2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
سلام دوستان خوبم، من قبل از عيد پانكچر شدم، ٢٣ اسفند پري اومد، اين ماه بايد ٢٣ ميشدم ولي هنوز خ ...

عزیزم چک کردی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ب همگی، بچه من شبا ک خوابم تکون نمیخوره ولی وقتی بیدار میشم تکوتاشو حس میکنم این طبیعیه؟

چه بچه خوبیه....

با مامانش میخوابه و با مامانشم بیدار میشه.....

ایشالله بعدا هم همینطوری باشه و بیخوابی نکشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خونوما خوب هستین؟؟ من بعد سقط اصلا خونریزی داشتم این طبیعیه؟؟

داشتی یا نداشتی؟

فاطیما جون کدوم بیمارستان انتقال دادی؟ من قرار بودسیکلم رو بهمن ماه با دکتر صالح پور شروع کنم که آ ...

من بهمن بودم و راضی هم بودم .... والا از جنین شناسش که خیلی تعریف شندیم .... البته یکیشون خوبه که الان اسمشون یادم نیست  .... من که مطمعنم که دیگه هیچ وقت نمی خوام میکرو کنم چون دیگه توانش و ندارم .....

البته عارفی برام لنفوسیت هم انجام داد

رزاقی هم دکتر خوبیه .... ایشالله اینبار ختما نتیجه بگیری

ادعونی استجب لکم.
ميترسم آنا جون از بي بي منفي، ولي با وجود تخمدانهاي تنبلم چشمم آب نميخوره

میفهمم چی میگی اما خوب ایشالله + میشه و پرواز میکنی.....

سلام دوستان عزیزم

امیدوارم که همگی به زودی مامان بشیم وباردارها هم به سلامت کوچولوهاشون رو بغل بگیرند🙏🙏🙏🙏

یه سوال داشتم تجویز استرادیول وپروژسترون چه جوریه

من ماه پیش عمل هیسترو داشتم ویه هفته بعد عمل هم دکتر به مدت ۱۰روز روزی دوتا استروژن بهم داد

این ماه دکترم بهم hmgولتروزول داده بود

پریود این ماهم خیییلی سنگین بود وبعد پریودهم لک بینی داشتم که دکتر به من به خاطر قطع لک بینی از روز ۹ دوتا استرایدول والرات واز روز سیزده که اقدام هام شروع میشه هرشب شیاف سیکلوژست داده وگفته تا آخر دوره استفادشون کنم آیا تجویزش همین جوریه؟ یعنی استرایدول باید تا آخر دوره خورده بشه؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
اخه من همیشه فولیکول خوب دارم .پریودامم متظمه

اصلا ربطی نداره
فقط اونایی که یائسه شدن  یا نزدیک به یائسه شدن هستن ،پریودشون به هم میریزه یا تخمک گ ندارن

البته که مال شما ان شاء ا... خوبه
ولی خواستم بگم از رو از های هورمونی ، سایز تخمدان و بهتر از همه تست عدد ذخیره میشه نظر قطعی رو داد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ققط اینسری ۱۴   تا اچ ام جی داد۲ تا ۲۲ و چند تا هم کوچیک داشتم به اون خاطر استرس دارم  

کلا چه عدد ذخیره زیاد باشه چه کم باشه این حالت میتونه پیش بیاد
اگه سونوهای قبلیتون رو دارین چک کنین ببینین سایز تخمدان چند بوده
یا تست عدد ذخیره بدین

الان پانکچر شدین/

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان خوبم، من قبل از عيد پانكچر شدم، ٢٣ اسفند پري اومد، اين ماه بايد ٢٣ ميشدم ولي هنوز خ ...

عزیزم بعد از پانکچر و کلا سیکل های میکرو این حالت طبیعیه 

سلام تورک آنا،،، ببخشید من باز با یه سوال اومدم،،، دمتر برا من پماد کلوتریمازول ۱ درصد تجویز کرده برا ترشحاتم ،،، الان بنظرت چطوری استفاده کنم ،، اینقد عجله دارن آدم نمیتونه راحت سوالشو بپرسه ،،،من هر ۸ ساعت یه شیاف میزارم ، پمادو کی استفاده کنم و اینکه گفت از اپلیکاتور فقط ۱ سانتی متر داخل باشه ،،یعنی نمیخاد پماد به دهانه رحم برسه دیگه درسته ؟ حالا سوال من اینه بر فرض بعد از یه ساعت بعد از استفاده از شیاف ، من پمادو استفاده کنم ،، این پماد میمونه داخل دیگه ،،، یعنی برا استفاده بعدی که ۲۴ ساعت بعد هستش ، من اکه شیاف پروژسترونو فشار بدم که بره داخلتر این پماد نمیرسه به دهانه رحم ؟

سلام دوستان عزیزم امیدوارم که همگی به زودی مامان بشیم وباردارها هم به سلامت کوچولوهاشون رو بغل بگیر ...

عزیزم شما ظاهرا اقدام طبیعی داری با کمی تحریک و کمک.....

عزیزم برا شما نمیدونم اما این داروها بسته به شرایط تجویز یا ادامه داده میشه.....

مثلا من تو میکرو استرادیول رو تا ۱۴ هفته داشتم اما بعضیا زودتر براشون قطع شده.....

پروژسترونم به شرایط بستگی داره.....

سلام تورک آنا،،، ببخشید من باز با یه سوال اومدم،،، دمتر برا من پماد کلوتریمازول ۱ درصد تجویز کرده بر ...

نه بابا برا این میگه اپلیکارتورو زیاد فشار ندی به خاطر اینه اپلیکاتور باعث مشکل با اذیت نشه نه پماد.....

منم تو بارداری قبلیم داشتم.....

دقیق یادم نیست ولی فکر کنم من آخر شب قبل خواب استفاده میکردم.....