2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
چیز خاصی نیست فقط درد زیر دلم و درد پاهام البته چند روز مونده به پریود دو طرف لگنم هم درد میگیره ...

ولی درد پا نشونه ی خوبیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. در بین الحرمین برای همه دوستان منتظر این تاپیک مخصوصا لاله جون و همچنین آنای عزیز و دلسوز دعا ...

زیارتت قبول باشه عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
واقعا؟؟ از چه لحاظ نشونه خوبیه؟ آخه منم خیلی دارم این چند روز

والا من هرگز پریودایه دردناکی نداشتم 12بارم انتقال جنین داده بودم 5بار میکرو هرگز این علائم رو نداشتم و همیشه منفی بود ولی اینبار که مثبت شدم پایه راستم به شدت درد میکرد من پوست صورتم هرگز به خودش جوش ندیده بود ولی وقتی باردار شدم روی پیشونیم جوشای ریز زیر پوستی  زدم و کمردرد شدید داشتم کشاله رانمم درد میکرد

آنا جانم ببخشید که اینجا مطرحش میکنم اما... از همه عزیزا و دوستایی که اینجا هستن،چه اونایی که باردا ...

عزيزم انشالله به حق قران كريم خدا شفاش ميده . ختم دعاي گنج العرش خيلييييي عاليه هرچندتا تونستين براش بخونين تو نت سرچ كن متنش هست من وااااقعا بهش ايمان دارم و ازش معجزه ديدم انشالله واسه زن داداش شما هم معجزه بشه

سلام به دوستاي عزيزم، مباررررك باشه ماماناي جديد، ان شاءالله همين روزا بازم كلي مامان جديد داريم آن ...

واااي پرپر جون سلااام من شاينام نميدونم منو يادته يا نه عكس كاربريم يه كيك كيتي صورتي بود به خدا هميشه از ته دل برات دعا ميكردم الان ديدم خدا رو شكر باردار شدي خيليييي برات خوشحال شدم انشالله ني نيتو سالم بغل بگيري. عزيزم نگران نباش منم هيچ نشونه اي از ويار ندارم فقط خيلييي گشنم ميشه غربالگري هم رفتم خدا رو شكر همه چي خوب بود مطمئن باش مال توام همه چي خوبه انشالله

سلام دوستان. تبریک فراوان به مامان های جدید. وای خدای من چی می بينم انا.... انا مهربون. دختر مهربون.. باز مامان شده خدارو هزار هزار مرتبه شکر انا جون از ساعت ده شب اومدم دیدم تیکر بارداری تو فقط صفحه به صفحه عقب می رفتم دنبال پیام خبر بارداری ت بودم اینقدر گریه کردم که حد حساب نداره امشب سالگرد ازدواج م بود دلم گرفته بود پیام ت دیدم اینقدر به بزرگی خدا بیشتر بیشتر پی بردم. عزيزم انشالله این مدت باقی مونده به خوبی بگذرونی و پاقدم پسر گلت که انشالله سالم باشه بعد هم پسر باشه.. فدات بشم انا مهربون 

برای همه ما خیر باشه. فدات بشم ام

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
وای لاله نمی دونی چه قدر به یادتم و دلم می خواد مثبت بشی با یه بتای تپل😍😍😍😍🤩🤩🤩

ممنون زینبی جان
دلم به لطف خدا و دعای شما دوستای خوبم، خوشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو