2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
همسرم توشرایط پر از استرس بیوپسی شد  میگم شاید به این خاطر اینطور شد  بعد اینکه تورک آنا ...

عزیزم جنین فریز داری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون من از ديشب كه سلكسان زدم، حدود يك سات بعدش درد گلو گرفتم، وقتي آب دهانم رو قورت ميدم انگار اس ...

عزیزم بله روزانه هست معمولا اما بازم زنگ بزن بپرس.....

عزیزم چند روزم بزن شاید حالاتت ربطی به سلکسان نداره.....

شاید سرمایی چیزی خوردی.....

آب نمک قرقره بکن ببین فرقی میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون ببخشید عزیزم من دارویی برای مهار ندارم نمیدونم چیه اصلا.من میخوام آی یو آی کنم بهم لتروزول ا ...

متوجه شدم پس همون ببن ۵ تا ۷ هر ساعتی راحتتری تزریق کن.....

فقط دیگه تایمش نظم داشته باشه.....

آنا جون من آمپولو تزریق کردم ولی حس میکنم عمقشو کم گرفتم آخه سرنگشم خیلی کوتاه بود بعدش اصلا درد نگرفت اشکالی نداره بنظرت؟البته اینم بگم من تقریبا شکم ندارم یذره کوچولو دارم.بعدش سرنگ چند بار اومد خواست در بیاد دوباره فرو کردم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

آنا لاله کسی نیس؟من میترسم😨😨😨نمیرم بمونم رو دستتون

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آنا جون اين آمپول آنوكساپارين باعث خونريزي نميشه؟ كمي تو نت چرخيدم استرس گرفتم!  به نظرت چرا من ...

عزیزم اصلا نگران نباش. بدن هرکسی یه جوره. قرار نیست همه لک بینی پیدا کنن. من که نداشتم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیزم فقط اگه پرد استفاده کردی خیلی مراقب خودت باش و با هیچ کسی دست و روبوسی نداشته باش حتی کسی که س ...

آناجون کساییکه پرد لازم دارن تا چند هفتگی باید مصرف کنن؟ یعنی میشه زودتر قطعش کرد؟ من فکر میکردم تا آخر بارداری باید مصرف بشه! 

سلام تورک آناجون ولاله عزیز و همچنین بقیه دوستان گل  خانما من امروز دقیق ۹ هفته باید میشدم که ...

بنظرم شما هم سی دی مارکرها و آزمایشهای انعقادی روانجام بدی بهتره. میتونی از لیست آناجون استفاده کنی و بعد بدی یه دکتری برات بنویسه. برای همسرتون هم میشه داروی تقویتی داد اما بهتر از اون رعایت کردن بعضی نکات برای کاهش ورود مواد مضر اکسیدان به بدن هست. ویتامین ای ۴۰۰. ال کارنیتین مایع ۱۰۰۰ میلیگرم. رد کیوتن (red q10). سلن پلاس و ویتامین سی. اینا براتقویت اسپرمه. 

سلام بچه ها کمکم میکنین

من این ختم صد هزار صلوات ماه رجب که برای بچه دارشدن و برداشتم 

7 هزار تا مونده 

میشه کمکم کنین تا امشب تموم شه

اگه از کسی هم میتونین کمک بگیرین ممنون میشم

هر چقدر که میتونین بهم بگین

نه فریز ندارم  دوباره از اول شروع میکنم

عزیزم پس خودت کاریوتایپم انجام بده همسرتم کاریوتایپ و دی اف آی اسپرم رو حتما انجام بده.....

آنا جون من آمپولو تزریق کردم ولی حس میکنم عمقشو کم گرفتم آخه سرنگشم خیلی کوتاه بود بعدش اصلا درد نگر ...

عزیزم خوبه که درد نداشته....

همینکه کل نیدل داخل بره کافیه.....

زاویه هم کمتر از ۴۵ نشه.....