2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
الهی بمیرم واسه دلت، خاک برسرم که نیام بگم، خیلی ناراحت شدم ولی مطمئنم خدا از آون ویژه هاشو واست در ...

این چه حرفیه؟ شک نکن سارگل هم برات خوشحال شده. کلی امروز حال دلمون رو با بتات خوب کردی. دیگه این فکرا رو نکن عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وقتی شوهرم موقع جواب اشکاش میومدداغون شدم انگارشوکه نمیدونم چی بگم

سارگل جان چقدر پیامت ناراحت کننده اس عزیزم
ادم دلش به حال شوهرا بیشتر میسوزه
با اینکه تمام درداش و زحمتاش و خطراش مال ماست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من باورم نمیشه، مگه میشه آخه؟ بابا بچه هاشون مشکل دارن، سقط نمیکنن. مگه هست کسی که جنین سالم رو بخاط ...

لیلا جون باورت بشه
من میکروی اولم یه نفر تو اتاقم بود که 7 بار میکرو کرده بود!!
جالبش اینه که دو تا بچه داشت
اما پسر میخواست !!

و جالبه عین 7 بار رو هر چی جنین براش تشکیل میشد همه اش دختر بود!!
ادمایی این مدلی هم هستن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لیلا جون باورت بشه من میکروی اولم یه نفر تو اتاقم بود که 7 بار میکرو کرده بود!! جالبش اینه که دو تا ...

متاسفم واقعا، طفلک دختراش. خدا هممون رو به راه راست هدایت کنه! 7 بار میکرو برای تعیین جنسیت؟

لیلا جون باورت بشه من میکروی اولم یه نفر تو اتاقم بود که 7 بار میکرو کرده بود!! جالبش اینه که دو تا ...

لاله جان هیچی نمیتونم بگم، میترسم یه چیزی بگم به کسی بربخوره یا دل کسی بشکنه. تربیت درست باشه پسر و دختر نداره که. 

این چه حرفیه؟ شک نکن سارگل هم برات خوشحال شده. کلی امروز حال دلمون رو با بتات خوب کردی. دیگه این فکر ...

میدونم خوشحاله، اما من نباید میگفتم، عذر وجدانی دارم شدید 

ممنونم از دعا ها ي پرمهرتون واقعا التماس دعا دارم اول خدا بعدم دعاي دوستاي خوبم انشالله دوستايي كه باردار شدن همه چيزخوب پيش بره دوستاني كه منفي شديد ميدونم سخته خودم ٦باراين راهو رفتم ٥سال منتظر بودم بجز قبلش ولي اميدتونو از دست نديد هروقت روحيه اتون اوكي شد دوباره ياعلي بگيد و به اميد خدا و ائمه شروع كنيد ولي توروخدا از لحاظ روحي خودتونو داغون نكنيد همه اين استرسها عوارض داره كه يهويي خودشو نشون ميده من همين مشكل قلبيم يهو خودشو نشون داد از بس تو اين چندسال اشك ريختم حرص خوردم خودممو از خيلي تفريحات محروم كردم ولي واقعا مرگ رو ديدن دور ازجون همتون اول خودتون و سلامتتيون مهمه بايد سالم باشيد تا بتونيد جنين رو خوب پرورش بديد نه مثل من ديابت و قلبو و هزار تارچيز توكلتون بخدا ببخشيد پرحرفي كردم تجربمو كفتم.

دوستان يه تجربه ديگه ازخودم بگم الان ميگم كاش تو اين چند سال بجاي غم و غصه ورزش ميكردم تا اينهمه تنم ضعيف نبود حتما بچه ها ورزش كنيد سموم و بيماريها دفع ميشن روحيه خوب ميشه ماهيچه هاي رحم قوي ميشن حتما تغذيه سالم داشته باشيد نمك و شكز كم بخوريد مغز ها رو بيشتر مصرف كنيد مرتب رحمتونو با روغن سياه دانه ماساژ بديد با شال ببنديد به نظرم مفيده 

من امروز روز ۸ انتقالمه ولی هیچ یک از علایمس که ban گفتنو ندارم ... یعنی چیزی تشکیل نشده ؟ خیلی امید ...

عزيزم من بار ششم مثبت شد با بارهاي قبل يكي بودم كوچكترين علامتي نداشتم تا دوماهگي تهوع اوند اونم كم كم