2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بچه ها منفی شدم

وای عزیزم....ایشالا خدا دلتو آروم کنه...خدا خیلی بزرگه عزیزم...امیدتو از دست نده

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام به همه دوستان عزیزم بخصوص آنا جون بخاطر تاپیک خوب و عالی که وقتی هزاران سوال و نا امیدی احاطه ...

به سلامتی عزیزم
مبارکت باشه
ان شاء ا... خوش بخت و خوش نام و عاقبت به خیر بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها منفی شدم

وای نه
گریهههههههههه
من خیلی به مثبت شدنت امید داشتم عزیزم
خیلی متاسفم فدات شم
خیلی خیلی زیاد
اصلا نمیدونم چی بگم ...

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسی ثمین جان،اما دارم فکر میکنم کارم انصافه؟ با اینهمه اختلاف سن؟

لیلا جون
علی هم همینو میگه
میگه همیشه دوست داشتم فاصله ی سنیم با بچه هامون خیلی کم باشه
چند روز قبل میگفت ما عروسیشون هم نمیبینیم :((((((

لیلا جون علی هم همینو میگه میگه همیشه دوست داشتم فاصله ی سنیم با بچه هامون خیلی کم باشه چند روز قب ...

کاملا درک میکنم،چون خودم خیلی به این جریان فکر میکنم. انشاءالله که عروسیشونم میبینید عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم بعد از 21 روز انتقال اونم 2 بشه مشخصه دیگه تکرار لازم نیست.مگه میشه توی این 21 روز مشخص نشه!!

نمیدونم واقعا چی بگم ولی بودن کسانی ک آزمایش اولشون منفی بوده دومی مثبت...در هر حال عزیزم مایوس نشو و بازم تلاش کن امیدوارم بزودی زود خبر مادرشدنت اینجا داشته باشیم

عزیز دلم فدات بشم خدارو شکر که جگرگوشه هاتو صحیح و سالم بغل کردی..... ایشالله یه عمر طولانی و با عز ...

عزیز دلممممم خیلی خیلی خوشحال شدم انشالله همه اعضا تاپیک این معجزه رو تجربه کنن شما هم بسلامتی دوران بارداریت و‌ بگذرونی عزیزم بازم از همه زحماتت برای برقراری این تاپیک تشکر میکنم سال نو هم پیشاپیش مبارک باشه آنا جون🌺🌺🌺🌺

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤