2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
سلام دوستان منم هشت روز انتقال دادم همه چي خوب بود ولي دوروز ه خيلي علائم پري رو دارم مثل عطش استخون ...

عزیزم من همیشه نزدیک پریودام دو طرف لگنم درد میگیره
این سری هم داشتم این علائم رو
برای همین گفتم حتما منفیه دیگه
حتی فکر میکردم پرید هم میشم
اما این طور نبود و شکر خدا فعلا مثبتم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
واي راست ميگي ... اقطره چكوني بود و اول تست مثبت شد همينطور كه مايع ميامد بالا بعد كنترل  خ ...

کاش بی بی نمیذاشتی عزیزم
اما حالا که گذاشتی و مثبت شده به فال نیک بگیر
من سال ها گذاشتم همین مدیکور رو هرگز مثبت کاذب هم نشد برای رضای خدا !!
پس احتمالا واقعا مثبته مال شما

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون امیدوارم فردا که میری آز مجدد میدی با خبر خوش بیای سراغمون.کاملا درکت میکنم و میفهممت.تا زم ...

فدای تو دوست خوبم
ان شاء ا... بتونم محبت هاتون رو جبران کنم
به خاطر دعاهاتون و محبت هاتون

بچه ها جان دعا کنید واسم تو رو خدا، فردا باز دلهره و استرس و انتظار..... 

عزیزم ان شاء ا... فردا روز خوب خداست براتون 

عزیزم ان شاء ا... فردا روز خوب خداست براتون 

عزیزم جرا بررسی میشدم.سونو عکس رنگی آزمایش ولی میگفت نازایی بی علت...نمیگفت تنبلی داری...اکه جدی بود حتما وزنمو خیلی زودتر و جدی تر کمتر میکردم و ورزشمو ول نمیکردم...ولی خدا رو شکر این دکترم خیلی حواس جمعه...

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

دوستان یکی کمک‌کنه، من به پروژسترون حساسیت دارم ، هر شب کارم اینه ۲ ساعت میلرزم ، امشب دیگه اینقد بد بود که احساس کردم قلبم وایمیسه ،،،،، کسی همچین چیزی شنیده ، چیکار میکنن برا کم کردن عوارضش ؟ یعنی من ۱۴ روز هستش هر شب ابن برنامه رو دارم ، تا هر وقت پروژسترون داشته باشم همین برنامه هستش ،،، شیاف  هم استفاده میکنم تاول میزنم .و سوزش میگیرم .. یعنی من بخام و قسمت بشه تا ۳ ماه استفاده کنم فکر کنم وسطها دیگه قلبم بگیره.کسی راه حلی ، مقاله ای چیزی شنیده؟

تورک آنا من الان ۳ شب شد شیاف استفاده میکنم، لکه بینی دارم هنوز ، باید زنگ بزنم بگم یا خودش رفع میشه ...

عزیزم حتما به دکترت بگو حساسیت پیدا کردی به پروژسترون

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
مرسی عزیزم از جوابت یعنی میشه بجای امپول پروژسترون شیافشو استفاده کنم؟؟

عزیزم خیلی فرق ندارن اما بهتره همونی که تجویز شده استفاده بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
درس :بزرگراه رسالت خ شهید همایی (16متری اول )پلاک18ساختمان پردیس واحد4 این ادرسش؟ اگ اره پس من خوب ...

آره عزیزم خودشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به نظرم برم پیشش ویزیت بشم بهتره   واسم ازمایش بنویسه در ب در نشم واسه ی ازمایش فوقش ...

عزیزم نوبت اول دو ماهه هست اما اگه پرونده داری میتونی زودتر نوبت بگیری.....

بعدش دیگه نوبت گرفتنت راحته.....

این ازمایش ایمنی و انعقادی چقدر میشه؟کجا انجام دادین؟رویان خوبه انجام بشه؟

والا برا من نسخه سه و چهار حدودای ۹۰۰ شد با بیمه من نیلو انجام دادم.....

الان آزهارو واست میذارم.....