2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست

بچه ها اگر کسی پیشنهادی داره که قبل از انتقال جنین فریز انجام بشه مفید و موثره لطفا راهنمایی کنید اگر وقت دارید...ممنون

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
دکتر غدد گفت، گفت مقدارش اندازه ای نبوده که نیاز به پرد باشه، بعدم از لحاظ علمی هنوز بی پایه و اساسه ...

عزیزم انتی تی پی ا هرگز پایین نمیاد با پرد نیزولون ، بلکه وقتی بالاست نشون میده فرد مشکل خود ایمنی داره تو غده تیروئیدش و این مشکل ایمنی باید مهار بشه ، یعنی سیستم ایمنی مهار بشه با همین پرد
دکترای غدد اعتقادی به این مسائل ایمنی ندارن !! معلوم نیست اصلا چرا همچین شاخه ای از علم ایجاد شده پس !!
مگه میشه علمی نباشه وقتی متخصص ایمنی درسش رو خونده و میگه باید مصرف بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جون و دوستان ببخشید فکر کنم فقط ۱۰۰ صفحه من تاپیکتونو پر کرذم با دل نگرانیهام و سوالام ، اگه میت ...

عزیزم خیالت راحت باشه، چرا به نی نی استرس میدی؟

ان شاءالله خدا خودش برات حفظش میکنه ،بعدم به سلامتی به دنیا میاد و بعد میای اینجا از شیطنتاش و بی خوابیات به ما میگی....

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

آنا جون الان زنگ زدم دکترم البته منشی جواب داد و گفت دیفرلین رو بهتره اول دوره یا آخره دوره بزنی....الان روز ۴ پریود هستم. امشب بزنم به نظرت؟ ؟ به حرف منشی دلم قرص نیست نذاشت با دکتر یا ماما حرف بزنم خودش رفت پرسید😣

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
عزیزم انتی تی پی ا هرگز پایین نمیاد با پرد نیزولون ، بلکه وقتی بالاست نشون میده فرد مشکل خود ایمنی د ...

چی بگم عزیزم... ممنون بابت راهنماییت

آدم از کار این دکترا سر در نمیاره... من چون زر نانی رو قبول دارم،نظرش برام مهم بود و به هر حال مصرف کردم و تموم شد...

توکل به خدا

آنا جون الان زنگ زدم دکترم البته منشی جواب داد و گفت دیفرلین رو بهتره اول دوره یا آخره دوره بزنی.... ...

والا دقیق نمیتونم چیزی بگم شاید لاله جون بهتر بتونه راهنماییت کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رژیم غذایی رو من حدودا 4 ساله شروع کردم و دو ساله محدود ترش کردم و از مهر 96 هم خیلی این محدودیت رو ...

مرسی لاله جون که وقت گذاشتی توضیح دادی 

ممنونم از لطفت 

امیدوارم بارداری راحتی داشته باشی وصحیح وسالم بغلش کنی🙏😘

ان شاء ا... این اخرین جنین ها ، میشن اخرین انتقالت و با همینا مامان میشی عزیزم و سختی هات تموم میشه& ...

ای جان ❤️مرسی از دعای خوبت انشااله🙏🙏🙏😘ممنونم از دوستان خوبی مثل شماها 

هیشکی از میکرو من خبر نداره خدارو شکر که لااقل اینجا رو دارم و کلی دوستای مهربون که حرفامو بزنم   

سلام به همه دوستای گلم، ان شاءالله حال همه دوستای خوبم و مخصوصا مامان های حامل نی نی  و جینگولی ...

عزیزممممممم ب سلامتی خیلی خوشحال شدم ک داری انتقال میدی الهی ک نی نی هات برات بمونن و بزودی زود ما شاهد شادی شما باشیم من پیشاپیش مامان شدنتو بهت تبریک میگم

سلام دوستان عزیزم  من فردا انتقال دارم نمی دونم چرا اینبار اینهمه دلشوره واسترس دارم😔😔 آخه آ ...

عزیز من استرس چرااااااا شما قراره فردا نی نی هاتو بیاری خونه و اونا هم قراره تا آخرش بچسبن ب مامانشون  فقط آروم باش و پیشاپیش مادر شدنت مبارک

سلام دوستان قشنگم، من الان از مطب دكتر برگشتم،  بعد از اون همه سختي و دوا و درمان، دوبار اي يو اي منفي، سيكل اي وي اف، هايپر شدنم، سختيهاي هايپري، وقتي كه منتظر پري و انتقال جنين بودم خدا بازهم بهم نشون داد بالاترين طبيب فقط خودشه، هزاران بار شكرررررررررر، معجزه خدا شامل منم شد و باردارم، نميدونم چطور حسم رو بگم فقط الهي شكر ورد زبونم شده، از صميم قلبم براي تك تك منتظرا بارداري سالم و راحت ميطلبم، آناي عزيزم خدا نگه دار خودت و همسرت و دردونه هات باشه كه اين اعتماد رو بهم دادي كه شايد باردار باشم و جرات كردم امروز آز دادم، مرسي بابت همه خوبيهات، بهترينها رو واسه همه دوستان ميخوام.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

آنا جون به من روزي دو تا شياف پروژسترون و فوليك ١ و آمپول انوكساپارين سديم داد، اين دارو براي چيه؟ گفت تا يك ماه بعد از زايمان بايد استفاده كنم، شياف و اين آمپول تداخل دارويي ندارن؟ و اينكه گفت هويج، موز، ماهي و ميگو سه ماه اول، فقط هفته اي يك بار مصرف بشه

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم