2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
فقط یه سوال هپارین رو خودشون تاکید کردن دور ناف بزنی؟ چون هپارین رو معمولا به بازو میزنن.... البته ...

نه ،، اشکالی پیش میاد تورک آنا ؟ اونا اونحا به بازوم زدن ، ولی من انوکسارو قبلا به شکمم میزدم ، گفتم اینم از حنس اونه ، به شکمم زدم ،،، فکر کنم گفتن اشکالی نداره ولی اونحا خودشون به بازو زدن ،،، یعنی مشکلی هست ؟ عوض کنم جاشو ؟ نگران شدم، کار اشتباهی میکنم که به شکم میزنم ؟ جاش اونجا نیست ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط یه سوال هپارین رو خودشون تاکید کردن دور ناف بزنی؟ چون هپارین رو معمولا به بازو میزنن.... البته ...

نه تاکید نکردن که دور شکم بزنم ، فقط یدمه گفتم میشه دور شکم هم زد پرستار گفت آره ،،،الان کار هطرناکی کردم ، اونا به بازو زدم من جاشو عوض کردم به شکم زدم ، چون راحتتر بود برام ،، چیکار کنم الان ؟

نه ،، اشکالی پیش میاد تورک آنا ؟ اونا اونحا به بازوم زدن ، ولی من انوکسارو قبلا به شکمم میزدم ، گفتم ...

عزیزم نگران نکن خودتو.....

چون هپارین قویتره معمولا به بازو تزریق میشه.....

به نظرم یه پرس و جو بکن از دکترت اگه گفتن دور ناف ادامه بدی که هیچ نه که به بازو بزن.....

نگران نباش اصلا....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمی دونم باز شانسمو امتحان کنم اون ی دونه انتقال بدم نشد برم باز پانکچر یا ن برم باز پانکچر

ساناز جون یه کم درگیرم میخوام خوب پستاتو بخونم بعد جواب بدم.....

فقط خواستم بدونی حواسم بهت هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عوارض بدی داره تزریق به دور شکم ؟

نه عزیزم عوارض نداره فقط اثرش بیشتره.....

چرا الکی خودتو نگران میکنی؟

سلام دوستای گلم .انگارهیچی تو دلم نیست .یه ادم عادی هستم .مث قبلا. چقد دلم گرفته داره روز ازمایش نز ...

عزیزم عجله نکن همچین حسش کنی.....

دوستای گلم یه کم مشغولم سعی میکنم سر فرصت بیام پستارو بخونم......

ساناز جون یه کم درگیرم میخوام خوب پستاتو بخونم بعد جواب بدم..... فقط خواستم بدونی حواسم بهت هست.... ...

باشه دوستم من وقت دارم می خوام چند ماهی استراحت کنم اوابوست بخورم و ورزش کنم ی س ماهی وقت دادم ب خودم انشالله خرداد اینا میرم باز دنبال درمان تا اون موقع هم ازمایش هامو انجام بدم

به خاطر داروها ک چاق شدم من 64کیلو بودم شدم 71کیلو بعد دوبار پانکچر من ی دونه جنین دارم رویان  ...

خب اون یکی رو هم انتقال بده خیلی ها با یه جنین باردار شدن

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉