2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
ان شا الله مينو جان شما هم به سلامت اين مدت رو ميگذروني و ني ني نازت رو در آغوش ميگيري . چشم عزيزم ق ...

ان شاء ا... وزنش عالیه عزیزم
دخترت از الان میخواد مانکن باشه خب :))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان روز ۶ انتقالم چکار کنم خیلی نگرانم خدااااا

عزیزم کاری جز صبر نمیتونیم انجام بدیم
صبر و توکل به خدا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
منم اینکه یه روزی بدونم تو شکمم نی نی داره رشد میکنه برام شده یه آرزو یا خیال  ولی الان یه حال ...

آره واقعامیدونم توخواب یهوازخواب میپرم وقتی یادم می افته ک قراره آزمایش بدم ای خدامیترسم ازخجالت زده شدن 

آره واقعامیدونم توخواب یهوازخواب میپرم وقتی یادم می افته ک قراره آزمایش بدم ای خدامیترسم ازخجالت زده ...

انشالله که مثبتی عزیزم 

خدا هم به خودت و خانوادت عیدی دوتا نی نی ناز میده

خداجونم شکرت       
بچه هاواقعاخداچرامارواینطورامتحان میکنه من میگم منفی بشه خدایی نکرده چجورتوصورت خونواده شوهرمونگاکنم ...

عزیزم نا امید نباش.خدا خیلی بزرگه...ولی این حرفت ناراحتم کرد.چرا خجالت بکشی...چرا شرمنده باشی....خدایی نکرده خدایی نکرده اگه منفی بشه شما تقصیری نداری که بخوای شرمنده باشی...خدایا به دلمون نگاه کن

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم نا امید نباش.خدا خیلی بزرگه...ولی این حرفت ناراحتم کرد.چرا خجالت بکشی...چرا شرمنده باشی....خدا ...

چون نتونستم دلشونوشادکنم خواهرشوهرم پسرش پارسال فوت کردهمه ی ذوق وشوقش اینه ک مابچه داربشیم میگه هیچی اندازه ی بچه دارشدن شمامنوخوشحال نمیکنه همه درعذابن 

هرروزم باگریه میگذره نمیتونم جلوی اشکاموبگیرم اینطوری نبودحالم انقدحساس نبودم امافقط عشقم شده هرروززنگ بزنم ب امام رضاوحرف بزنم برای هممون دعامیکنم ک امان رضابحق جوادش واسطمون پیش خدابشه وحس ناب مادریوبهمون بده

دوستای گلم شرمنده مرامتونم......

دست تک تکتونو میبوسم.....

گفتم بیام از نگرانی درتون بیارم بعد سر فرصت پستاتونو میخونم چون خیلی سرم درد میکنه.....

دوستای گلم خیلی دلم میخواست همون لحظه اول شادیمو باهاتون سهیم بشم اما به خاطر چند تا اشتباهی که ندونسته مرتکب شده بودم شادی و ترسم با هم قاطی پاتی شده بود......

دوستای گلم معجزه شیرینی قسمتم شده فقط با ندانم کاریم یه کوچولو با دلهره داره پیش میره.....

امروز دکترم گفت همه چی خوبه قلبشم تشکیل شده....

برا تک تک دوستان همچین حس زیباییو آرزو میکنم البته بدون قسمت دلهره و استرسش.....

دوستتون دارم و مطمئنم این فرشته رو مدیون فقط و فقط دعای ناب شما هستم......

ازتون میخوام دعا کنین خدا قصورمو جبران کنه و دردونمو صحیح و سالم بغل کنم.....

برا تک تکتون یه معجزه شیرینتر از عسل آرزو دارم.....

از رز سفیدم و تک تک دوستان بابت ۲۰ بهمن که برام یاسین و توسل خوندن ممنونم.....

فکر کن اصلا همچین چیزیو تصور نمیکردم و اون روزا احتمالا دردونم لانه گزینی کرده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com