2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
بیشتر از 700 پزشک کانادایی با امضای دادخواستی به افرایش حقوق خود اعتراض کردن ! 😐 اون‌ها میگن تا وق ...

اوه مای گاد مگه میشه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بیشتر از 700 پزشک کانادایی با امضای دادخواستی به افرایش حقوق خود اعتراض کردن ! 😐 اون‌ها میگن تا وق ...

اگه صحت داشته باشه باید خاک پاشونو بوسید

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه صحت داشته باشه باید خاک پاشونو بوسید

والا من سرچ کردم ظاهرا واقعیه اما باورش مثل باور همین معجزه هاست که برامون اتفاق میفته...

واقعا اگه درست باشه باید خاک پاشونو بوسید!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

چه جالب اونوقت اینجا علوم پزشکی تعرفه سونو گرافی هارو اورده بود پایین تا چند روز اعتصاب کردن و کار مردم رو انجام نمیدادن

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
چه جالب اونوقت اینجا علوم پزشکی تعرفه سونو گرافی هارو اورده بود پایین تا چند روز اعتصاب کردن و کار م ...

خخخخخخ مملکته داریم ها

سلام دوستان خوبم

آنا جون من امسال دوبار پانکچر شدم سری اول 4تا تخمک داشتم ک دوتاش بالغ شد ی دونه جنین شد

ک انتقال فرش دادم منفی شد

سری دوم 7تا تخمک داشتم ک یکیش قبل پانکچر ازاد شد 4تا تخمک بالغ شد 3تا جنین

دوتا انتقال دادم ک منفی شد

رویان تمام سوابق منو داره نمی دونم برم پیش طرازی از نو شروع کنم یا ن ازمایش ایمنی انعقادی بدم طرازی برام بنویسه (اگر بنویسه)برم رویان اون ی دونه جنین انتقال بدم

یا ن باز رویان پانکچر بشم گ بیشتر از ی دونه انتقال بدم

اخه میترسم نگیره اون ی دونه

رویانم ب این ازمایش ایمنی و انعقادی قبول نداره نمی نویسن

خوب  پانکچر هم خیلی طولانی سیکلش 45روزس بعدم اخرش 3تا یا 4تا جنین بشه

من اوابوست خوردم تحمک هام بهتر شدن این سری

سری قبل جنینم بی بود

این سری همشون عالی بودن اون ی دونه هم ک دارم گفتن عالیه

واقعا ب همفکری نیاز دارم نمی دونم چ راهی درسته

نمی دونم کی برم باز واسه شروع سیکل

نمی دونم این دفعه فرش انتقال بدم یا فریز

نمی دونم اون ی دونه انتقال بدم و الکی هزینه نکنم شاید گرفت یا ن برم باز پانکچر جنین بیشتر بشه بعد انتقال بدم 

منفی شدن خیلی بده من با دوتا منفی شدم با یکی هم شدم فرقی نکرد

ببخشید  خیلی سوال تو ذهنمه ذهنم آشفتس😔

من ی بارم ای یو ای شدم منفی شد

لاپرا کردم ک گفتن لوله هات کامل باز نیست راستیه بسته چپیه نیمه باز

هیسترو شدم فیبرومم در اوردن همه چی خوب بود ولی

دهانه رحمم باز کردن قبل تخمک کشی  با بیهوشی چون سری اول انتقالم خیلی اذیت شدم این سری باز کردن دهانه رحممو اذیت نشدم اصلا فقط باز کردن واژن اذیتم کرد ک طبیعیه 

حتما باز باید  برای انتقال یا تخمک کشی دهانه رحممو باز کنن  اوف این همه هزینه و روحیه ادمو از ادم می گیرن اخرم هیچ

امسال کلی هزینم شد دست خالی موندم

نیوا جان شما بودید که گفتی یه لوله رحمی بستست؟

بله عزیزم

سلام دوستان خوبم آنا جون من امسال دوبار پانکچر شدم سری اول 4تا تخمک داشتم ک دوتاش بالغ شد ی دونه جن ...

ساناز جون شما قراره دوباره پانکچر انجام بدی ؟ به نطر من بعد پانکچر بهتره بدن استراحت کنه وجنین فریز هم خیلی ها نتیجه گرفتن . واسه شما که تخمک و جنین کم تشکیل میشه فریز بهتره . البته بازم نظر خودت هست من وقتی هایپر شدم همش گریه میکردم که انتقالم عقب افتاد اون سه ماه انتطار خیلی به سختی گذشت ولی در عوضش بدنم استراحت کرد روحیم بهتر شد چون بعد پانکچر هم جسم و روحم واقعا خسته بود .شما حتما اووبست بخور اگه اضافه وزن داری کم کن حتما قبل پانکچر روغن سیاهدونه به شکمت بمال . به نظر من پیش یه متخصص برو به خواست خودت بگو واست ازمایش های انعقادی ایمنی رو بنویسه . ایشالا تو سال جدید خدا بهت نی نی بده . تو این مدت استراحتم احتمالش هست طبیعی باردار بشی . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ساناز جون شما قراره دوباره پانکچر انجام بدی ؟ به نطر من بعد پانکچر بهتره بدن استراحت کنه وجنین فریز ...

به خاطر داروها ک چاق شدم من 64کیلو بودم شدم 71کیلو بعد دوبار پانکچر

من ی دونه جنین دارم رویان 

نمی دونم باز برم پانکچر یا ن

اوابوست می خورم

ازمایش ایمنی و انعقادی هم اگ بنویسن انجام میدم

خودم می گم فرش انتقال ندم این بار 

از ی طرفم دوست دارم زودتر تموم بشه کارام 

روغن سیاه دونه می مالم همیشه ب شکمم

سیاه دونه و عسل و دارچینم می خورم 

از اینک باز دارم از نو شروع می کنم خیلی ناراحتم دوباره پانکچر 

میشه 3بار

اخرم باز منفی بشه چی؟