2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست

به نظرم برم پیشش ویزیت بشم بهتره 

واسم ازمایش بنویسه در ب در نشم واسه ی ازمایش فوقش جنینمو میبرم بیمارستان ابان دیگ حالا دیرتر انتقال میدم دوماهه وقت میده اولش وقت ها بعدیش ک دوماه نیست حتما 

ی حسی می گ برم پیشش نمی دونم درست یا ن 

فردا زنگ می زنم وقت بگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان من دیروز انتقال داشتم و دکتر بهم آمپول داده مجبورم هرروز از پله بالا و پایین برم یعنی اش ...

عزیزم چند روز اول لک بینی طبیعیه.....

خیلی از دوستان برا تزریق بیرون رفتن.....

پله هارو آهسته بالا پایین کنی موردی نداره.....

ایشالله بهترینا منتطرته عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزان من دیروز انتقال داشتم و دکتر بهم آمپول داده مجبورم هرروز از پله بالا و پایین برم یعنی اش ...

برا خورد و خوراکتم طبق طبعت بخور و از کسی تقلید نکن و کارای عجیب غریب نکن.....

آبم زیاد بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

تورک آنا ، من ه اون شدت روز اول دیگه لکه بینی ندارم ولی باز ترشحاتم کمی دیده میشه ،،، حالا سوالی که دارم اینه ، شیافو که میدن برا اینکه بدونیم لازمه دوباره اضافه بشه یا نه ، چیو باید در نظر بکیرم بهشون بگم ؟ اینکه نسبت به روز اول کم شده یا نسبت به روز اول کلا قطع شده ؟ کدومش باعث میشه با همین دوز شیاف ادامه بدم یا اضافه کنن ؟ یعنی ببخشیدا سوااام زیاد میپرسم ، الان که خیلی کم شده ، مشکلی نیست با اینکه بعضی وقتها توو ترشحات کمرنگه ؟ یا کلا باید قطع بشه؟ یعنی لکه بینی کلا باید قطع بشه تا بگن جای جنین امنه ؟

هپارین هم پرسیدم گفت اشکال نداره دور ناف بزنی، ، یه سوال دیگه هم داشتم ببخشید من سه شنبه دو هفته قبل انتقال داشتم ، فردا با احتساب روز انتقال میشه روز ۱۴ ، ولی اینا برا من روز ۱۵ ، پس فردا نوشتن آزمایشو و یکی هم ۳ فروردین که میخوره به جمعه ، به نظرت اشکالی نداره آزمایشارو یه روز بکشم جلو و بشه فردا و ۲ فروردین ؟ اصلا این آزمایش دومی برا چی هستش ؟ خیلی حوصلم سر رفته توو خونه ، ۲ هفته س خونم ، بنظرت من میتونم برم بیرون یه دور بزنم هوام عوض شه ، ۵-۶ تا پله داریم ،

سلام آناجان

من رفتم بی بی خریدم که چک کنم...متوجه شدم بالاخره پری خانم تشریف آورده....منتظر بود بی بی بخرم😐جالبه هیچ علائمی از پری نداشتم...

امیدم به خداست...انشالله سال بعد این موقع دلم شاد باشه

د 

هپارین هم پرسیدم گفت اشکال نداره دور ناف بزنی، ، یه سوال دیگه هم داشتم ببخشید من سه شنبه دو هفته قبل ...

عزیزم 5-6 تا پله چیه چرا خودتو حبس کردی بخدا ب این چیزا نیس جنین بخواد بگیره میگیره گلم خودتو اذیت نکن ضمنا فک نکنم برا آزمایش ی روز زودتر تاثیر چندانی داشته باشه اگه مثبت بشی ب امید خدا همون ی روز جلوترم نشون میده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام آناجان من رفتم بی بی خریدم که چک کنم...متوجه شدم بالاخره پری خانم تشریف آورده....منتظر بود بی ...

عزیزم ایشالا خیلی زود برات جبران شه خدا بزرگه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم 5-6 تا پله چیه چرا خودتو حبس کردی بخدا ب این چیزا نیس جنین بخواد بگیره میگیره گلم خودتو اذیت ن ...

آره بخدا رسما توو خونه حبسم .... شماها چیکار میکنین این ۲ هفته رو ؟ یعنی اونا که انتقال دارن کلا توو خونن ؟ دیگه دارم رسما میپوسم ...

آره بخدا رسما توو خونه حبسم .... شماها چیکار میکنین این ۲ هفته رو ؟ یعنی اونا که انتقال دارن کلا توو ...

عزیزم من اصلا کلا تا حالا آی وی اف اینا نداشتم ولی بعنوان کسیکه داره از بیرون نگا میکنه واقعا تعجب میکنم از اینهمه حساسیت.درسته خیلی سختی کشیدین من خودمم خیلی اذیت شدم تو5 سال ولی خب وقتی معجزه های خدا رو میبینیم باید قبول کنیم ک همه چی دست خداس و اگه بخواد هر جور باشه میده بهمون اینقد بی تحرکی اصلا خوب نیس.من جاریم حاملس خودش فرشاشو تنها تنها جابجا میکنه از بلندی میدوه پایین و بالا ولی بچش سالم سالم