🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
تجربیات مامان آرزو :
☀️☀️☀️بارداری طبیعی ☀️☀️☀️
👈سن زن: ٣١
👈مشکل زن: اندومتريوز شديد دوطرفه، تنبلي تخمدان
👈مشکل مرد: واريكوسل دو طرفه
👈سابقه قبلی درمان: لاپاراسكوپي ، ميكرو ناموفق
👈مدت ناباروری : ده سال
👈 توضیحات لازم: سال گذشته طبيعي باردار شدم اما متاسفانه سقط شد😔بعداز اون لاپاراسكوپي كردم و كيستام رو در اوردم و شش ماه بعدش ميكرو كردم كه متاسفانه منفي شد. روزي كه جواب ميكرو رو گرفتم و رفتم دكتر، دكتر بهم گفت تو ذخيره تخمدان نداري و بايد از تخمك اهدايي استفاده كني، واقعا شنيدن اين خبر برام وحشتناك بود تقريبا يه هفته گريه ميكردم
تو هفت ماه حدود بيست ميليون هزينه كرديم اما اخرش بهم گفتن كه تخمك اهدايي بگير!! هر روزم شده بود گريه اما سعي كردم اميدم رو از دست ندم و ماه بعد از ميكرو اقدام كرديم براي طبيعي و در كمال ناباوري حامله شدم!واسه تمام خانما اون لحظه اي كه بي بي چك مثبت ميشه رو ارزو ميكنم 🙏 اينقدر استرس داشتم كه كارم به درمانگاه كشيد چون باورم نميشد، اولين بار كه صداي قلبش رو شنيدم فقط خداروشكر ميكردم و گريه ميكردم، همه اينا رو گفتم تا به اينجا برسم كه همه چي دست خداس، اونه كه ميدونه كي بايد به ما بچه بده و صلاح كار ما چيه، هر وقت اين كانال رو ميخوندم ارزوم بود كه منم مامان شم و بتونم تجربم رو به ديگران بگم تا شايد يك كم اميدوار بشن به بزرگي و حكمت خدا🙏 روزاي سخت ميگذره فقط بايد صبر داشته باشيم، تو اين ده سال من خيلي زخم زبونها شنيدم از كساني كه باورم نميشد اين حرفا رو بهم بزنن!!
@mamanayemovafagh
ارتباط با ادمین جهت ارسال تجربیات:
@rz_dy