلا ۷۰۰ تا فرستادم بازم میفرستم خبر میدم.....

تا آخر شب حتما ۳۰۰ تای دیگه میفرستم بشه ۱۰۰۰ تا اگه بیشتر شد خبر میدم.....

خصوصیه عزیزم...شیک و پیک و خیلی تر تمیز نیست مثل بقیه خصوصیا ولی کادر خوبی داره

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
آنا لاله کسی نیس؟من میترسم😨😨😨نمیرم بمونم رو دستتون

عزیزمممممم....طبیعیهههههه....واسه منم همین طور بود.اصلا درد نداره....نگران نشو....منم سلکسانمو دیگه خودم تو شکم میزدم سرنگه هی کج و کله میشد😂😂😂 توی شکمم الانم زنده در خدمتتم😂😂

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
نه فریز ندارم  دوباره از اول شروع میکنم

ان شاءالله دفعه دیگه خدا حتما نی نیتو نگه میداره، چون مامان محکم و صبوری هستی و به خدا توکل میکنی... آفرین به روحیت عزیزم... برای ما هم دعا کن

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین