2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان قشنگم، من الان از مطب دكتر برگشتم،  بعد از اون همه سختي و دوا و درمان، دوبار اي يو ...

وای خدای من! یعنی طبیعی باردار شدی عزیزم؟؟😍😍😍 خدایا صدهزاربارشککککررر❤چقدر عالی! مبارکتتت باشه عزیزم❤ فقط اگه سرم آی وی آیجی لازم داشته باشی، میگن بمحض مثبت شدن و دوبرابر شدن بتا باید تزریق بشه. مراقب خودت باش.  تو این حال خوبت برای من و همه دوستاموت دعا کن😘😘

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

تورک انا جون من سه ماه پیش رفتم رویان .

بعد تی اس اچم ۳ و نیم بود . بهم لووتیروکسین داد روزی یه نصفه . البته دکترای رویان بسیار بی ملاحظه اند و یه نگاه سرسری به پرونده م انداختن و بدون گفتن یه کلمه حرف داد به ماماش . ماماهه اینو بهم گفت .

الان تقریبا یک هفته است قرصام تموم شده و وقتم با طرازی یک هفته دیگه است . تا دوباره آزمایش بده و جوابش بیاد هم حتما ۱ هفته دیگه طول می کشه .

مشکلی برام پیش نمیاد دو سه هفته نخورم ؟

الان فکر می کنید نرمال شده عددم ؟

لازمه زودتر از وقتم با طرازی برم بین مریض پیش یه دکتر غدد یا طرازی خودش حواسش هست ؟

عزیزممممممم ب سلامتی خیلی خوشحال شدم ک داری انتقال میدی الهی ک نی نی هات برات بمونن و بزودی زود ما ش ...

قربونت بهار جونم... ان شاءالله با دعای شما...

ان شاءالله تو هم خیلی زود ما رو خوشحال کنی و مامان بشی...   

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
وای خدای من! یعنی طبیعی باردار شدی عزیزم؟؟😍😍😍 خدایا صدهزاربارشککککررر❤چقدر عالی! مبارکتتت باشه عز ...

بله شكر خدا طبيعي باردار شدم، سرم ندارم عزيزم، خدا حال خوب دل من و همسرم رو به شما و همسرت عنايت كنه انشاالله

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
سلام دوستان قشنگم، من الان از مطب دكتر برگشتم،  بعد از اون همه سختي و دوا و درمان، دوبار اي يو ...

خیلی مبارکت باشه عزیزم، خیلی خوشحال شدم...ان شاءالله سلامت بدنیا بیاریش..

برای منم دعا کن مامان سوگلی...  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیز من استرس چرااااااا شما قراره فردا نی نی هاتو بیاری خونه و اونا هم قراره تا آخرش بچسبن ب مامانشو ...

مرسی دوست عززززیزم😘😘❤️❤️

نمی دونم چرا ایندفعه اینجوری شدم

ولی از لطف شما دوستان الان خیلی بهترم 🙏

انشااله برا همه اتفاقهای خوب بیفته

خیلی مبارکت باشه عزیزم، خیلی خوشحال شدم...ان شاءالله سلامت بدنیا بیاریش.. برای منم دعا کن مامان سوگ ...

ممنون عزيزم، انشاالله همه ني ني ها سلامت بيان به آغوش مامان و باباهاي منتظر، از خدا ميخوام زودتر معجزه خدا شاملت بشه

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم