2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
نه بابا برا این میگه اپلیکارتورو زیاد فشار ندی به خاطر اینه اپلیکاتور باعث مشکل با اذیت نشه نه پماد. ...

تورک آنا من بازم خونریزی روشن دارم ،،، دارم میمیرم از نگرانی ،،، تورو خدا داره چه اتفاقی میفته ؟ یعنی سقط شد ؟ یه کم هم درد دارم ،،، من از چهاشنبه شب که خپنریزی دشتم دیگع سلکسان ندارم ،،، الان چیکار کنم ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چهارشنبه خونریزی داشتم ، ۵ شنبه لکه بینی بود ، دیگه لکه بینی نداشتم ، دیروز یه کم ترشحات قهوه ای داشتم ،، الان یه هویی رفتم دسشویی باز خونریزی بود ، خون روشن اومدم دراز کشیدم ، زنگ زدم دکتر گفت ۱ ساعت دیگه تماس بگیر بپرسم ،،، الان دارم میمیرم از گریه ،،، یعنی سقط شد ؟ خون چیه این ؟ بند نیوده هنوز ، چون حس میکنم

سلام دوستان خوبم، من قبل از عيد پانكچر شدم، ٢٣ اسفند پري اومد، اين ماه بايد ٢٣ ميشدم ولي هنوز خ ...

عزیزم معمولا تا ۵ روز تاخیر طبیعیه ب نظرم دو روز دیگه صبر کن اگه پریود نشدی بیبی بزار انشالله ک بارداری

کلا چه عدد ذخیره زیاد باشه چه کم باشه این حالت میتونه پیش بیاد اگه سونوهای قبلیتون رو دارین چک کنین ...

اهان به سایز تخمدان بستگی داره ؟ من همیشه سونوهام نرمال نرمال بوده سایزشون دکتر میگفت عالیه

اصلا ربطی نداره فقط اونایی که یائسه شدن  یا نزدیک به یائسه شدن هستن ،پریودشون به هم میریزه یا ...

درسته ممنون عزیزم از راهنماییت .نمیدونستم نه شکر خدا سونوهام عالی بوده همیشه

همش احساس انقباض دارم توو رحمم

عزيزم ميدونم خيلي شرايطت سخته ولي واقعا به جز اينكه به خودت استرس ميدي و بدنت رو از ريتم خارج كني كاري ميكني؟ مدام با خودت بگو اگه اين بچه سالمه برام ميمونه و جاش سفت ميشه و اوضاع نرمال، خيلي چيزا از دست ما خارجه، تو تمام احتياط ها رو كردي، داروهات رو خوردي و واقعا ديگه موندن يا خداي ناكرده رفتنش دست خداست، خيليا اين خونريزيها رو داشتن و الان بچه شون سالم تو بغلشونه، كاش از ابتدا به خانواده ات اطلاع ميدادي كه الان تنها نباشي. يادمه گفتي كار همسرت هم تغيير كرده، اين تنهايي ها به بيشتر شدن استرست كمك ميكنه، در هرحال به خدا بسپارش و سعي كن فكر كني اين خونريزيها طبيعي، ميدونم اين تلقين خيلي سخته ولي دوستم آرام نگه داشتن اعصاب و روان خودت الان خيلي مهمه.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم