2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047322 بازدید | 684588 پست
سلااااااااااام به همگیییییییی آناااااااااااااااااااجوووووووووونیییییییییی مبارکت باشه دختر.گوارای و ...

عزیزم واقعا این دفعه فقط برکت بود.....

دریغ از کوچکترین حرکت.....

تنها حرکتمون وا موندن دهنمون شد.....

گرد شدن چشامون شد.....

ایشالله همچین حسی قسمت تک تک دوستان بشه......

مهکان جونم ایشالل قسمت خودتم بشه.....

فعلا انوکسانو برام شروع کرد چون هموگلوبینم بالا بود.....

پردم از دیروز برام شروع کرد.....

توکل به خدا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم علایمم خیلی کم شده فک نکنم امیدی باشه 

عزیزم اصلا به علایم نیست.....

من قلبم برام تشکیل شده دریغ از یه علامت کوچیک.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا تو این مقوله به حرف هیچ دکتری گوش نده بتا از همون اول یه پیش زمینه ای به ادم میده

منم موافقم من سه تا بتا میدادم خیالم راحت میشد.....

البته این دفعه به همون یکی اکتفا کردم......

دوستان ی سوال بپرسم من دوروزه انگاریه چیزی توگلوم گیرکرده اون سری ام آی یوآی شدم اینجوری شده بودم هر ...

شاید داروها اذیتت میکنن.....

من سری قبلم سر میکرو چون سابقه رفلاکس و خلط پشت حلق و این بحثها داشتم دکتر حلق و گوش و بینیم برا تقلیل عوارض داروهام پنتاپرازول تجویز کرد.....

البته شاید برا تو علت دیگه ای باشه احتیاطا تجربه خودمو گفتم شاید تشابهی باشه.....

انشاءالله چندبارتیروئیدموچک کردم دوباره برای میکروآزمایش دادم تیروئیدم توش بودکه نرمال بودگفتن مشکلی ...

عزیزم کاش الانم تیروئیدتو چک کنی چون بعد + شدن ممکنه یهویی بالا بره.....

مال من قبل انتقال زیر ۲ بود بعد + یهویی رفت رو ۵/۵......

حتما تکرارش کن چون ممکنه رو رشدم اثر بذاره.....

سلام بچه ها نذر40تا حدیث کسا دارم

که برای40نفر بخونم

29تا دیگه مونده هرکی خواست بگه براش بخونم.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
فقط با طب سنتی به تنهایی نمیتونین بهبود بدین نیاز به مکمل های قوی دارین تازه اونم نهایتا یه درصد ب ...

عزیزم یه پودر به اسم اندروفرتی هم روزی دوبار داره میخوره بجز این دیگه چیز دیگه ای نمیشناسم که بهش بدم 

سلام بچه ها نذر40تا حدیث کسا دارم که برای40نفر بخونم 29تا دیگه مونده هرکی خواست بگه براش بخونم.

عزیزم منم این دفعه دوست دارم باشم ولی اولویت با بقیه دوستان باشه.....

اگه آخرسر تو لیستت جا موند برا سلامتی توراهیم دعا کن.....

گروه

👀میکرو با ذخیره کم تخمدان

لینک گروه در ت لگرام : https://t.me/joinchat/Fh-4FhLPg1jrBSdqyNqWRQ

👈کسانی که بخاطر

⭕️ذخیره تخمدان خیلی خیلی پایین

❌بهشون تخمک اهدایی❌

پیشنهادشده اما دوست دارند با

☘️تخمک خودشون میکرو رو امتحان کنند.☘️

✨انسان به امید زنده هست ✨

🔆☀️بیاین به امید بارداری با تخمک خودمون دور هم جمع بشیم. ☀️

افوض امری الی الله ان الله بصیروا بالعباد
عزیزم کاش الانم تیروئیدتو چک کنی چون بعد + شدن ممکنه یهویی بالا بره..... مال من قبل انتقال زیر ۲ بو ...

چشم عزیزم خودمم گفتم حتماتیروئیدموچک کنم امروزانگاریکم بهتره اماحتماچک میکنم ک خیالم راحت بشه