2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
مامانای عزیز شما از چند هفتگی شکمتون بزرگ شد . من الا ۱۵ هفته هستم هیچ تغییر نمیکنه اصلا مشخص نیست

عزيزم بدنها متفاوته، بستگي به ژنتيك و قد هم داره، من خانواده مامانم تا ماه نه فقط يه كوچولو شكم در ميارن، ولي ماشالا همه بچه ها بالاي ٣/٥٠٠، شما هم ببين مامانت چطور بودن، الان هم خيلي ماهت بالا نيست، بيست به بعد كه ني ني بزرگ ميشه اندام توهم تغيير ميكنه

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از همراهی ها و دلگرمیهای همه تون تو این چند وقت ان شاء ا... شب با حال فرصت میخونم همه تون رو

مبارکت باشه عزیزم بسلامتی بغلش کنی

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
سلام به همه دوستان گلم ، دختر من يك هفته زودتر قبل از تاريخ سزارين به دنيا اومد ، فقط وقت كردم بيام ...

قدم نو رسیده مبارک

خوش قدم باشه.

بسلامتی.

برای ماهم دعا کن بارداری راحتی داشته باشیم

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
عزیزم خودت رو سرزنش نکن خواست خدا بوده .عزیزم شما قبل اینکه بری سونو علاعمی از سقط یا رشد نکردن جنین ...

۲۰ روز بعد انتقال هم درد یهو اومد و گاهی خونریزی ۲۲ روز بعد انتقال رفتم سونو ساک دیده شد اما علایم سقط داشتم

سلام به همه دوستان گلم ، دختر من يك هفته زودتر قبل از تاريخ سزارين به دنيا اومد ، فقط وقت كردم بيام ...

قدمش مبارک باشه عزیزم.انشاالله که زیر سایه پدر و مادرش سالم و شاد زندگی کنه

لاله جوووووون خیلییییی خیلییی مبارکهههه اشک تو چشام اومددد د الهی شکرررررر که عبدی گرفتید خودت و ه ...

لاله عزیز امروز خیلی منتظر جوابت بودم گوشیم نت نداشت ولی سر کار و با گوشی همسر جان پیگیر  بودم و از بعد از ظهر هردومون منتظر پیامت.خیلی خیلی خوشحال شدم.انشاالله که صد و بیست سال زیر سایه پدر و مادرش سالم و شاد زندگی کنه و خیلی زود خونتون پر بشه از صدای خنده هاش