2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
مبارک باشه آناجون انشالله صحیح و سالم به دنیا بیاریش ،ممنتظرا رو هم دعاکن

فدات بشم عزیزم.....

قسمت همه دوستان انشالله....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون به شما هم تبریک میگم این معجزه شیرین رو .انشالله به سلامتی بغل بگیریش

فدات بشم عزیزم.....

ایشالله قسمت تک تک دوستان بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون شکر خدا شما قلبش رو دیدی اخه وگرنه مطمئنا این بارم تا مرز سه تا پیش میرفتی :)))))

آره خوب با اون بتا روم نمیشد تکرار کنم.....

به قول خانوم دکتر حسابی جون دار بود.....

سوگل جان خدا از دهنت بشنوه عزیزم یه چند روزیه خیلی استرس دارم و دل نازک شدم همش دلم میخواد گریه کن ...

لاله جون ۲۶م یکی از روزای خوبه برا من.....

ایشالله خوش خبری.....

سر دخترم وقتی میدیدم روزای خاص به روزای خوش یمن اطرافیانم می افتاد حس خوبی بهم میداد.....

۲۶م هم یکی از اون روزاست ایشالله خیره واست.....

ممنون عزیزم .شما کی میری آزمایش ؟ من روز یکم .میرم 

عزیزم ایشالله آغاز سال نوت باشادی وصف ناپذیری توام خواهد بود.....

عزیزم من نمیگم استراحت نکنین اما استراحت مطلقم غیر موارد استثنا توصیه نمیکنم..... من وقتی فکر میکنم ...

من خودمم استراحت مطلق قبول ندارم

طرف با امبولاس اوردنش خونه کل 16روز استراحت مطلق بوده منفی شده

اونوقت یکی به خاطر زلزله دو سع بار 4طبقه خونرو بالا پایین کرده چون اسانسور نداشته خونش مثبت شده 

پس خدا باید بخواد به استراحت اینا هم خیلی نیست مگر شرایط خاص

و اینک ادم کار سنگین نکنه هم خوبه 

لاله جون ۲۶م یکی از روزای خوبه برا من..... ایشالله خوش خبری..... سر دخترم وقتی میدیدم روزای خاص به ...

لاله جون ببين آناي عزيز هم حس منو تاييد كرد، چه روز خوبي بشه ٢٦ ام، مامان لاله.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
تورک آنا ،‌بنهترین زمان برا آزمایش برا جنینی که ۵ روزه انتقال داده شده کی هستش ؟ آیا روز ۷ بعد انتقل ...

عزیزم دکتر من برا ۴-۵ روزه روز ۱۴ سیکل بتا مینوشت.....

به نظرم زودتر نری بهتره.....

ببین من بتام ۶۰۰ بود که جزء بتاهای بالاست.....

۶ روز قبل آز یعنی روز ۸ بتا میدادم ۷۵ میشد.....

یعنی تقریبا خیلی پایین بود تو فرض کن اگه بتای روز ۱۴م دویست میبود بتای روز ۸م ۲۵ میشد و ممکن نبود حس خوبی بهم بده پس عجله نکن.....

من خودمم استراحت مطلق قبول ندارم طرف با امبولاس اوردنش خونه کل 16روز استراحت مطلق بوده منفی شده او ...

دقیقا همینه!!!!!

28روز خاصی نبود برات آنا جون😂🙃😊

ایشالله اون روزم با مامان شدن ساناز جون برام میشه جزء روزای خاص!!!!!

عزیزم دکتر من برا ۴-۵ روزه روز ۱۴ سیکل بتا مینوشت..... به نظرم زودتر نری بهتره..... ببین من بتام ۶ ...

پس جنین من 3روزه بوده

من پنج شنبه پانکچر شدم یکشنبه انتقالم بود 

16روز بعدم از نوشتن

جنینمم هیچینگ شد