2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047188 بازدید | 684580 پست
هچینگ رو من درخواست کردم گفتن اگه پوسته زونا کلفت باشه و جنین شناس تشخیص بده جنین به راحتی نمیتونه ب ...

خوب پس واسه من کلفت بوده انجام دادن ی انتقال منفی هم داشتم قبلا

ان شاالله مثبته . من تو خونه که هستم وای فا دارن .خیلی میترسم . من بندرعباسی هستم .اینجا خونه کسی ...

عزیزم من الان چند ساله ۲۴ساعته وای فای خونمون روشنه......

الکی به خودت استرس نده بدنامون دیگه با این امواج خودشونو سازگار کردن.....

فکر کنم نباشن بدن تعجب کنه!!!!!

وای فای خونتو فراموش کنی مال همسایه چی؟

الکی به خودت استرس نده!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آمییییییین🙏 دلم خیلی آشوبه اصلا نمیتونم اروم باشم تا چهارشنبه. فقط نشستم گریه میکنم میترسم ازمایش ...

ان شاء ا... دلت شاد میشه عزیزم
به رنگش نیست
ان شاء ا... خوش خبر میای چهار شنبه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
منم حالم بده فرداآزدارم امابه من گفتن۱۴روزبعدازانتقال آزبده جنین ۲روزه خیلی روزسختیه خیلی

سارگل جان ان شاء ا... فردا خوش خبر میای عزیزم
ولی حق داری روز سختیه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم امروز دوباره برا سرم زنگ میزنم دیروز انقدر هول بودم نفهمیدم بالاخره سرم لازم نیست یا هست..... ...

سلام آنا جون یه سوال !دلیل بالا رفتن هموگلوبین چیه ؟

من امروز آزcbcدادم  Rbc  از نرمال اومده پایین تر و Mch یه کم از نرمال رفته بالاتر؟

خوب پس واسه من کلفت بوده انجام دادن ی انتقال منفی هم داشتم قبلا

نه عزیزم حتما کلفت نبوده.....

گفتم معمولا دیگه برا این افراد انجام میدن.....

ولی خوب بعضی دکترا برا بالا بردن شانس حتی دفعات اولم بلاست انتقال میدن.....

سنم تاثیر داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها هر کسی این روزا آز داره اگه میشه این پیام رو کپی کنه و خودش رو اضافه کنه
تا بدونیم هر روز منتظر خبر کی باید باشیم

سن شنبه : سارگل
چهار شنبه : سارا
پنج شنبه :
جمعه :
شنبه : لاله
یکشنبه :
دو شنبه :ساناز
سه شنبه :
چهار شنبه:

سلام آنا جون یه سوال !دلیل بالا رفتن هموگلوبین چیه ؟ من امروز آزcbcدادم  Rbc  از نرمال او ...

عزیزم خوب یه علتش میتونه به خاطر بالا رفتن غلظت خون باشه......