2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
لاله جون در مورد پرد اطلاعات خاص دیگه ای اگه داری ممنون میشم بدی..... منم از دیشب پرد رو شروع کردم ...

انا جون اگه چند روز خوردی و دیدی معده ات ور اذیت میکنه حتما مثل سری قبل عمل کن
چون دفلاکس خودش میتونه کلی عارضه داشته باشه
از سرفه های شدید و التهاب گلو گرفته تا چرکی شدن پشت حلق

ببین انا جون دکتر ایمنی من گفت بعضی ها مشکل و مساله ایمنی دارن اما چون قبلا باردار شدن مثل زمانیه که بدن نسبت به یه بیماری انتی بادی داشته باشه
الان شرایط شما هم همین طوره چون قبلا باردار شدی احتمالا سیستم ایمنی بدنت نسبت به حالت قبل برخوردش با جنین خیلی فرق داره
وگرنه قلب تشکیل نمیشد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
منم موافقم من سه تا بتا میدادم خیالم راحت میشد..... البته این دفعه به همون یکی اکتفا کردم......

انا جون شکر خدا شما قلبش رو دیدی اخه
وگرنه مطمئنا این بارم تا مرز سه تا پیش میرفتی :)))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها نذر40تا حدیث کسا دارم که برای40نفر بخونم 29تا دیگه مونده هرکی خواست بگه براش بخونم.

خدا اجر و پاداشش رو خیلی زود بهت برگردونه عزیزم
اگه زحمتی نیست منم تو لیستت قرار بده

عزیزم یه پودر به اسم اندروفرتی هم روزی دوبار داره میخوره بجز این دیگه چیز دیگه ای نمیشناسم که بهش بد ...

مکمل و انتی اکسیدان خیلی زیاد هست
تو نت هم سرچ کنین هست
یا تحت نظر یه دکتر اورولوژ برین

امروزخیلی کمتره امانمیدونم چجوری بفهمم ب چی حساسیت دادم؟میگم شایدمال داروهاباشه شایدتیروئیدنمیدونم&n ...

اره ممکنه از داروها باشه
ببین عزیزم لوراتادین / کلر فنیر امین دو تا داروی امن هست تو بارداری
دکتر ایمنولوژی من به خاطر حساسیت به داروهام برام تجویز کرد
اگه دوست داشتی امتحان کنی
ببین با خوردن اینا بهتر میشه

لاله جون شما كي آز ميدي؟ من چون سيكلمون باهم بود، انگار خودم انتقال دادم، استرس آزت رو دار ...

سوگل جان خدا از دهنت بشنوه عزیزم
یه چند روزیه خیلی استرس دارم و دل نازک شدم
همش دلم میخواد گریه کنم

من ان شاء ا... 26 ام آز میدم
توکل به خدا

قربونت .آنا جان میشه سوال کنم شما تهران هستین ؟.من پرندم .

عزیزم بله...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من شیاف میزارم سعی میکنم دسشویی نرم ولی بعضی وقتا نمیتونم جلوی ادرارم بگیرم میرم .مشکلی نداره؟

اگه حداقل نیم ساعت دراز میکشی ایرادی نداره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره ممکنه از داروها باشه ببین عزیزم لوراتادین / کلر فنیر امین دو تا داروی امن هست تو بارداری دکتر ...

چشم عزیزم فرداآزدارم انشاءالله اونوبدم اگ تافرداخوب نشم حتمااینارومیگیرم امتحان میکنم

سلام بچه ها میشه سوال منو جواب بدین ؟؟؟؟ ممکنه کسی از ماه اول بارداری تهوع و سرگیجه و دل درد و احسا ...

ببین معمولا همون ۶ هفته به بعد علایم میاد سراغ آدم مگه اینکه دوقلو باشه و زودتر خودشو نشون بده....

دکترت طرازی آنا جون؟خداروشکر ک همه چی خوب پیش میره

بله ایشون هستن.....

از حساسیت نگو ک من کشته سرفم صبح ها واسه نماز صبح پا میشم یکم دل درد دارم امروز یکم تنگی نفس دارم ...

عزیزم من نمیگم استراحت نکنین اما استراحت مطلقم غیر موارد استثنا توصیه نمیکنم.....

من وقتی فکر میکنم تو این مدت چه کارا که نکردم تنم میلرزه.....

یعنی عمرا اگه میدونستم انجام میدادم......

اما میبینین شکر خدا به خیر گذشته....

پس به خودتون استرس الکی ندین.....