2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست

ببخشيد يه سوال؟ البته شايد مطرح شده و من نديدم، اين جنيني كه ميگين هچينگ و بلاستوسيت در چه مواردي انجام ميشه؟؟ توي كارت فريز من هيچ اصطلاحي عنوان نشده!

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم هیچوقت حتی به زبونم نیار که بدبختی این حرف خوب نیس  بهت حق میدم که ناراحت باشی منم ...

درست میگی واقعا عصبی بودم ....راستش بخاطر بچه همه چیرم ازدست دادم دارم تحقیرمیشم دوست داشتم این سری اخرباشه دیگ ...همش باید ب بن بست بخوزم خسته شدم یبارنشد دل منم شادشه 

امیدوارم همین ٤تا دلم شاد کنه امیدم همینه 

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
ببخشيد يه سوال؟ البته شايد مطرح شده و من نديدم، اين جنيني كه ميگين هچينگ و بلاستوسيت در چه مواردي ان ...

عزیزم معمولا برا کسایی که انتقال منفی داشتن.....

یا پوسته جنین ضخیمه و احتمال میدن نتونه خودش بشکافه و به مرحله بلاست برسه....

من سری آخر که + شدم جنینام ۴ روزه بودن و جواب گرفتم یعنی بلاست نبودن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا رو شکر چه هفته شادی بشه این هفته

آمینننننننن.......

ایشالله پرونده ۹۶ با شادی بسته بشه و ۹۷ با شادی شروع بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آمینننننننن....... ایشالله پرونده ۹۶ با شادی بسته بشه و ۹۷ با شادی شروع بشه.....

آمییییییین🙏

دلم خیلی آشوبه اصلا نمیتونم اروم باشم تا چهارشنبه.

فقط نشستم گریه میکنم میترسم ازمایش بدم بخوره توی ذوقم.بی بی چکم خیلی خیلی کم رنگ در حد خط نازک میفته که اینم یعنی هیچ اونم بعد از 19 روز انتقال جنین سه روزه

آمییییییین🙏 دلم خیلی آشوبه اصلا نمیتونم اروم باشم تا چهارشنبه. فقط نشستم گریه میکنم میترسم ازمایش ...

عزیزم همین که خط میندازه خیییییلی عالیه مگه بی بی آنا جون رو ندیدی با اون بتای تپل و مپل یکیش کامل پر رنگ نبود 

آمییییییین🙏 دلم خیلی آشوبه اصلا نمیتونم اروم باشم تا چهارشنبه. فقط نشستم گریه میکنم میترسم ازمایش ...

جیگر مگه من عکس بی بی مو نذاشتم؟

مگه ندیدی بتای بالای صد هزار بی بیش چه طور بود؟

عزیزم معمولا برا کسایی که انتقال منفی داشتن..... یا پوسته جنین ضخیمه و احتمال میدن نتونه خودش بشکاف ...

آنا جون تبریک میگم.من چند روز نبودم.الان تیکتت رو دیدم خیلی خوشحال شدم.انشاالله که به سلامتی بغلش کنی

آنا جون تبریک میگم.من چند روز نبودم.الان تیکتت رو دیدم خیلی خوشحال شدم.انشاالله که به سلامتی بغلش کن ...

فدات بشم عزیزم.....

ایشالله قسمت تک تک دوستان بشه.....

منم حالم بده فرداآزدارم امابه من گفتن۱۴روزبعدازانتقال آزبده جنین ۲روزه خیلی روزسختیه خیلی