2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
جیگر مگه من عکس بی بی مو نذاشتم؟ مگه ندیدی بتای بالای صد هزار بی بیش چه طور بود؟

اره عزیزدلم دیدم ولی میدونی دیگه دل آدم ارومو قرار نداره شوهرمم کنار خودم کلافه کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم حالم بده فرداآزدارم امابه من گفتن۱۴روزبعدازانتقال آزبده جنین ۲روزه خیلی روزسختیه خیلی

عزیزم ایشالله مامانی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شاالله مثبته . من تو خونه که هستم وای فا دارن .خیلی میترسم . من بندرعباسی هستم .اینجا خونه کسی ...

عزیزم ایشالله یه سوغاتی خوب با خودت میبری بندرعباس....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره عزیزدلم دیدم ولی میدونی دیگه دل آدم ارومو قرار نداره شوهرمم کنار خودم کلافه کردم

ایشالله کلافگیات داره تموم میشه و شادی منتظرته....

لاله جون ۲۶م یکی از روزای خوبه برا من..... ایشالله خوش خبری..... سر دخترم وقتی میدیدم روزای خاص به ...

ان شاء ا... انا جون
گفت شما باشه و لطف خداوند

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون ببين آناي عزيز هم حس منو تاييد كرد، چه روز خوبي بشه ٢٦ ام، مامان لاله.

ممنون از همه تون
این دلگرمیهاتون حالمو خوب میکنه
امیدوارم واقعا امسال سر سفره ی هفت سین اونایی که قبل عید آز داریم، حوّل حالنا شده باشیم اساسی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
پس جنین من 3روزه بوده من پنج شنبه پانکچر شدم یکشنبه انتقالم بود  16روز بعدم از نوشتن جنینمم ...

عزیزم جنین 3 روزه هچینگ کردن؟
خودشون گفتن؟

ببخشيد يه سوال؟ البته شايد مطرح شده و من نديدم، اين جنيني كه ميگين هچينگ و بلاستوسيت در چه مواردي ان ...

هچینگ رو من درخواست کردم گفتن اگه پوسته زونا کلفت باشه و جنین شناس تشخیص بده جنین به راحتی نمیتونه بشکافه و بیاد بیرون انجام میده
بلاست هم وقتی تعداد جنین زیاد و رشد نرمال باشه میتونه بیمار درخواست کنه تا براش بذارن بلاست بشه