2777
2789
برو داروخونه شربت ایمونس یا قرصشو بگیر هرشب یا یه شب درمیون به بچت بده دیگه مریض نمیشه یا خفیف میشه ...

اره ماهم قبلا انجام میدادیم ولی بوی اکالیپتوس تو خونه میمونه و اولاش بوش خوبه کم کم حالت تهوع میاره 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موقع خوندن نظر یکم دقتتوبالا ببر،، اسی گفته تف به پاییز و زمستون ،شماهم پشت بندش گفتین لعنت ،،منظور ...

الان من که ديشب تا صبح ده بار بیدار شدم و نشسته چرت زدم واسه تب بچم‌به نظرت هوش و حواس درست خوندن دارم 

بعد میگه چرا لعنت میفرستی 

من خودم‌اهوازم یه روزی روز شماري میکردم سرما بیاد الان اول شهریور غصه ام‌میشه چون مسافران عزيز با خودشون موج مریضی میارن‌میریزن تو سر ما بیچاره ها فقط عید خوبیم بقیه سال مریضیم

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
قرص ایمونس هم میدی بازم مریضن؟ شاید کمبود ویتامین دی دارن ، چون کمبود این ویتامین باشه بچه همش مر ...

من یه مدت شربت ایمیونس دادم هر وقت این شربت رو دادم بچه هام مریض شدن ، ویتامین دی هم خودمون چند وقت یه بار بهشون میدیم اما بچه هام الان دوماهه که مدرسه ها شروع شده مدام مریضن  

الان من که ديشب تا صبح ده بار بیدار شدم و نشسته چرت زدم واسه تب بچم‌به نظرت هوش و حواس درست خوندن دا ...

خدا بهتون سلامتی بده همشهری ،،لباس عافیت تنتون باشه

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

قرص ایمونس هم میدی بازم مریضن؟ شاید کمبود ویتامین دی دارن ، چون کمبود این ویتامین باشه بچه همش مر ...

سیستم ایمنی آدم ها با هم فرق داره ، بعضی ها بیشتر مریض میشن و خیلی هم ربطی به تغذیه نداره . مگر اینکه بچه کمبود جدی داشته باشه . 

سلام‌عزیزم من با آب میوه قاطی میکنم بهش میدم با نی اینم عوق میزنه تلخه براشون حق دارن طفلکی ها ولی ک ...

عزیزم برو از عطاری مور تلخ بگیر یکم بریز تو یه استکان کوچک بعد با کبریت یافندک آتیش بزن بذار دود کنه دودش بگیر سمت دهان بچه و حتی خودت نفس عمیق بکش برا سرماخوردگیه عالیه فقط نگی بوش بده و این حرفا خیلی موندگار نیست بوی عفونت هم ازبین میبره بذار تا خودش خاموش بشه مرتب همین کار بکن

گرفتار دائمی نشدی تا بفهمی چه سیستمی تقویت کنیم انواع اقسام تقویتی گوشت میگو برنج درجه یک همچی دادیم ...

بله من پسر کوچیکم بخاطر الودگی هوا یک سال تمام سرفه و تنگی نفس داشت.یکم ک سرمامیخورد از نفس میفتاد

بعد دکتر بهم گفت کل هله هوله قطع کن تا میتونی میوه و شیر بهش بده .ک سزمانخوره باید بدنش قوی بشه.

بوش خوبه که ، من بعد بخور در دیگ رو باز میزارم بوش بپیچه 😄

شایدچون ما کل زمستون این بخور درست میکنیم از بوش زده شدم 😅