2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

تورک آنا یه سوال دارم . جنینی که بر فرض ۵ روزه انتقال میدن ، اینکه میگن هفته اول شاید لانه گزینی نکنه ،، این حنین هفته اول و یا اونهمه روزی که اونجا لانه گزینی نمیکنه و روز ۱۱ آزمایش منفی میشه ولی روز ۱۴ آزمایش مثبت میشه ، یا روز ۱۴ منفی میشه و روز ۱۷ مثبت میشه ،، بین این فاصله دقیقا جنین اون توو چیکار میکنه که لحظه آخر برا بعضیا میچسبه ؟ توو این مدت که لانه گزینی نمیکنه یعنی نمیمیره ؟ جریانش دقیقا چی میشه این ؟ یعنی این ۱۴ روز زنده هستش و داره سعی میکنه لانه گزینی کنه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن ماهمه خواهریم مبارکت باشه خدانکنه شماخوشحالی انگارمن خوشحالم

سارگل جان امکان اقدام طبیعی رو داری؟ منظورم سلامت لوله ها و ایناست. اگه آره من خیلی هارو دیدم بعد میکرو منفی طبیعی باردار شدن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مگه نه اینکه جنین ۵ روزه هستش و پوستش نازکه و زود باید بچسبه ؟؟؟ پس کسایی که جنین ۵ روز دارن باید زودتر جواب آزمایش نشون بده نه اینکه روز ۱۵ اونم به غیر از روز انتقال ... این توضیحش چیه؟

دوستان يه تجربه ديگه ازخودم بگم الان ميگم كاش تو اين چند سال بجاي غم و غصه ورزش ميكردم تا اينهمه تنم ...

مینو جانکم یواش یواش شمارش معکوس برا شمام شروع میشه. انشاءالله سر موقع مناسب نی نی به دلخوشی دنیا بیاد و به سلامت بغلش بگیری خانومی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

اناجان نحوه تزریق امپول سینا فکت رو یادم میدین و اینکه میتونم مثلا یه بار تو بازو بزنم دفعه بعد دور ناف 

یه سوال دیگه هم اینکه تا قبل از پانکچر که امپولا رو تزریق میکنیم هم استراحت لازمه یا نه

مادر بودن زیباترین شادی دنیاست  
لاله جان هیچی نمیتونم بگم، میترسم یه چیزی بگم به کسی بربخوره یا دل کسی بشکنه. تربیت درست باشه پسر و ...

منم دقیقا دلم برای دختراش میسوخت
اخرش هم دخترا پرستار پدر مادر میشن
واقعا جای تعجبه که هنوز هم این قدر به جنسیت بچه ها اهمیت میدن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یه سوال هم راجع به پردنیزولون ۵ دارم ، درسته که این دارو نمیزاره کلسیم حذب بشه تا ۶ ماه ؟ و کسیکه پر ...

پرد نیزولون باعث افزایش ریسک پوکی استخوان میشه
مخصوصا وقتی مداوم باشه
اصولا همراهش مکمل های حاوی کلسیم میدن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من امروز روز ۸ انتقالمه ولی هیچ یک از علایمس که ban گفتنو ندارم ... یعنی چیزی تشکیل نشده ؟ خیلی امید ...

نه عزیزم هر بدنی علائم متفاوت نشون میده و هیچکس شبیه بهم نیست

سلام دوستان من آی وی اف دومم تو بیمارستان بهمن منفی شد. در واقع 12 بهمن آزمایش دادم که منفی بود. تم ...

عزیزم جای معتبر آز دادی؟

یه بار برا یکی از دوستان همچین اتفاقی افتاد آز داد منفی بود بعد دکترش گفته یه جای دیگه تکرار کنه باردار بوده و و بتاشم بالای هزار بوده!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com