2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
دوستای گلم شرمنده مرامتونم...... دست تک تکتونو میبوسم..... گفتم بیام از نگرانی درتون بیارم بعد سر ...

آنای عزیزم،اشکمونو درآوردی، خدا رو شکررررر... خیلی خیلی خوشحالم برات، ان شاءالله به خیر و خوشی بغلش کنی....

و ملتمسانه یه خواهش... : با قلب مهربون و پاکت برای ما هم دعا کن عزیزم...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
دوستای گلم شرمنده مرامتونم...... دست تک تکتونو میبوسم..... گفتم بیام از نگرانی درتون بیارم بعد سر ...

خدا را شکر خانمی

وقتی بی منت به همه ی دوستان کمک می کنی و راهنمابیشون می کنی قطعا خدا چنین معجزه ای را در زندگیت قرار میده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااای انا جان مامان شدی؟؟؟؟؟؟ ای جااانم مبارکت باشه انشااله بسلامتی.خیلی خوشحال شدم خیلیییی.برای ماهم دعا کن

دوستای گلم خیلی سرم درد میکنه..... چشامو نمیتونم باز نگه دارم..... روز پر استرسیو گذروندم..... ام ...

سلام آنا جون مبارک باشه خیلی خوشحال شدم مواظب خودت باش یادت نره منم دعا کنی الان دعات گیراتره یا حق❤️❤️❤️

ثمين جان گريه امروزم جريان داره نميخواستم كسي رو ناراحت كنم توضيح ندادم ، من و برادرم به فاصله چند م ...

عزیزم انشالله خدا دامنشو سبز کنه به حق شش ماهه کربلا 🙏❤️❤️❤️

متن پیام: خوبی مهربونم، خوبی دریاییییی عششششق، دلم میخواد از خوشحالییییی جیغغغغ بزنم باورم نمیشه بارداری، ایشالله خدا بچه هاتو سالم نگه داره برات، ففط تو رو خدا ازمایش ایمنی انعقادی بده و برو یه ویزیت پیش مریم توکلی و راحله که اگه رقیق کننده نیاز داری بزنی و حتما ازمایش تیروئید هم بده زود، واقعا نمیدونم در وصف خوشحالیم چه کلماتی رو استفاده کنم

دوستای گلم خیلی سرم درد میکنه..... چشامو نمیتونم باز نگه دارم..... روز پر استرسیو گذروندم..... ام ...

وای آناجووووون! تازه میخواستم بیام دلداریت بدم که تیکر بارداریتو دیدم! وای خدا چه اتفاق عجیبی! همیشه حس میکردم که منتظر معجزه هستی وقتی حرف از بچه دوم میشد و چقدر دلم می‌خواست این اتفاق واست بیفته، راستش اینقدر هول شدم میخواستم خبرشو به خواهرم که اصلا نمیشناسدت بدم! همش دلم میخواد از خوشحالی به یکی بگم!😄

بچه هاواقعاخداچرامارواینطورامتحان میکنه من میگم منفی بشه خدایی نکرده چجورتوصورت خونواده شوهرمونگاکنم ...

عزیزم فقط میتونم بگم همیشه میبیندمون فقط ما نمیتونیم بودنشو و همراهیشو حس کنیم......

من هنوزم تو هپروتم......

همش میگم یعنی میشه؟

بیدارم؟

خواب نیستم؟

پس با تمام وجود خودتو بسپار به خدا......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شا الله مينو جان شما هم به سلامت اين مدت رو ميگذروني و ني ني نازت رو در آغوش ميگيري . چشم عزيزم ق ...

عزیزم همه چی خوب پیش میره شک نکن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوش اومدی منم علامت ندارم و روز 7 انتقالم بوده نگران نباش خیلی ها نداشتن

لاله جون با تمام وجودم و به حرمت همین معجزه از خدا میخوام سال جدید رو با شادی شروع کنی......

برا تک تک دوستای منتظرم این آرزو رو دارم خصوصا دوستانی که انتقال دادن و تو شمارش معکوس آزن.....

برا دوستای دلشکسته هم معجزه شیرین آرزو میکنم.....

دوستان روز ۶ انتقالم چکار کنم خیلی نگرانم خدااااا

عزیزم توکل توکل توکل......

ایشالله شادی منتظرته عزیزم.....