2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر غدد گفت پرد نیاز نداشتی؟ مگه ایمونولوژ تجویز نکرده؟ یا دکتر زنانت؟

دکتر غدد گفت، گفت مقدارش اندازه ای نبوده که نیاز به پرد باشه، بعدم از لحاظ علمی هنوز بی پایه و اساسه...

البته انتی تی پی او هم تغییر چندانی نکرده بود با اینکه پرد مصرف کردم، گفت این طبیعته بدنته و همیشه هست، فقط همون لووتیروکسین کافیه...

زر نانی گفته بود مصرف کنم، دکتر زنانم مخالف بود ولی چون نامه داده بود زر نا نی گفت لازم نیست ولی اشکال نداره،مصرف کن...

بعدم tsh م که 2 و خورده ای بود ،شده بود 4... مقدار دارو رو بیشتر کرد ،گفت نگران نباش میاد پایینتر تا روز انتقال،احتمال داره به خاطر مصرف کورتون باشه... 

تو دعاهات منم یاد کن آنا جونم....

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
به امید خدا یه بتای تپل بهمون نشون بدی

قربونت مهربونم  

ان شاءالله هممون شاد بشیم و به آرزوهامون برسیم...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
دکتر غدد گفت، گفت مقدارش اندازه ای نبوده که نیاز به پرد باشه، بعدم از لحاظ علمی هنوز بی پایه و اساسه ...

عزیزم نه فکر نکنم به خاطر پرد باشه بالا رفتن تی اس هاش....

اتفاقا کسایی که کم کاری با آنتی تی پی اوی بالا دارن یه جوری نقص ایمنی محسوب میشه و از درماناش همون پرد هم هست.....

تحریک تخمدانم داری؟

یا فریزه؟

نگران نباش لووتیروکسینتم زیاد کرده سریع پایین میاد.....

من لایق باشم همیشه دعاگوی دوستام هستم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره لاله جون هماتوم داشتم اونموقع هم ولی هفته ۵ بودم و هنوز قلب نداشت

خب عزیزم دفرمه شدن مربوط به ساکی هست که پوچه
شما الان جنینت قلب داره
شرایط شما با اون موقع فرق داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون ممنون که وقت ذاشتی اینهمه توضیح دادی خواهر ،،،، یعنی خون روشن باید دفع بشه تا هماتوم بره ؟ ...

روشا جان هماتوم لخته خون هست ، اما لخته خون تیره نیستش که
دفعش هم به صورت خون روشن هست
تمام اون هماتوم باید دفع بشه و قسمتیش جذب بشه
با توجه به اینکه هماتومت خیلی بزرگ بوده بیشترش دفع خواهد شد به صورت خون روشن و گاهی لخته
نگران نباش
داروهایی که برای انقباض داده بهت مصرف کن
من حدس میزنم بیشتر انقباضاتت به خاطر استرس و نگرانیت هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان من اسفند دومین آی وی افم منفی شد. با دکتر عارفی الان میخوام خیلی زود دوباره سیکل شروع کن ...

ازی جون من پیشنهادم اینه که با هر سه شون ویزیت بشی و ببینی کدومشون ارامش بیشتری بهت میدن
و کارشون مورد پسندت هست
وقت دکتر نصر کی هستش؟
البته با دکتر نصر اگه بخوای کار کنی باید متخصص ایمونولوژی رو حتما داشته باشی به صورت موازی کنارش
چون دکتر نصر اصلا به این موارد اعتقادی نداره

لاله جان یادمه شما یبار در مورد اینکه آمپول پروژسترون کامل جذب بشه واذیت نکنه توضیح داده بودین   ...

تا 24 ساعت بعد از تزریق کمپرس یخ بذار
از فرداش کمپرس گرم
حتی بهتره کیسه یخ رو همراهت داشته باشی یه سی ثانیه قبل از تزریق بذاری رو باسنت بعد تزریق انجام بشه

یه سوال دیگه  لاله جان میشه پروسه بعد انتقالت رو بگی  رژیم غذایی،دارویی،چند تا انتقال دا ...

رژیم غذایی رو من حدودا 4 ساله شروع کردم و دو ساله محدود ترش کردم و از مهر 96 هم خیلی این محدودیت رو شدید تر کردم چون تصمیم داشتم اخر سال وارد سیکل میکرو بشم
کلا 4 5 ساله مرغ و تخم مرغ روز نمیخوریم
گوشت گوساله ممنوعه
ماکارونی ، سویا ،قند شکر شیرینی مصنوعی لبنیات کاملا حذف
به جای قند و شکر شیرینی های طبیعی مثل مویز و خرما و عسل و شیره انگور مصرف میکردیم
تابستونا انگور و هندونه بیشترین میوه ای بود که برای شوهرم میخریدم چون طبعش گرمه
کاسنی و تخم شربتی و لیمو ترش هم جزو روتین همه روزه بود
شام سعی میکردم پختنی باشه و حتی الامکان از غذای سرخ شده استفاده نکردم
صبحانه هم ارده و شیره انگور یا عسل طبیعی و گردو

ماست هم چون شوهرم طبعش گرمه تابستونا میخورد اما نعنا بهش اضافه میکردم و حتما چکیده اش میکردم
شیر هم فقط با عسل مصرف میکردیم
البته شیر و ماست هر دو طبیعی و ارگانیک مصرف میکردیم و پاستوریزه به هیچ وجه نمیخریدیم

از مهر ماه خودم و شوهرم هر دو یه سری مکمل داشتیم
ویتامین دی رو نرمال کردیم /تیروئیدم رو نرمال کردم

قبل از پانکچر مربای به که با شیره انگور پخته بودم خیلی مصرف کردم و تا مثبت شدنم ادامه دادم (البته فکر نکنم ربطی داشته باشه به مثبت شدن ، من به خاطر اهنش میخوردم)
3 تا جنین برام انتقال دادن
استراحت خاصی نداشتم ، فقط هفته اول استراحت نسبی داشتم
غذا میپختم نماز رو رو صندلی میخوندم دست شویی هم از فرنگی استفاده نکردم و هنوزم نمیکنم
از هفته دوم بیرون هم رفتم حتی و تا الان استراحت خاصی نداشتم

دارو تو سیکلم فقط گونال 150 واحد داشتم البته دکتر مریونال هم داده بود که خودم خواستم حذفش کنه چون میدونستم با همین دوز هم هایپر میشم
اسید فولیک هم خودم میخوردم / لوو تیروکسین هم چون تی اس اچم قبل از انتقال دیدم شده 4 باز خوردم خودم تا یک ماه
از وقتی امپولام شروع شد سفیده تخم مرغ روزی 4 تا خوردم

آنا جون و دوستان ببخشید فکر کنم فقط ۱۰۰ صفحه من تاپیکتونو پر کرذم با دل نگرانیهام و سوالام ، اگه میت ...

عزیزم بسپر به خود خدا
برای اینکه استرس نداشته باشی یا حد اقل کمتر بشه سوره یس رو بخون
داروهات رو داری هر چی لازمه
استراحت هم میکنی
دیگه بقیه اش رو بسپر به خود خدا

عزیزم نه فکر نکنم به خاطر پرد باشه بالا رفتن تی اس هاش.... اتفاقا کسایی که کم کاری با آنتی تی پی او ...

نمیدونم چرا پرد رو من اثر نکرده..  

سیکلم لانگ بود، استرادیول دارم، آسپرینم داده...

جینگولیام فریزن   

ان شاءالله که این دفعه با دعاهای شما دوستای خوبم مثبت بشه  

ممنون ،لطف داری مهربونم...  

سلام بچه ها من امروز روز5 پری هستم بنظرتون اگه ب دکتر بگم از فردا داروی تقویتی ب شوهرم بده ک میشه رو ...

نیوا جان مکمل برای مردان فقط زمانی اثر داره که بین دو ماه و نیم تا سه ماه مصرف بشه
چون پروسه ساخت اسپرم 75 روزه اس

سلام دوستان عزیزم  من فردا انتقال دارم نمی دونم چرا اینبار اینهمه دلشوره واسترس دارم😔😔 آخه آ ...

ان شاء ا... این اخرین جنین ها ، میشن اخرین انتقالت و با همینا مامان میشی عزیزم و سختی هات تموم میشه