2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
مرسی ثمین جان،اما دارم فکر میکنم کارم انصافه؟ با اینهمه اختلاف سن؟

مهم سن نیست که لی لای مهربونم.مهم دلته که جووونه و قراره دردونتو با عشق تربیت کنی و بزرگ کنی براش عروسی بگیری به چیزایه خوب فکر کن خدا مارو میبینه خیلی بزرگه ی روزی ماهم شاد میشیم خیلی شاد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام.تبریک به دوستی که تازه آزش مثبت شد و دوستانی هم که منفی شدند انشالله خدا کمکتون کنه و زودتر طعم ...

خواهری من انتقال سیزدهمم بود و اینقدر ناراحت نبودم خدابزرگه شاید از اون دسته مامانایه بی علامتی و قراره نینی جونت سورپرایزت کنه خداروچه دیدی شاید الان تویه دلته و منتظر روز آزته

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم ازت چی بگم

آروم باش خواهری.خدابزرگه هیچکس جز خدا نمیدونه قسمتمون چیه انشالله بهترینا برات اتفاق بیوفته .درکت میکنم چقدر غصه داری و ناراحتی بخدا قسم منم این روزا رو دیدم و از رویه دلخوشی نمیخوام آرومت کنم ولی جز صبر هیچ چاره ای نیست منم هیچ جنین فریزی ندارم

لیلا جون علی هم همینو میگه میگه همیشه دوست داشتم فاصله ی سنیم با بچه هامون خیلی کم باشه چند روز قب ...

اووووووووووووووووه لاله این چه حرفیه هم قراره عروسشون کنی هم داماد.عروسیه همشونم میبینی .به اون همسر هم بگو زشته بابا اینجور حرف زدن .تازه بعد عروسیشونم باید چندین سال نوه هاتونو بزرگ کنید.

سلام به همه دوستان عزیزم بخصوص آنا جون بخاطر تاپیک خوب و عالی که وقتی هزاران سوال و نا امیدی احاطه ...

سلام خیلی خیلی مبارک باشه عزیزم تبریک میگم 

این روزا وقتی به نی نیای گلت شیر میدی مارو هم دعا کن عزیزم 😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
لی لا جون به خدا اختلاف سن مهم نیست..... اختلاف سن روحی مهمه..... من و همسرم دقیقا خودمونو به اندا ...

الهی که زنده باشید و سلامت.

من دلم برا بچه میسوزه راستش. وگرنه هم من هم همسرم تفکرمون اینه که بچه که خودش دلش نمیخواست به این دنیا بیاد، تصمیم ما بوده دیگه. پس باید همه جور انرژی و توانی براش بذاریم. همین الانم کل بچه های دورو بریامون مارو خیلی دوست دارن، با اینکه همسرم مشکل دیسک داره( هم کمر هم گردن)، اما هرجا که با خواهرام دور هم جمع میشیم با خواهرزادم میرن تو یه اتاق و همش درحال کشتی گرفتن و اینان. من خودمم اینجوریم اما با ملایمت بیشتری، آخه دیدی که بچه ها کنترل ندارن، یهو یه چک و لگدی حواله آدم میکنن و من تحملش رو ندارم!     

اما با تمام این اوصاف میترسم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ثمین جون خوبییییی کجایی دختر کم پیدایی

خوبم بهارم شماخوبی؟والا ی چندوقتیه افتادم دنبال کارام.الانم این بحث فشار بالا و درد قلبم اعصابمو خرد کرده

آروم باش خواهری.خدابزرگه هیچکس جز خدا نمیدونه قسمتمون چیه انشالله بهترینا برات اتفاق بیوفته .درکت می ...

بمیرم برای دلت ثمین.نمیدونی همش فکرتم.نمیدونم چرا ازموقعی که منفی شدم اشکم کلافم کرده اصلا روحیم خراب نیستا ولی همیطوره اشکم میریزه با شوهرم که نمیتونم حرف بزنم صداش میشنوم زار میزنم توی کار خودم موندم!

بمیرم برای دلت ثمین.نمیدونی همش فکرتم.نمیدونم چرا ازموقعی که منفی شدم اشکم کلافم کرده اصلا روحیم خرا ...

بخدا منم اشکام الانم بند نمیاد فکر میکنی راحته بعد 12بار منفی یهو مثبت شی اونهمه استرس بکشی آخرم هیچییییییی.باورت میشه هنوز نتونستم خودمو جمع و جور کنم.من از اون دسته آدمهام که همش در حال خریدم اینقدر بی انرژی شدم تا حالا 1دونه جوراب نخریدم از اون اتفاق به بعد.هر روز شوهرم تذکر میده ثمین فلان روز مونده به عیدا برو دیگه بخر .قبلا میگفت تو هرروز بازاری الان میگه بخر اصلا نمیدونم چمه.ظاهرا خوبم ولی عمیقا احساس درد میکنم احساس غصه میکنم ولی بروز نمیدم اصلا.خواهرشوهرم میگفت ثمین خیلی قوی هستی من بودم اینجوری نمیتونستم آروم بگیرم ولی هیچکس جز خودمون از دلمون خبر ندارن.آروم باش حتما صلاحمون تویه این بود همه چیز دست خداست امیدوارم برامون بخواد که روزی ما هم مامان بشیم

سلام امروز شدیازده انتقالم از دیشب شکمم سمت چپ دردمیکنه همش نگران بودم علائم ندارم حالا از دیشب که د ...

الهی مامان شده باشی صبور باش بیبی چکم نزن

سلام امروز شدیازده انتقالم از دیشب شکمم سمت چپ دردمیکنه همش نگران بودم علائم ندارم حالا از دیشب که د ...

منم سینه هام به خاطر قرص استرادیول درد میکرد اما امروز اصلا درد نمیکنه .این روزا واقعا قاطی کردم نمیدونم چمه 

😂😂😂😂😂

خداجونم شکرت       
آروم باش خواهری.خدابزرگه هیچکس جز خدا نمیدونه قسمتمون چیه انشالله بهترینا برات اتفاق بیوفته .درکت می ...

ثمین یعنی عاشقتما. خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم