2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
سلام دخترا خوبین؟ من و علی دیشب به حال فرصت تمام پیامهاتون رو خوندیم از طرف خودم و علی از همه تون ...

خداروشکر که خوبی.انشاالله که حال خوبت مستدام میمونه و بیشتر میشه.من دلم خیلی خیلی گرمه به جواب فردات.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستاي گلم اومدم اينجا بگم اونايي كه ني ني تو دلتون هست و اونايي كه دلتون مثل من شكسته س بر ...

عزیزم مبارکهههه مدی کور داغون هست ولی وقتی سریع و پر رنگ نشون میده یعنی خبرایی هست😍😍😍😍

سلام دوستان منم هشت روز انتقال دادم همه چي خوب بود ولي دوروز ه خيلي علائم پري رو دارم مثل عطش استخون درد و از همه بيشتر خيلي لرز دارم كسي ميتونه كمكم كنه

علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را
عزیزم ایشالا خیلی زود برات جبران شه خدا بزرگه

ممنون عزیزم...انشالله...

ماهمشهری هستیم...البته من مریض البرزی هستم.دکتر عمویی بخاطر آندومتریوزی که دارم ارجاع دادن به البرزی...

انشالله شماهم بتات عااالی بره بالا و با شادیت ماهم شاد بشیم

د 

به امید خدا سال ديگه اینموقع نی نی بغلت باشه

ممنون دوست عزیزم...انشالله شماهم خبرهای خوب بهمون بدی و دلمون رو شاد کنی...

شرمندت شدم عزیزم پست قبل رو میخواستم برای شما بنویسم که جابجا شد

بهترینهاروبرات آرزو میکنم

د 

سلام دوستاي گلم اومدم اينجا بگم اونايي كه ني ني تو دلتون هست و اونايي كه دلتون مثل من شكسته س بر ...

عزیزم مثبت کاذب خیلی پررنگ نیست ها...و زود خط نمیندازه...پیش پیش استقبال غم نرو....استرس نگیر و چند روز دیگه برو آزمایش بده...احتمال مامان شدنت خیلی بیشتره از کاذب بودن

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم مبارکهههه مدی کور داغون هست ولی وقتی سریع و پر رنگ نشون میده یعنی خبرایی هست😍😍😍😍

واي راست ميگي ... اقطره چكوني بود و اول تست مثبت شد همينطور كه مايع ميامد بالا بعد كنترل 

خيلييي ممنونم از دلگرميت... توكل بخدا