2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047319 بازدید | 684588 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم امروز دوباره برا سرم زنگ میزنم دیروز انقدر هول بودم نفهمیدم بالاخره سرم لازم نیست یا هست..... ...

آهان خب خدارو هزاران بار شکر...آنا جون فکر کنم بارداری قبلی باعث شده سیستم ایمنی متعادل بشه حدسم اینه ..خب خداروشکر نهایتا پردنیزولون رو محض احتیاط تجویز میکنن..اما واسه من که ایمونولوژ گفتن یک ماه قبل انتقال فقط داشته باشم و حتی درصورت مثبت شدن نیازی نیست ادامه بدم نه سرم نه پرد..

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

[QUOTE=55434432]سلامت باشي عزيزم ، ان شا الله شما هم چند روز ديگه با خبرهاي خوش بيا اينجا . عزيزم اسم دخملي ما ان ش ...[/QUOTE

سلااام مامان گلی چقدر دلم میخواست بدونم اسمش رو اما روم نمیشد بپرسم😊

هزار  ماشاا... دختر طلا حسابی به خودش رسیده عزیزم 😚😚تا خیال مامان و بابا راحت بشه

اسم نارنینش پر از حس مهربانی و آرامشه..الهی که زندگی تون سرشار از سلامتی و شادمانی باشه همیشه..آفرین به شما با انتخاب این نام زیبا..در سایه پرمهر خداوندگار باشه مهرسای نازنین🌹🌼🌸...آمین]

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
بچه ها این سرم هست اسمش اگه اشتباه نگم دوتا جی داره یادم نمیاد .برامن شب قبل انتقال سه تا وصل کرد .ت ...

عزیزم منظورت سرم آی وی آی جی هست.....

عزیزم ببین یکی از دوستامون دقیقا چند ساعت قبل انتقالش تونست تهیه کنه الان دخترش شکر خدا برا خودش خانومی شده.....

به چیزای خوب خوب فکر کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آهان خب خدارو هزاران بار شکر...آنا جون فکر کنم بارداری قبلی باعث شده سیستم ایمنی متعادل بشه حدسم این ...

فکر کنم برا منم احتیاطا تجویز کرده.....

چون وقتی قلب تشکیل شده به نظر میاد ایمنی شرایط بدی نداره....

اما انعقادیم غیر قابل انکاره چون جهش ژنیه.....

تازه هموگلوبینمم بالا بود.....

خلاصه شکر خدا فعلا دکترم همه جوانب احتیاط رو رعایت میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مکانیسم جذب پرد کبدی هست ، و نیمه عمرش هم دو سه ساعته فکر نکنم چیز خاصی جذب شده باشه اما برا ...

ممنون لاله جون  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
بچه ها شما هم این قد گرون خریدین ای وی ای جی .سه تا خریدم 2280هزارتومن 152هزارتومان هم وصلش کردن.

بله عزیزم اخیرا قبل انتقال رو تایید نمیکنن مگهت اینکه سقط داشته باشی و برا همین آزاد میشه اما بعد + شدن تایید میکنن و خیلی مناسبتر میشه......

دفعات بعد ایشالله برا تزریقش برو بیمارستان دولتی.....

من الغدیر تزریق میکردم با بیمه حدود ۳۰ میشد.....