2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست

تورک آنا بازم ببخشید ، من دیشب یه شیاف گذاشتم ، الان دیگه لکه بینی ندارم با اینکه آسپرینمو قطع نکردم ، یعنی زمان مصرف آسپرینم آخر شبه که هنوز نرسیده ،،، بااینکه یه وعده هم آسپرینو ترک نکردم لکه بینیم با شیاف برطرف شد ، بنظرت آسپرینو قطع کنم ؟ یا بخورم ؟

انروز سونو رفتم كفت سن دور سر جنين و دور شكمش ٣١هفته است ولي سن بارداري و بقيه جاها ٢٩هفته اميدوارم ...

عزیزم ایشالا که مشکلی نیست دکترت چی گفت ؟؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستان گلم ، دختر من يك هفته زودتر قبل از تاريخ سزارين به دنيا اومد ، فقط وقت كردم بيام ...

مبارک باشه مادر شدنتون. خواهش میکنم تو این حال و هوا که هستین برای دل شکسته من و همسرم دعاکنید و از خدا بخواهید سال دیگه این موقع تو حال و هوای شما باشیم. 

اره عزیزم قبل قطع دارو رفتم سونو دکترم گفت سقط شده و بقایا یه ساک یکم چروک دیده میشه فردا تیتراژ بده ...

ارمغان عزیز.حتما خدا برات یه بارداری راحت تر و مطمئن تر رو در نظر داره.انشاالله به زودی مامان میشی با نینی که همه شرایط براش خوب و عالیه

بچه ها من تیکر بارداری رو برداشتم، امشب رفتم دکتر گفت تیتر خیلی کم رفته بالا، احتمالا خارج از رحم هست🙁دوم اینکه احساس پریود شدید دارم به اضافه لکه بینی قهوه ای اونم به مقداری که یه دستمال کامل کثیف شده، خیلی نا امیدم ، حتی نمیتونم گریه کنم. دکتر بهم آمپول پرژسترون داد اما فک کنم دیگه بیفایده هست 

بچه ها من تیکر بارداری رو برداشتم، امشب رفتم دکتر گفت تیتر خیلی کم رفته بالا، احتمالا خارج از رحم هس ...

عزیزم مگه بتات چند بوده الان چند هست ؟ بهتره داروهات رو ادامه بدی تا بری سونو ایشالا که مشکلی نباشه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉