2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
به سلامتی عزیزم مبارکت باشه ان شاء ا... خوش بخت و خوش نام و عاقبت به خیر بشه

ممنونم عزیزمممم انشالله به زودی قسمت شما و بقیه دوستان 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️🌺

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
ثمین جون دکتر رفتی؟ حتما برو عزیزم قلب رو و فشار رو باید جدی گرفت

والا نمیدونم چمه الان اگر برم سراغ دکتر قلب پژمان اجازه نمیده برم دنبال درمانم .همش در طول روز راه میره تویه خونه میگه چرا همش تویه فکری منم میزنم زیر همه چی میگم نه بابا چه فکری .الان بگم درد دارم میخواد بحث رو شروع کنه که تو حواست به خودت نیست و فلانو فلان .نمیدونم چه کنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

https://daroopost.com/shop/category-list/supplements/کپسول-اووبوست-بهبود-کیفیت- تخمک.html ثمی ...

یعنی قابل اعتماده؟از بابت اصل بودنش میگم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انا اصلا نمیدونم پرد چیه!!! اسپرین انوکساپارین فولیک اسید شیاف.اینارو داشتم.قطع کنم؟

فولیک اسید رو قطع نکن اما بقیه رو فکر کنم باید قطع کنی.....

عزیزم اما احتیاطا بازم از دکترت بپرس چون ممکنه من اشتباه کنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان عزیزم بخصوص آنا جون بخاطر تاپیک خوب و عالی که وقتی هزاران سوال و نا امیدی احاطه ...

سلام عزیزم به سلامتی مبارکت باشه 

خدا نگهشون داره برات

کلی ذوق کردم یکی‌ از ثمره های تاپیک رو اینجا می بینم

مرسی ثمین جان،اما دارم فکر میکنم کارم انصافه؟ با اینهمه اختلاف سن؟

لی لا جون به خدا اختلاف سن مهم نیست.....

اختلاف سن روحی مهمه.....

من و همسرم دقیقا خودمونو به اندازه دخملمون کوچیک میکنیم و باهاش بازی میکنیم.....

کنارشیم.....

مهم اینه.....

ببین اصلا سن بیولوژیکی مهم نیست عزیزم.....

من مادرای کوچیکیو سراغ دارم بچه هاشون اصلا معلوم نیست چه جوری بزرگ شدن مادرایی هم هستن دقیقا با بچه هاشون دوباره بچگی میکنن....

خودم تجربه کردم که میگم.....

من پدر و مادرایی دیدم که اختلاف سنیشون با بچه هاشون کمه اما کمترین رابطه ای بینشون نمیتونی ببینی.....

انگار که محکومن به رابطه مادری و پدری و فرزندی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان عزیزم بخصوص آنا جون بخاطر تاپیک خوب و عالی که وقتی هزاران سوال و نا امیدی احاطه ...

سلام بر مامان دوقلوهااای دوست داشتنی....هزاران بار تبریک میگم..لحظات تون شیرین..مرسی که بهمون سر زدید اتفاقا دیروز به یادتون بودم گفتم حتما زایمان کردید تا حالا آخه با مامان سبحان(مهرسا طلا ) همزمان بودید ایشون هم به سلامتی تا چند روزه دیگه مهرسا خانوم گل رو در آغوش میگیرن.عزیزم خیلی خیلی مبارک تون باشه..الهی که همراه با سلامتی دلخوشی باشه...جمع چهار نفره تون کنار سفره 7 سین هم پیشاپیش مبارک باشه🌸🌼🌹🌷

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
بله برا همین همراه پرد حتماکلسیمم تجویز میشه که کمبود رو تا حدی جبران کنه.....

برا من که کلسیم تجویز نشد یعنی هرروز بیشتر از پیش عاشق دکترم میشم

سلام.تبریک به دوستی که تازه آزش مثبت شد و دوستانی هم که منفی شدند انشالله خدا کمکتون کنه و زودتر طعم ...

عزیزم منم هموز علایم تو چشمی ندارم.....

حتی با اینکه سونوی قلبم گذروندم......

دوستان من۲۵سالمه وشوهرم۳۰میدونم الان میگیدبادوسال اقدام ودوتاعمل ک باردارنشدی زوده ناامیدی اماواقعاخسته ام دنبال درمان نمیرم شوهرم واریکوسل داشت خردادعمل کردوخیلی تحرکش ضعیف شدوهمونطورم موندبنظرشماالان ک دیگه میگه نمیرم دکتروداروهامونمیخورم آیامکملی چیزی هس ک خودم بگیرم وبدم بخوره طبیعی اقدام کنم هرچنددیگه زیاداهمیت نمیدم 

عزیز دلممممم خیلی خیلی خوشحال شدم انشالله همه اعضا تاپیک این معجزه رو تجربه کنن شما هم بسلامتی دوران ...

فدات عزیزم.....

منم پیشاپیش تبریک میگم عزیزم.....

بچه ها منفی شدم

اووووووووف .اه چقدر ناراحت شدم خدایا آخه چرا