2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
این ازمایش ایمنی و انعقادی چقدر میشه؟کجا انجام دادین؟رویان خوبه انجام بشه؟

نسخ آزهای تکمیلی:

نسخه اول: برای همسرتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم برای همسر:

dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

آز شکست دی ان ای اسپرم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!!

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تو مطبش سونو می کنه طرازی؟ فردا چ ساعتی زنگ بزنم وقت بگیرم؟

عزیزم بله سونو میکنه.....

هزینشم ۹۰ هست....

عزیزم ۳-۴ به بعد هستن فقط آخر ساله الان دکتر نیست فقط منشیش جواب میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورک آنا ، من ه اون شدت روز اول دیگه لکه بینی ندارم ولی باز ترشحاتم کمی دیده میشه ،،، حالا سوالی که ...

عزیزم من دو ماه تموم لکبینیم طول کشید اگه شرایطت تثبیت شده با همین دز ادامه میدی یعنی در حد قبل یا کمتره همون دز رو ادامه میدی اما اگه یهویی بدتر شد خبر میدی صلاح بدونن زیاد میکنن واست.....

پس نگران نباش برا من دو ماه طول کشید کامل قطع بشه یعنی هی لک داشتم قطع میشد دو روز دیگه بود.....

بعد دو ماه دیگه کلا قطع شد.... 

وقتی کامل کامل قطع شد و یکی دو هفته بدون لک بودم مجدد انوکسانم اضافه شد......

هپارین هم پرسیدم گفت اشکال نداره دور ناف بزنی، ، یه سوال دیگه هم داشتم ببخشید من سه شنبه دو هفته قبل ...

عزیزم زودتر نمیتونی آز بدی چون مگه تاریخ نزدن؟

اون وقت مجبوری آزاد حساب کنی.....

آز دوم برا رشد بتاست که ببینن رشدش خوبه یا نه.....

اگه روز تعطیل بود برو جاییکه شبانه روزیه.....

من بیمارستان گاندی روز جمعه دادم و جوابشم تا ظهر بهم دادن......

هپارین هم پرسیدم گفت اشکال نداره دور ناف بزنی، ، یه سوال دیگه هم داشتم ببخشید من سه شنبه دو هفته قبل ...

دور هم میتونی بری بزنی فقط خودتو خسته نکن.....

سلام آناجان من رفتم بی بی خریدم که چک کنم...متوجه شدم بالاخره پری خانم تشریف آورده....منتظر بود بی ...

ایشالله عزیزم.....

پری ورپریده منم از این نازها داشت.....

ایشالله به زودی این بی بی برات دو خط خوشگل دو رنگ میندازه.....

بچه ها بنظرتون تی اس اچ 2.4 خوبه؟رنجش بین 3. تا 5وخورده ای بود

عزیزم برا بارداری بهتره کمتر از ۲ و حتی ۱/۵ باشه چون بعد + شدن احتمال بالا رفتن یهویی هست باید تلرانسی برا اون شرایط در نظر گرفت....

بدنا فرق داره دیگ خواهر شوهر من کلی کار می کنه مهمون داری خونش طبقه 4 بدون اسانسور هر روزم بیرون ماه ...

عزیزم ایشالله قراره سال دیگه سال تو باشه.....

چ بگم اخه نمی خوام حساسیتمو بفهمن فقط لبخند می زنم می گم انشالله میاریم از تو داغون میشم امسال دی ...

عزیزم ایشالله به زودی همه این حرفها تموم میشن.....

هر چند تمومی نداره.....

دومی سومی......

سلام انا جون خوبی. گل دخترت خوبه. من خیلی وقته نیومدم ابنجا الان دیدم انگار شکرخدا بازم بارداری. &nb ...

عزیزم خوبی؟

خدارو شکر که مامانامون میان و از خودشون خبر میدن.....

دخملمم خوبه داره آبجی میشه.....

معجزه خدا شامل حالم شده به لطف دعای شما دوستای عزیزم.....

من ی سال خورده ای سرما نخوردم در حد ابریزش فقط بوده مریضیم فکر می کنم مشکل ایمنی دارم

حتما چک کن عزیزم.....

سلام دوستاي گلم اومدم اينجا بگم اونايي كه ني ني تو دلتون هست و اونايي كه دلتون مثل من شكسته س بر ...

عزیزم منم این دفعه مدیکور گذاشتم و مامانم شدم.....

چرا قصاص قبل جنایت میکنی؟

به این میگنا کاریت نباشه.....

ایشالله مامانی عزیزم.....

سلام دخترا خوبین؟ من و علی دیشب به حال فرصت تمام پیامهاتون رو خوندیم از طرف خودم و علی از همه تون ...

عزیز دلم لاله جون فدای دلت بشم.....

ببین من همیشه هی میگم با میگنا کاریتون نباشه ماها همه میتونیم استثنا باشیم......

عزیزم بتای ۵۱ خوبه من بتای پایینترم یادمه که بارداریشون خوب گذشت.....

۳۶،۴۸.....

پس به این چیزا فکر نکن.....

ایشالله بتات عالی عالی پیش میره......

واقعا نمیشه به مدیکور اعتماد کرد ؟؟ مال منم مثبت نشون داد آخه روز انتقال

عزیزم پس درست تشون داده برات چون هاش سی جی داشتی......

سلام دوستان منم هشت روز انتقال دادم همه چي خوب بود ولي دوروز ه خيلي علائم پري رو دارم مثل عطش استخون ...

عزیز دلم واقعا الان از علایم خبری نیست.....

اینا از عوارض داروهاست.....

خودتو نگران نکن.....

ایشالله به زودی بتای تپلتو میبینی.....