2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مبارکت باشه انشاءالله ک سالم وسلامت بمونیدمال من ک منفی شد لیاقت مثبت شدنونداشتم

عزیزم همچین حرفی نزن همه مون لایقیم فقط بعضا وقتش نشده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وقتی شوهرم موقع جواب اشکاش میومدداغون شدم انگارشوکه نمیدونم چی بگم

فدای دلتون بشممممممم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلا جون باورت بشه من میکروی اولم یه نفر تو اتاقم بود که 7 بار میکرو کرده بود!! جالبش اینه که دو تا ...

دیگه این فراتر از جهله!!!!!!

انگاری برا خدا دهن کجی کنه......

یه بار دوبارش بازم اما ۷ بار واقعا دیگه کفره!!!!!!!!

لاله جان هیچی نمیتونم بگم، میترسم یه چیزی بگم به کسی بربخوره یا دل کسی بشکنه. تربیت درست باشه پسر و ...

لی لا جون احترام به عقاید و خواسته ها قابل قبوله اما دیگه این به خدا نه اعتقاده نه باوره نه آرزو هست......

این قتل عامه!!!!!!!

این جنایته!!!!!!!!

آنا جوووون من الان دیدم. بسلامتی مبارکت باااااااشه

فدات بشم عزیز دلم.....

ایشالله قسمت همه دوستان.....

حتما یه جای دیگه احتیاطا آز بده یه جای مطمئن!!!!!

ممنونم از دعا ها ي پرمهرتون واقعا التماس دعا دارم اول خدا بعدم دعاي دوستاي خوبم انشالله دوستايي كه ب ...

عزیزم ایشالله از این به بعدشو به سلامتی میگذرونی و زندگی شادی منتظرتونه.....

من امروز روز ۸ انتقالمه ولی هیچ یک از علایمس که ban گفتنو ندارم ... یعنی چیزی تشکیل نشده ؟ خیلی امید ...

عزیزم همه که علایم ندارن.....

بن عزیز هر علایمی داشته مال داروهاش بوده....

علایم بارداریش تازه یکی دو هفته دیگه شروع میشه.....

تورک آنا یه سوال دارم . جنینی که بر فرض ۵ روزه انتقال میدن ، اینکه میگن هفته اول شاید لانه گزینی نکن ...

عزیزم خوب حدسم اینه قضیه لانه گزینی با + شدن بتا فرق داره.....

+ شدن به میزان ترشح هورمون ربط داره.....

برا یکی بالاست برا یکی پایینه.....

مثلا تو فکر کن دو نفر جنین پنج روزه دارن.....

هر دو تقریبا بعد چند روز با یکی دو روز اختلاف لانه گزینی میکنن اما مثلا بتای یکی روز ۱۴ میشه ۱۰۰ یکی میشه ۱۰۰۰ پس خوب تایم + شدنشون متفاوته.....

یعنی فکر نکنم جنین پنح روزه روز ۱۴ لانه گزینی کنه اما ممکنه بتاش روز ۱۴ + بشه.....

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟

البته ممکنه تفسیرم درست نباشه.....

یه سوال هم راجع به پردنیزولون ۵ دارم ، درسته که این دارو نمیزاره کلسیم حذب بشه تا ۶ ماه ؟ و کسیکه پر ...

بله برا همین همراه پرد حتماکلسیمم تجویز میشه که کمبود رو تا حدی جبران کنه.....

اناجان نحوه تزریق امپول سینا فکت رو یادم میدین و اینکه میتونم مثلا یه بار تو بازو بزنم دفعه بعد دور ...

عزیزم نحوه تزریق اکثر آمپولا صفحه ۶ هست....

عزیزم هر جا دکترت گفته تزریق کن.....

چون تو میزان جذبش تاثیر داره.....

عزیزم قبل پانکچر استراحت خیلی مهمتره.....

منظورم از استراحت دولا راست نشدنه به شکم فشار نیاوردنه....

جارو برقی ممنوع.....

چون باعث تورشن تخمدان میشه.....

جنین اگه لانه گزینی نکنه چه اتفاقی براش میفته ؟ میمیره یا همچنان تا وقتی ۱۴ روز تلش میکنه لانه گزینی کنه ؟ یعنی عمر جنین توو رحم چقد هستش اگه لانه گزینی نکنه ؟ یا اصلا چقد وقت داره تا لانه گزینی کنه؟

جنین اگه لانه گزینی نکنه چه اتفاقی براش میفته ؟ میمیره یا همچنان تا وقتی ۱۴ روز تلش میکنه لانه گزینی ...

عزیزم ایشالله مامانی.....

والا من دقیقشو نمیدونم اما بالفرض برا جنین ۵ روزه بلاست فکر کنم باید در عرض سه چهار روز دیگه لانه گزینی کنه.....

بازم اطلاعاتی به دست بیارم واست میذارم......

بابت انتقالتم عزیزم توکل کن ایشالله که مامانی و پایان خستگیات نزدیکه.....

عاطي جون آسپرين رو حتما شبها بخور ، سردرد هم ممكنه چون سابقه ميگرن داشتي توي بارداري تشديد شده ولي ب ...

مامان مهرسای عزیززززززززز    ان شالله این روزای باقیمونده به سلامتی طی بشه و دختر نازتو تو بغلت بگیری...  برای منم دعا کن که دل شکسته م التیام پیدا کنه 

ممنونم  

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...