2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
ببخشید بچه هایی ک مشکل انعقادی داشتین علائمیم داشتین؟اصلا علامتش چی میتونه باشه؟مثلا غلیظ بودن یا لخ ...

عزیزم میتونه یکی از علایمش باشه.....

خواب رفتن دست و پاها.....

گزگز کردن......

اما خوب اینا خیلی مستند نیستن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من فاصله زمانی چهار روز بوده اخه🙁

ببین عزیزم یه بار دیگه مینویسم:

۲^۱/۶*۲۱۸ مساوی ۵۵۸ که به بتات خیلی نزدیکه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تورک آنا ، من هپارینو توو شکمم میزنم ، امروز که زدم بیرون آوردنی مقداری خون قرمز روشن اومد بیزون بعد از تزریق ، مشکلی که ندشت نه ؟ چهار انگشت اطراف ناف زدم ولی یه کم متمایل به پایین و راست بود

واقعا ؟یعنی میشه دکتر سرش شلوغ بوده باشه، اشتباه کنه؟ 

عزیز دلم من میگم تا بتای بعدیتو ندادی به هیچ وجه ناامید نباش رشدش به نظر من خوبه.....

احتمالا همون ضریب دو ب ابرو حساب کرده چون ضرب ۱/۶ برابر رو که نمیتونه ذهنی حساب کنه.....

به نظرم فعلا + فکر کن.....

ایشالله به همین روال عالی پیش میره و خیالت تخت تخت میشه.....

تورک آنا ، من هپارینو توو شکمم میزنم ، امروز که زدم بیرون آوردنی مقداری خون قرمز روشن اومد بیزون بعد ...

مال منم گاها اینجوری میشه حتی دیشبم اینجوری شد نگران نباش.....

تورک آنا ، من هپارینو توو شکمم میزنم ، امروز که زدم بیرون آوردنی مقداری خون قرمز روشن اومد بیزون بعد ...

فقط یه سوال هپارین رو خودشون تاکید کردن دور ناف بزنی؟

چون هپارین رو معمولا به بازو میزنن....

البته بعضا دور نافم تجویز میشه.....

گفتم تاکیدی بپرسی که مطمئن بشی.....

سلام آنا جون..

ببخشید یه سوال داشتم

من 8بهمن ماه پریود شدم که همون دوره رفتم تو سیکل برای پانکچر و 21 بهمن هم پانکچر شدم...4روز بعدش یعنی 25 بهمن دوباره پریود شدم که گفتن بخاطر داروهای هرمونی طبیعیه...اینماه هرچی منتظرم هنوز خبری نیست......آخه تو عید عروسی داداشمه نمیخواستم بکشه تا عید...بخاطر داروها انقدر بینظمی به وجود میاد؟

د 

سلام آنا جون.. ببخشید یه سوال داشتم من 8بهمن ماه پریود شدم که همون دوره رفتم تو سیکل برای پانکچر و ...

عزیزم بعضا پیش میاد انقدر تاخیر.....

تست زدی؟

شاید عیدی گرفتی!!!!!

عزیزم بعضا پیش میاد انقدر تاخیر..... تست زدی؟ شاید عیدی گرفتی!!!!!

نیازی نیست دارویی چیزی بخورم؟ بنظر شما تا چندروز طبیعیه که صبر کنم؟

نه عزیزم تست نزدم...آخه با اونهمه امپول و تو ازمایشگاه فقط دوتا جنین گرید ab شد که فریز کردم براهمین دیگه کلا امیدی به طبیعی ندارم...

ولی ای کاش خدا برام معجزه کنه...کاش بهم عیدی بده هرچند میدونم توقع زیادیه

ممنونم از راهنماییهات و دلگرمیهات مهربونم

د 

نیازی نیست دارویی چیزی بخورم؟ بنظر شما تا چندروز طبیعیه که صبر کنم؟ نه عزیزم تست نزدم...آخه با اونه ...

عزیزم مگه منو ندیدی؟

با کلکسیون مشکلات و شرایط اسپرم بد معجزه خدا شامل حالم شد.....

هیچ نشدی برا خدا وجود نداره.....

منم با دز بالای دارو دیگه نهایتش ۵ تا جنین داشتم.....

دز بالای دارو میگما.....

روزی پنج تا مریونال و ۲ تا فوستیمون.....

با مشکلات ایمنی و انعقادی.....

اسپرم با شرایط خیلی ضعیف، مورفولوژی بین صفر و یک، تحرک نزدیک صفر!!!!!

عزیزم من بهت توصیه میکنم اول از بارداری مطمئن شو بعد خواستی ترجیحا با تجویز دکترت دو تا آمپول پروژسترون بزن اینطوری پریود زودتر تشریف میاره که ایشالله برا تو همون گزینه و احتمال اول صدق کنه!!!!!

نیازی نیست دارویی چیزی بخورم؟ بنظر شما تا چندروز طبیعیه که صبر کنم؟ نه عزیزم تست نزدم...آخه با اونه ...

ببین تا ده روز نهایت دو هفته جا داره اما از دوستان با تاخیر پنجاه روزه هم پریود شدن.....

حالا یه چکی بکن.....

دلم میخواد بیایی بگی آنا دمت گرممممممم....

حدست درست بوده!!!!!

[QUOTE=55795446]ببین تا ده روز نهایت دو هفته جا داره اما از دوستان با تاخیر پنجاه روزه هم پریود شدن..... حالا یه چک ...[/QUOT

چشم عزیزم...حتما عصر میرم چک میکنم...

وااای خداکنه....

آنا جونم خدا هردوتا کوچولوی نازنینتو برات حفظ کنه...بازهم ازت ممنونم بابت وقتی که میذاری..

انشالله که خیر باشه و منم این عید با تمام وجودم شادی رو حس کنم..

د 

بیشتر از 700 پزشک کانادایی با امضای دادخواستی به افرایش حقوق خود اعتراض کردن ! 😐

اون‌ها میگن تا وقتی پرستاران و بیماران دچار مشکلات مالی هستن افزایش حقوقشون رو توهین به خودشون میدونن !

یعنی همچین چیزی میتونه صحت داشته باشه؟؟؟؟

[QUOTE=55795446]ببین تا ده روز نهایت دو هفته جا داره اما از دوستان با تاخیر پنجاه روزه هم پریود شدن. ...

عزیزم با تمام وجودم برات شادی وصف ناپذیریو آرزو میکنم.....