2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام به دوستاي عزيزم، مباررررك باشه ماماناي جديد، ان شاءالله همين روزا بازم كلي مامان جديد داريم آن ...

سلام عزیزم منم اصلا هیچکدوم از علائمای باردری و ندارم ن ویار ن سینه هام درد میکنه.

منم مثل شما تو۸هفته همش میگفتم خدایی ناکرده جنینم چیزیش شده.اما این هفته رفتم دکتر گفت همه چیزش خوبه خداروشکر.دیگه خیالم راحت شد.شمام استرس نداشته باش ان شالله همه چیز خوبه.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم منم اصلا هیچکدوم از علائمای باردری و ندارم ن ویار ن سینه هام درد میکنه. منم مثل شما تو۸ه ...

عزيزم خدا نينيتو صحيح و سلامت بده بغلت، پس حسمو درك ميكني؟ طبيعيه يه جورايي ؟ واسش ذكر ميكردم سوره ميخونم خدا واسمون سلامت حفظشون كنه و به موقع بيان بغلمون... 

شما هم مثل من هيچيت نيست پس! اينم يه مدلشه به جاي اينكه راحت باشيم از ويار نگرانيم چرا خوبيم 

سلام به دوستاي عزيزم، مباررررك باشه ماماناي جديد، ان شاءالله همين روزا بازم كلي مامان جديد داريم آن ...

عزیزمخدارو شکر کن ویار نداری و از شرایطت لذت ببر.خیلی ها ویار ندارن.این خوش شانسی شما بوده

تورک آنا ینظرت هپارین باعث میشه اتفاقایی برا پوست صورت بیفته ؟ من از بعد از انتقالم که هپارین میزنم صورتم مخصوصا اطراف دهانم پوست اندازی میکنه و الان هم تیره تر شده ،،، بنظرت از چی میتونه باشه ، چون من دفعات قبل هپارین نداشتم بعد از انتقال سلکسان داشتم روزی یکی  ، آمپول پروژسترونم هر از گاهی میزدم ، ماه قبل هم که پردنیزولون خوردم ،،، یعنی به چی میتونه ربط داشته باشه ؟ 
عزيزم خدا نينيتو صحيح و سلامت بده بغلت، پس حسمو درك ميكني؟ طبيعيه يه جورايي ؟ واسش ذكر ميكردم سوره م ...

ممنون عزیزم.اره عزیزم طبیعیه.

بجای اینکه از این حالتمون خوشحال باشیم بیشتر استرس داریم انگار  

ان شالله خدا خودش نگهدار همه ی نی نیا باشه.مواظب تو دلیای ماهم باشه.

اونایی هم که منتظرن الهی ب حق خودش دامنشونو سبز کنه شب عیدیه.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  

سلام. در بین الحرمین برای همه دوستان منتظر این تاپیک مخصوصا لاله جون و همچنین آنای عزیز و دلسوز دعا کردم. انشاالله همه حاجت روا بشین.

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
چی بگم گلم فعلا نه  دی اف آی همسرم بالاست دکتر اجازه نداد فعلا یه جراحی کوچیک هم باید واسه مج ...

انشاءالله که خیره.امیدوارم معجزه خدا شامل حالت بشه و طبیعی نی نی دار بشین عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شما لکه بینی داشتین ؟ چه رنگی بود ؟ چند روز طول کشید ؟ چیکار کزدین ؟ من همش احساس میکنم دارم پریود م ...

عزیزم من جمعه پیش گاندی انجام دادم.....

عزیزم نگران لک نباش.....

من هم قبل آز داشتم هم بعد سونوی قلب رسما خونریزی داشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جانم ببخشید که اینجا مطرحش میکنم اما...

از همه عزیزا و دوستایی که اینجا هستن،چه اونایی که باردارن،چه اونایی که دلشون شکسته است بخاطر منفی شدن،خواهش میکنم برای خانوم برادرم دعا کنن،حالش اصلا خوب نیست،نگرانشم،متاسفانه خیلی وقته تسلیم شده،دعا کنین خدا بهمون رحم کنه،معجزه بشه و سلامتش رو به دست بیاره.به خاطر جوونی خودش،به خاطر بچه یازده ماهش،و بخاطر برادرم که سی سال پیرتر شده.

اگه دعایی میشناسین که بخونم کمک میکنه و روند سلامتش رو تسریع میکنه،ممنون میشم بهم بگین.ختم زیارت عاشورا و اینا گرفتیم اما بی نتیجه.فقط به خدا ایمان دارم،اگه سوره ای یا دعایی میشاسین ممنون میشم راهنمایی کنید.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آنا جانم ببخشید که اینجا مطرحش میکنم اما... از همه عزیزا و دوستایی که اینجا هستن،چه اونایی که باردا ...

لی لا جونم ان شاء الله خداخانم برادرتو شفابده،عزیزم من درکت میکنم چقدرسخته وقتی عزیزت جلوچشمات ذره ذره آب میشه ونمیتونی کاری براش انجام بدی ،راستش خواهرمنم به شدت بیماربود، روحی وجسمی، افسردگیش به حدی شدید بود که تمام روزتوفکرخودکشی بود وقتی تنهاتو خونه بود من تمام مدت باهاش تلفنی حرف میزدم تایه وقت خدای نکرده کاراشتباهی نکنه،ازلحاظ جسمی بیماریهای مختلفی داره که تواین ۱ماه چندبارعمل کرده،منم شهرستان زندگی میکنم وازش دورم وهیچ کاریم براش نمیتونستم بکنم تنهاکاری که ازدستم برمیومد دعابود،من باناامیدی ختم زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس انجام دادم و خداروشکرالان افسردگیش خیلی خوب شده وسلامتیشم تاحدی بهبود پیداکرده ان شاءلله شماهم این ختمو انجام بده وشفای خانم برادرتو ازامام حسین بگیر.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
نه فدات شم فقط دیدم یه مدت بی خیال این قضیه بودی و امروز و فردا می کردی واسه دکتر رفتن، خواستم ثمین ...

فدات مرسی عزیزم که به فکرمی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....