2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
سلام به همگی  آنا جون و دوستان عزیز میشه لطفا نظرتون رو راجع به جنین شناس گاندی بگید و اینکه بی ...

عزیزم من شناختی بهشون ندارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم شما ظاهرا اقدام طبیعی داری با کمی تحریک و کمک..... عزیزم برا شما نمیدونم اما این داروها بسته ...

عزیزم ممنون بابت کمکتون

امیدوارم بارداری راحت وسالمی داشته باشید وگلتون به سلامت بیاد بغلتون😙😙😙

برای منم دعا کنید

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ممنون بابت کمکتون امیدوارم بارداری راحت وسالمی داشته باشید وگلتون به سلامت بیاد بغلتون😙😙😙 ...

فدات عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اوهوم اگه کسی ذخیره کم داشته باشه علامت خاصی تو پریوداش داره ؟

نه عزیزم فقط با آزمایش مشخص میشه...من خودم پریود های منظم و نرمالی داشتم ولی ذخیرم رو مرزه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
خانوما میشه اگه اطلاعاتی در مورد دکتر طرازی و بیماستان آبان دارید بهم بگید ؟

من طرازی رو دقیق نمیشناسم ولی آبان کادر خیلی مجرب و خوبی داره و آمار ای وی اف مثبتش از همه بیمارستانا بیشتره

من اونجا میکرو کردم پرسنل خیلی خوب بودن ولی کلا خیلی از نظر ظاهر و تمیزی معمولیه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

سلام عزیزم والا یه تعداد از بچه های تاپیک با دکتر طرازی ان و ازشم راضین

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

من ابن سینا دو بار باهاش ویزیت شدم به نظرم دکتر خوب و با تجربه ای هست

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

خانما بهترین زمان انجام سونو آنومالی کی هست ؟؟ من نوبتم رو انداخته هفته ۲۲ قبلش بهم نوبت نداد جایی که هستم فقط همین یه دکتر انجام میده به نظرتون دیر نیست ؟ 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
نداشتم..ببخشید اشتباه نوشتم

عزیزم سونو شدی؟

چون باید از بابت پاک شدن رحمت مطمئن بشی.....

من طرازی رو دقیق نمیشناسم ولی آبان کادر خیلی مجرب و خوبی داره و آمار ای وی اف مثبتش از همه بیمارستان ...

عزیزم چه اطلاعاتی نیاز داری.....

والا من از دکتر راضیم......

آنا جون به نطر شما به جای انومالی  سونوی ۴ بعدی انجام بدم خوبه ؟؟

والا دکتر من که همون ۴ بعدیو مینوشت.....

حتی کوواد ماکرارم نمینوشت و آنومالیم نمینوشت.....

من ۴ بعدیو ۱۸ هفته و ۳ روز انجام داده بودم.....