2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
دکتر خوبیه؟این مشکلات منو خوب بررسی میکنه به نظرت؟آناجون به نظرت برم پیششون بگم برام ازمایش انعقادی ...

عزیزم اون ۴ قلمم انجام بده به نظرم نواقصو کامل کن برو......

هم تو زمان صرفه جویی میکنی هم احتمال اینکه اونارو دور بزنن کمتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخش اینقدر سوال کردم دکتر رزاقی اسمش چیه؟شماره مطبش رو نداری آناجون؟

عزیزم صفحه ۵ تاپیک فکر کنم اطلاعاتش باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم صفحه ۵ تاپیک فکر کنم اطلاعاتش باشه.....

مرسی عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها احتمال داره من هایپر شده باشم ولی دکتر متوجه نشده باشه. راستی گفتن سرم ای وی ای جی رو برای م ...

برامن شب قبل انتقال وصل کردن سه تا ازساعت 7شب تایک شب تموم شد فردا ساعت 10برام انتقال داد.یعنی جنینام با این سرم ها محکم تر میشن میچسپن 

عزیزم نه خیلی نمیشه بر اساس ظاهر چیزی گفت بعضا ممکنه جنین گرید سی یعنی پایین باشه و بگیره و برا بعضی ...

سلام به همه عزیزان

این روز زیبا بر همه شما مبارک 

عزیزم چقدر خوب توضیح دادین خیلی نگران بودم چون هیچ کدوم از جنین هام گرید aنبودن ممنونم ازت

من که انتقال دادم .نکنه چیز گرم بخورم .حامله نشم .پریود بشم. مگه نمیگن گرمی بخور پریود میشی.

عزیزم سیبم گرمیه زرشک و زعفرونم!!!!!!

کیو دیدی با خوردن سیب و گوشت گوسفند و..... سقط کنه؟

وقتی میگن گرمی نخورین منظورشون قاعده آوراست.....

من چون طبعم سرد بود کلا چه قبل انتقال چه بعدش گرمی خوردم غیر قاعده آورا!!!!!!

دوستای گلم عجیب التماس دعا دارم......

دوستان من تو سیکل میکرو هستم و هیچ کدوم از این آزمایش هایی که دوستان از اعدادش صحبت می کنند  را بهم نگفتن انجام بدهم و هیچ گونه ویتامین و .. را بهم نگفت بخور 

چه چیزهایی لازم بوده بررسی بشه یا خورده بشه حداقل خودم اقدام کنم

دوستان من تو سیکل میکرو هستم و هیچ کدوم از این آزمایش هایی که دوستان از اعدادش صحبت می کنند  را ...

متاسفانه عزیزم باید ده بار زجر بکشی تا برسی به مرحله ای که شاید اینارو بنویسن......

برا همین مجبوریم خودمون راهو کوتاهتر کنیم.....

این لیستو که میذارم ما بعد دو بار منفی با کلی التماس دکتر واسه مون نوشت و مشکلاتمون رو شدن.....

حالا شما همه رو نه اما اگه بتونی لااقل نسخه ۳ و ۴ رو انجام بدی بهتره.....

نسخ آزهای تکمیلی:

نسخه اول: برای همسرتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم برای همسر:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

آز شکست دی ان ای اسپرم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!!

@microinjection

متاسفانه عزیزم باید ده بار زجر بکشی تا برسی به مرحله ای که شاید اینارو بنویسن...... برا همین مجبوری ...

دقیقا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها لطفا برام دعا کنید سینه ام آبسه کرده.

سوگل جون با این حالم با جون و دل برات دعا میکنم ایشالله هیچی نیست.....

منم التماس دعا دارم......

دوستای گلم ممنون که کنارم بودین.....

حس میکنم تا الانش به حرمت دلهای مهربونتون خدا هوامونو داشته.....

ایشالله به خیر بگذره.....

همچنان التماس دعا دارم.......