2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
بتا چجوری حساب میشه؟؟مثلا من دوازده هستم میگن دویست؟؟یا از دوازده باید بره تا دویست یعنی روزی صدتا ا ...

نه عزیزم مقلا دوازده اگه بعد از دو روز بشه بیست و چهار رشدش طبیعیه ولی عددش باید تو رنج باشه...ایشالا خیره

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا س تا جنین با کیفیت عالی بودن

خب یه جنین با کیفیت داری فریز شده هم هست به نظر من اون یکی رو هم به زودی انتقال بده ایشالا با همون یکی مامان میشی . چون شما ظاهرا با اون همه دارو و پانکچر ۴.۵ تا جنین تشکیل میشه .خب فعلا یکی با کیفیت داری .. حالا بقیه دوستان هم میان کمکت میکنن تصمیم بگیری  . ولی حتما ازمایش های ایمنی رو انجام بده 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
باشه دوستم من وقت دارم می خوام چند ماهی استراحت کنم اوابوست بخورم و ورزش کنم ی س ماهی وقت دادم ب خود ...

ساناز جان عزیزم من خودمو گذاشتم جای شما به نظرم همین کارایی که میخوای کنی عالیه ورزش و اینا..منم قصدم همینه...یکم از نظر تغذیه به خودم و همسرم برسم...ورزش کنیم و وزن کم کنیم...ولی عزیزم من آرزوم بود حداقل یدونه جنین دیگه داشتم...شما هم بعد از این سه ماه و آزمایش ها به نظرم اول اون یدونه رو انتقال بده بعد اگه خدایی نکرده نشد دوباره پانکجر شو.اون یدونه هم خودش خیلی جای امید داره عزیزم....

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
باشه دوستم من وقت دارم می خوام چند ماهی استراحت کنم اوابوست بخورم و ورزش کنم ی س ماهی وقت دادم ب خود ...

ساناز جون فعلا اینا به ذهنم رسیدن....

اولا میتونی جنینتو انتقال بدی.....

اون زمان که من تو سیکل بودم یکی از دوستان جنینشو از رویان به آبان انتقال داد و شکر خدا با انتقال همون جنینام مامان شد.....

این از این.....

مورد دیگه حالا به هر طریقی شده آزهای ایمنی و انعقادیو بده حالا بر اساس نتایجش تصمیم میگیری رویان ادامه بدی یا بری جای دیگه.....

فعلا به روح و جسمت استراحت بده.....

رژیمتو اصلاح کن.....

ورزش کن.....

ایشالله اصلا کار به اونجا نمیکشه و طبیعی مامان میشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب یه جنین با کیفیت داری فریز شده هم هست به نظر من اون یکی رو هم به زودی انتقال بده ایشالا با همون ی ...

اره سری قبل جنینم کیفیت نداشت

این سری هر س تا گفتن عالیه

من می خواستم بگم س تاشو بزارن

ولی دکتر قبلش گفته بود س تا ریسک داره

منم وقتی شنیدم کیفیت داره مثل سری قبل نیست گفتم. دوتا بزارین با توجه ب سابقه دوقلویی زایی تو خانوادم ک مادرم و خاله مادرم و مادر بزرگ همسرم دوقلو دارن

ک به نظرم بد نشد حکمتش این بود هدر نشد الکی 

ساناز جان عزیزم من خودمو گذاشتم جای شما به نظرم همین کارایی که میخوای کنی عالیه ورزش و اینا..منم قصد ...

اره بعد عید رژیم و ورزش ادامه میدم ب امید خدا 

خدا کمکمون کنه انشالله

ساناز جون فعلا اینا به ذهنم رسیدن.... اولا میتونی جنینتو انتقال بدی..... اون زمان که من تو سیکل بو ...

انا جون من با رویان مشکلی ندارم جز اینک ازمایش ایمنی و انعقادی نمی نویسه همین

نظر شما این جنین فریز بعد ازمایش ایمنی انعقادی 

انتقال بدم 

یا ن برم پانکچر باز؟

طرازی واسم مینویسه ازمایش ایمنی و انعقادی ک ازش وقت بگیرم برم؟

نظرت این شانسمو امتحان کنم؟اگ نشد برم باز پانکچر؟

بدون آزهای تکمیلی انتقال نده اصلا.....

یه جنینم حیفه....

کم براش زحمت نکشیدی که.....

به عنوان کسی که برا هر انتقالم مجبور شدم پانکچر کنم میگم که به دونه جنینم نباید هدر بره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره بعد عید رژیم و ورزش ادامه میدم ب امید خدا  خدا کمکمون کنه انشالله

ایشالا عزیزم...ولی ناامید نباش...یهو دیدی تو همین سه ماه طبیعی باردار شدی ایشالا...من که دکترم همه آزمایش ها رو نوشت البته گفت بعد از عید جوابارو بیار ببینم نظر بدم که صبر کنیم یا نه...به خاطر ذخیرم گفت..دکتر قبلی احمقم نکرده بود یه تست ذخیره ازم بگیره دوسال و نیم منو سرگرم دارو و ای یو ای کرد...بعدم تشخیص تنبلی نداده بود...برای پانکچر و سونو های ماه بعد دکتر جدیدم گفت کمی تنبلی داری.تا اون موقع خیالم راحت بود مشکلی ندارم‌هیچ وقت دکتر قبلیمو نمیبخشم که کوتاهی کرد 

بدون آزهای تکمیلی انتقال نده اصلا..... یه جنینم حیفه.... کم براش زحمت نکشیدی که..... به عنوان کسی ...

اره واقعا حیف خوشحالم ک هدر ندادمش با انتقال

اول گفتم کاش س تا گذاشته بودما یکیش می گرفت بعد ب خودم اومدم گفتم می خواست بشه میشد اون دوتا خوبه اینو هدر ندادی

ایشالا عزیزم...ولی ناامید نباش...یهو دیدی تو همین سه ماه طبیعی باردار شدی ایشالا...من که دکترم همه آ ...

خانمی منم ذخیرم پایین اوابوست خوبه برامون بخور

انشالله ک طبیعی باردار بشیم خدا بخواد میشه کاش بخواد برامون🙏دعا کنین دوستان برامون

ایشالا عزیزم...ولی ناامید نباش...یهو دیدی تو همین سه ماه طبیعی باردار شدی ایشالا...من که دکترم همه آ ...

ازمایش ایمنی انعقادی دادی؟مشکل داشتی؟شایدم ادم مشکلی نداشته باشه ولی بدیم خوبه خیالمون راحت میشه

اره واقعا حیف خوشحالم ک هدر ندادمش با انتقال اول گفتم کاش س تا گذاشته بودما یکیش می گرفت بعد ب خودم ...

واقعا کار خوبی کردی.منم چهار تا داشتم سه تا عالی یکی بی سی...دکتر جنین شناسه قبل از مشورت با من همه رو باز کرد..دکترم بهش گفت دکتر دو تا میخواد یهو گفت دیر گفتید...جلو من چیزی بهش نگفت ولی به 

نظرم عصبانی شد از جنین شناسه...