2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزيزم ان شا الله كه سال ٩٧ براي شما هم پر از شادي باشه و خونتون پر بشه از صداي بچه هاي گلتون .

فدات مامان مهرسا جان. انشاءالله به سلامتی و دل خوش دخترت رو بغل بگیری عزیزم. برا شما هم پر از شادی و خوشی و برکت باشه سال جدید.  

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لی لا جان اصلا اینو نگو فدات شم دختر عموی من 5 سالی میشه ازدواج کرده و تازه تو سن 42 سالگی باردار ش ...

فدااات لاله سرخ جان. خدا بهش ببخشه دوقلوهاش رو. راستش من برای همه بچه ها دعا میکنم، اما برای شما یه جور دیگه. چون همسرت بعد عید عمل قلب دارن، دعا میکنم آزمایشت مثبت شه که با انگیزه بیشتر و قوی تر از قبل جراحی همسرت رو بخیر و خوشی از سر بگذرونین، باورت میشه باهات دارم لحظه شماری میکنم تا روز آزمایشت.

حکمته خداست انشاءالله بقیه ک آزمایش داریدمثبت بشید

منم اعصابم خورد شد حسابی، هنوز به خودم امید میدم که جنینت دیر لانه گزینی کرده باشه. خدا اگه بخواد، نشد نداره. امیدوارم برات معجزه بباره از آسمون

منم اعصابم خورد شد حسابی، هنوز به خودم امید میدم که جنینت دیر لانه گزینی کرده باشه. خدا اگه بخواد، ن ...

وقتی شوهرم موقع جواب اشکاش میومدداغون شدم انگارشوکه نمیدونم چی بگم

وقتی شوهرم موقع جواب اشکاش میومدداغون شدم انگارشوکه نمیدونم چی بگم

الهی بمیرم، درک میکنم هضمش خیلی سخته خیلی. نمیدونم بار چندمت بود اما امیدوارم خیلی خیلی زود اینقد دلتون شاد شه که امروز رو یادتون بره

انا جون اون قدر هستن ادم باورش نمیشه :((((

میدونم هستش اما آدم ترجیح میده باور نکنه چون خیلی دردناکه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میدونم هستش اما آدم ترجیح میده باور نکنه چون خیلی دردناکه.....

من باورم نمیشه، مگه میشه آخه؟ بابا بچه هاشون مشکل دارن، سقط نمیکنن. مگه هست کسی که جنین سالم رو بخاطر جنسیت سقط کنه؟

اره لاله جان اسپرین هپارین دارم...ساعت 5 عصر شیاف زدم ساعت 12 شب دوباره برنم؟ لاله عزیزم بنظرت یعنی ...

سارا جان تا جایی که میدونم اگه لک بیشتر بشه اول اسپرین رو قطع میکنن دو روز اگه بازم ادامه داشت لک ها اون وقت شیاف اضافه میکنن

ان شاء ا... نشونه ی خوبیه عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مبارکت باشه انشاءالله ک سالم وسلامت بمونیدمال من ک منفی شد لیاقت مثبت شدنونداشتم

الهی بمیرم واسه دلت، خاک برسرم که نیام بگم، خیلی ناراحت شدم ولی مطمئنم خدا از آون ویژه هاشو واست در نظر گرفته، بازم معذرت میخوام

فدااات لاله سرخ جان. خدا بهش ببخشه دوقلوهاش رو. راستش من برای همه بچه ها دعا میکنم، اما برای شما یه ...

فدای مهربونیت عزیزم
ان شاء ا... از لطف خدا و به یمن دعاهای شما دوستای خوبم که با قلب و دل پاکتون دعا میکنین ، خداوند سال 96 رو برامون با خوشی به پایان ببره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو