2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبیعی...داشتم زایمان میکردم ولی زورم نمیومد هی میگفتن زور بزن ولی حس زور نداشتم خداروشکر بچم چیزیش نشد بعدشم که بخیه ها دهنمو سرویس کرد بنظرم بخیه سزارین خیلی بهتره 

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردار نیستم 🥰🥰🥰تیکر هدف

ب زووور و اجبار فرستادنم طبیعی..

در اخر هم رفتم اتاق عمل سز شدم!

انتخاب خودم صد در صد سزارین بود..

واقعا هم خیلیییی بهتر از طبیعی بود 

من ی روز درد کشیدم

خدایا خودت هوامونو داشته باش🌱❤️

طبیعی ،علت انتخابم دکتر گفت این بهتره واست ،دلیل اذیت شدن مامای ناشی ،استرس خودم ،اذیت ها و کارهایی که اطرافیان مدت بارداری کردند و باعث شد وقت زاییدن فقط آرزوی مرگ داشته باشم ،حرف های مادرم تو اون وضعیت (مثلا گوشم می خوند که شوهرت اصلا به فکرت نیست و مادر شوهرم فلان گفت و اینا )چاینا بهم استرس میداد .بی توجهی مادرم در مراقبت از من و تجربه نداشتن .ولی زایمان دومم  چون تجربه داشتم و کادر پزشکی خوبه بالا سرم بود و از خانواده کسی نبود راضی بودم 😂

سر زایمان خواهرشوهرم من میخاستم پیشش بمونم سر همین ظهر رفتم بیمارستان دیدم مادرشوهرم که از صبح با دخترش بوده رنگش پریده حالش خوب نیست!!! ماهم از حال خواهرشوهرم خبر داشتیم که خوبه خداروشکر ازش پرسیدم ماماااان چی شده چرا رنگت پریده!! گفت اتاق بغلی دخترش از صبح اومده برای زایمان طبیعی و تا ظهر نتونسته زایمان کنه اینقدرررر جیغ زده و درد کشیده که مادرش همش داره گریه میکنه بابتش! بی چاره دختره آخرش بعداز ساعتهاااا درد کشیدن رفت سزارین شد و مادرهمسرم رفته بود نوه‌اش رو ببینه اتاق نوزادان بچه ‌ی اونم تخت بغلش بود سرش کج و ناجور شده بود بچه‌ی بیچاره خیلیییییی خاطره‌ی بدی واسه هممون شده بود اون شب… خدا به همه مادرا کمک کنه زایمان طبیعی و سزارین نداره انشالله که همههههههه به سلامتی زایمان کنن❤️❤️❤️❤️