2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه دوستای عزیزم مرسی از همتون که از ته دل باهام همدردی کردین،راستش خیلی حال و احوال خوشی ندارم مخصوصا اینکه چهارشنبه اولین سال تولد برادزاده ام هست. تو دلم غوغاییه، گیجم منگم،رو هوام،یه وقتایی نفسم بالا نمیاد از دلتنگی،خدا خودش دل هممون رو آروم کنه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام به همه دوستای عزیزم مرسی از همتون که از ته دل باهام همدردی کردین،راستش خیلی حال و احوال خوشی ند ...

سلام لی لا جون. خیلی سخته، خدا صبرتون بده. خدای برادرزاده ات هم بزرگه. روح مادرش هم قرین رحمت باشه. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام لی لا جون. خیلی سخته، خدا صبرتون بده. خدای برادرزاده ات هم بزرگه. روح مادرش هم قرین رحمت باشه.& ...

فدات عزیزم،حتما همینطوره که میگی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بله شكر خدا طبيعي باردار شدم، سرم ندارم عزيزم، خدا حال خوب دل من و همسرم رو به شما و همسرت عنايت كنه ...

وای چه خبر خوبییییییی....الهی صد و بیست سال قلبش بتپه.....همین الان داشتم تاپیکو میخوندم قبل از پیام شنا گفتم چرا چند روزه نی نی نداریم.....الهی خدا هممونو زودتر با معجزاتش خوشحال کنه😍😍😍

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام به همه دوستای عزیزم مرسی از همتون که از ته دل باهام همدردی کردین،راستش خیلی حال و احوال خوشی ند ...

عزیزممممم....خدا شما ها رو نگه داره برای برادر زادت🌸🌸

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
چی بگم عزیزم... ممنون بابت راهنماییت آدم از کار این دکترا سر در نمیاره... من چون زر نانی رو قبول دا ...

کار درست همینه
تو هر مساله ای باید فقط متخصص مربوطه نظر بده
دکتر زرنانی متخصص ایمنی هست و نظرش بر نظر هر کسی ارجحه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
والا دقیق نمیتونم چیزی بگم شاید لاله جون بهتر بتونه راهنماییت کنه....

خب روز 4 سیکل هم میشه اوائل سیکل
من دیدم تو هر تایمی تجویز شده
فقط وقتی از نیمه سیکل به بعد استفاده بشه ، پریود اون ماه قطع نمیشه و از ماه بعد پریود اتفاق نمیوفته

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان قشنگم، من الان از مطب دكتر برگشتم،  بعد از اون همه سختي و دوا و درمان، دوبار اي يو ...

وای عزیزم مبارکه
خدایا شکرت
عزیزم سیکل پانکچر من و شما با هم بود
یادمه خیلی بعد از انتقالم بهم دلگرمی دادی و میگفتی برام مهمه چون سیکلمون با هم بوده
الان میبینم بارداریمون هم شکر خدا با همه
خیلی تبریک میگم بهت عزیزم
ان شاء ا... دو هفته دیگهمیری و قلبش هم میبینی

وای عزیزم مبارکه خدایا شکرت عزیزم سیکل پانکچر من و شما با هم بود یادمه خیلی بعد از انتقالم بهم دل ...

ممنون لاله جون، شكر خدا رو هزاران بار بيارم بازم كمه، انشالله بارداري همه ختم به خير بشه، مرسي از ابراز محبتت، فقط الان استرس اين آمپول رو دارم، شما اطلاعي دارين؟

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

لی لا جان خداوند روح همسر برادرت رو شاد کنه
یه ارامشی به دل برادرتون و خودتون هم بده

عزیزم الان برادرتون بهتره از لحاظ روحی؟
اون طفل معصوم پیش کیه؟
خدا به دل برادرتون صبر بده تا بتونه این بار بزرگ رو به مقصد برسونه