2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
بتا ۱۰۹۸ بود روز ۱۷ بودم 

بتاتم شکر خدا عالیه عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان منتظر  من mami jojo  هستم سال ٩٤ انتقال دادم به لطف خدا آذر ماه دوقلو ...

عزیزمممممممم......

وای چه قدر خوشحال شدممممممم.....

عزیزم پس معجزه خدا شامل حال تو هم شده......

مبارکت باشه عزیز دلم......

منم ایشالله اختلاف سن دردونه هام دو سال میشه......

خیلی التماس دعا دارم و برات بهترینارو از خدا میخوامممممم.....

ممننون که بهمون سر زدی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جون اينطور كه خوندم باردار هستين انشالاه ؟ 

آره عشقم باردارم......

از همون معجزه هاست که قسمتت شده!!!!!!

سلام من دیشب یازده انتقالم بود بی بی چک زدم یه هاله افتاده که قشنگ معلومه یعنی مثبتم؟؟؟؟ولی از دیشب ...

مبارکت باشه عزیزم.....

ایشالله بتای تپلی منتظرته.....

زیردلم هریک ساعت درد میگیره طبیعیه یا خطرناکه

عزیزم انتقال دادی درسته؟

چند انتقالی؟

دردات چه مدلیه؟

یه طرفست؟

سلام به دوستای خوبم و تبریک به مامانای گل و خداقوت به منتظرا  خانما من دوهفته بعد از آزمایش رف ...

عزیزم اگه امیدی نبود نمیگفت برو هفته دیگه بیا نگران نکن خودتو......

آب زیاد بخور.....

موقع خواب به سمت چپت بخواب.....

ایشالله هفته دیگه خوش خبر میایی.....

توذک آنا ، پردنیزولون معمولا تا کی استفاده میشه؟

والا بستگی به شرایط داره......

برا من دکتر زنانم تو بارداری قبلیم تا هفته ۲۰ گفته بود اما من به توصیه ایمونولوژم ۱۷ قطع کردم البته تا ماه ۶ سرمو داشتم.....

ی سوال داشتم مصرف استرادیول خطرناک نیست چرا داخل توضیحاتش نوشته دربارداری مصرف نشود این قرص تا هفته ...

عزیزم خیلی از داروهامونو نوشته ممنوع تو بارداری.....

برا ما شرایط فرق داره.....

نگران نباش.....

به خاطر کمبودایی که داریم جای نگرانی نیست.....

سلام آنا جان آزمایشهام رو اینجا واست میذارم  

غزال جون سعی میکنم هر چی به ذهنم میرسه بگم.....
عزیزم آنتی تی پی او شما یه کم بالاست و براش دارو چی گرفتی؟
در مورد آنتی بادی ضد هسته هم ظاهرا نه منفی منفیه نه مثبت مثبت.....
از سی دی مارکراتم ظاهرا سی دی ۳ت دو واحدی بالاتر از رنجه.....
خیلی در مورد سی دی ۳ نمیدونم اما به نظرم حتما با یه ایمونولوژ مشورت کن!!!!!

و اما در مورد تی اس هاشت......
عزیزم قبل شروع سیکلت همین ۸ بوده؟
یعنی با همین ۸ انتقال دادی؟
عزیزم باید زیر ۱/۵-۲ باشه خیلی فاکتور مهمیه!!!!!
دارو براش میگیری؟
عزیزم حتما باید زیر نظر دکتر غدد باشیا!!!!!!

ببین برآورد کلی من اینه حتما زیر نظر ایمونولوژ و دکتر غددم باشی تا تصمیم بهتری برا روند درمانت گرفته بشه.....

سلام عزیزم...آزیتا جان جنین چند روزه بود؟؟امیدوارم که زود رفته باشی...بهتره آزمایش رو تکرار کن ...

عزیزم 3 روزه بود جنینم. شنبه تکرار میکنم ولی میدونم فایده ای نداره. اگه جنین می موند حداقل درحد 10 تا دونه بتا تا این روز تشکیل میشه.
استروژن پروژسترونمو قطع کردم. زدن اون امپولهای دردناک وقتی میدونی همه چی تموم شده دیگه کار راحتی نیست.
برای من همه چی تموم شده. برای همین دوتا دونه جنین 7-8 ماه منتظر بودم. من ذخیره م پایینه با اون دوز بالای دارو فقط 5 تا تخمک کشیدن که 2تاش جنین شد. شوهرمم مورفولوژی و تحرکش صفره و دی ای بالا. ماهها مکمل خورد و رژیم غذاییمونو تغییر داده بودیم تا به حدی برسه که بتونه میکرو کنه. بعد از پانکچر هم دوباره همه چیو ول کرده و قطعا همه چی برگشته سر جاش. و برای شروع دوباره همه این کارا باید تکرار شه. که تا اون موقع من 39 سالم میشه. همین الانشم مطمئن نیستم رحمم یاری میکنه یا نه.
کلا هردومون به این سری خیلی امید داشتیم . هر جور دعا و نذر و نیاز که از دستمون برمیومد انجام دادیم. به شدت تو شوک هستیم چون این راه با اینکه برای همه سخته برای ما خیلی سخت تر بود. شوهرم که هنوز باور نکرده. دلم برای جفتمون میسوزه

خدایا شکررررررر
عزیزم 3 روزه بود جنینم. شنبه تکرار میکنم ولی میدونم فایده ای نداره. اگه جنین می موند حداقل درحد 10 ت ...

عزیزم ایشالا ک خدا خودش برات ی معجزه درس حسابی میکنه حکمت خدا هر چی باشه باید تسلیمش شد تا خدا نخواد حتی ی برگ از درخت رها نمیشه بسپر ب خودش و لطف و کرمش گلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
به من گفتن شنبه برم سونو واژینال  زود نیست؟؟ بتا روهم گفتن دیگه تکرارنکنم

بتا شما ماشالا اینقد بالا هست که احتیاج به تکرار نداره، اما سونو نمیدونم واسه چیه 

تورک آنا ، یادته گفتم دیروز بی بی یه هاله انداخت ، الان من ترشحات همراه با لکه بینی هستش ، البته روشن نیست ، قهوه ای هستش ،، دردهای شبیه پریود دارم ، بهم گفته بودن اگه لکه بینی داشتی شیاف بزار ، الان من شیاف بزارم ؟ اینکه خون روشن نیست یعنی چی ؟ این لکه بینی حساب میشه که من شیاف بزارم ؟ یعنی امیدی به اون بی بی نیست ؟ الکی خط دوم هاله بوده ؟البته من روزی ۲ تا آمپول پروژسترون دارم ،که میشه تقریبا ساعت ۶.۵ بعدازظهر ، شیافو گفتن در صورت لکه بینی شبها بزارین ، یعنی من تا شب منتظر بمونم بعد بزارم ؟