2777
2789

باید وضع مالیشون خیلی اوکی باشه که بتونن برن دیگه؟

دارم میترسم از خوابی که شاید هردومون دیدیم                     از این که هردوتامون شاید خلاف کعبه چرخیدیم ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم خرجتو میدن اونا دیگ

خرج دانشگاه رو فقط مگ نمیدن؟

دارم میترسم از خوابی که شاید هردومون دیدیم                     از این که هردوتامون شاید خلاف کعبه چرخیدیم ....

نه..دانشگاه هزینه ها رو تقبّل می کنه.ولی خیلی باید قوی باشی تو درس تا بورسیه بشی.

وضع مالی نسبتا ضعیف بورسیه بشه میتونه یعنی اونجا زندگی کنه؟

نه دانشگاه حمایت میکنه ولی خب باید یهکاری اونجا جور کنی بلاخرهمن همسرم میخواست بره ta یه استاد بشه و ...

تا دکترا باید با نمره عالی باشه برای بورسیه درسته؟!

حقوق هم میدن دیگه میتونی خرج خونه تغدیه رو بدی با همون

اها اها نمیدونستم 

تا دکترا باید با نمره عالی باشه برای بورسیه درسته؟!

والا همسر من داشت واسه دکترا میرفت اینشو خبر ندارم 

یه مقدار کمک هزینه هم خودشون میدادم بهش

ایشون از طریق المپیاد علمی بورسیه شده بود شاید یکم شرایط فرق داشته باشه 

خوابگاهم مختلط بود😁😂

اها اها نمیدونستم

منم‌مطمئن نیستم ولی میدونم یکی از فامیلامون کانادا رفته بود نمیدونم مهندس چی بود بعد میگفت حقوق هم بهش میدنو ولی خب خرج ها اونجا زیاده در امدشم در همون حد بوده

والا همسر من داشت واسه دکترا میرفت اینشو خبر ندارم یه مقدار کمک هزینه هم خودشون میدادم بهشایشون از ط ...

وای متختلط بود شما مشکل نداشتی؟😕😂 

رشتشون چی بود؟

وای متختلط بود شما مشکل نداشتی؟😕😂 رشتشون چی بود؟

نرفتش متاسفانه داشت میرفت😂😂قسمت نشد با دافای روسی هم اتاقی بشه😂😂ولی رفته بود برای انصراف و اینا یبار رفته بود ویدیوکال میگرفت دیدم مختلطه دوستسم میگفت مختلطه دخترا یهو میبینی رو تخت لباس عوض کردن😂😂

راکتور