2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047650 بازدید | 684621 پست
چی بگم بخدا ...حالا چه سیاستی پشت اینکاراشون دارن خدا میدونه ...ولی باید ب پولی ک در میارن هم فکر کن ...

شماره مطبش رو داری بهار جون؟بعد چطوریه نوبت دهیش ساعت مشخصی باید زنگ بزنم؟چه روزایی هست مطب.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
قربونت برم بهترینها شیرین ترین ها قشنگ ترین هارو برای همتون در سال جدید آرزومندم

فدات خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدومش راحت نوبت میده اطلاعی داری؟بعد کلینیک دارن یا مطب.

مطبن
من طبق اونچه که بچه ها و دوستانی که فرستادم و ازشون پرسیدم ، دکتر رزاقی خیلی مهربونه و خیلی وقت میذاره
دکتر طرازی هم خیلی دقیقه ولی پولکیه یه مقدار
دکتر عارفی فکر نکنم با خصوصیات شما جور در بیاد چون میدونم دکتری میخوای که حسابی وقت بذاره و حرفاتو بزنی باهاش

در نهایت من و دیگران هر چی بگیم باز تا خودت نبینی نمیتونی دقیق متوجه بشی کدومشون به دردت میخورن

والا من جای شما باشم با دو تا از این دکترا نوبت میگیرم ببینم کدومشون با اخلاق و روحیات من سازگار هستن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
شماره مطبش رو داری بهار جون؟بعد چطوریه نوبت دهیش ساعت مشخصی باید زنگ بزنم؟چه روزایی هست مطب.

۲۲۳۱۵۹۵۵ شنبه یکشنبه سه شنبه ۴ ب بعد زنگ بزن...ولی فکر کنم این هفته آخر هر روز باشه چون ب من چهارشنبه وقت داد

ثمین اگه میخوایی باهاش ادامه بدی به نظرم مطب برو.....

باشه آناجون چشم.حالا میزنگم به دکتر طرازی  و رزاقی و عارفی ببینم کدومشون زودتر نوبت میدن من تا 2ماه دیگه سکته میکنم از استرس .2ماه خیلیه برا نوبت دادن برا من با این شرایطم

باشه آناجون چشم.حالا میزنگم به دکتر طرازی  و رزاقی و عارفی ببینم کدومشون زودتر نوبت میدن من تا ...

پس فکر کنم رزاقی برات بهتر باشه چون فکر کنم زودتر میتونی وقت بگیری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
۲۲۳۱۵۹۵۵ شنبه یکشنبه سه شنبه ۴ ب بعد زنگ بزن...ولی فکر کنم این هفته آخر هر روز باشه چون ب من چهارشنب ...

مرسی بهار جون خیلی لطف کردی

اووووووووووووووووووف نمیخوام ناامیدت کنم ولی از امید الکی دادن به دیگران هم خوشم نمیاد بهش دل نبند ب ...

دارم دق میکنم از این همه بلاتکلیفی..واسم دعا کن ۲۰میخام برم سونو واسه ساک

دیگه جنین ندارم و اگه اتفاقی بیوفته باید از اول شروع کنم ک فک نکنم شرایط مالی اجازه بده تا یکی دوسال دنبالش برم..خیلی محتاج دعاهاتونم

دکتر خوبیه؟این مشکلات منو خوب بررسی میکنه به نظرت؟آناجون به نظرت برم پیششون بگم برام ازمایش انعقادی بنویسن یا ازمایش رو بدم و با ازمایش برم پیششون؟

دارم دق میکنم از این همه بلاتکلیفی..واسم دعا کن ۲۰میخام برم سونو واسه ساک

مطمئنا برات دعا میکنم خواهر عزیزم.از خدا میخوام هیچکس به سرنوشت من دچار نشه .الهی این عید با دل خوش سر سفره 7سین بشینی عزیزم

مطبن من طبق اونچه که بچه ها و دوستانی که فرستادم و ازشون پرسیدم ، دکتر رزاقی خیلی مهربونه و خیلی وق ...

پس بهتره با رزاقی و طرازی ویزیت شم.حداقل خیالم راحت تره .

مطبن من طبق اونچه که بچه ها و دوستانی که فرستادم و ازشون پرسیدم ، دکتر رزاقی خیلی مهربونه و خیلی وق ...

خدا خیرت بده لاله جون .امیدوارم هرچی از خدا میخوای بهت بده

ببخش اینقدر سوال کردم دکتر رزاقی اسمش چیه؟شماره مطبش رو نداری آناجون؟

بچه ها احتمال داره من هایپر شده باشم ولی دکتر متوجه نشده باشه.

راستی گفتن سرم ای وی ای جی رو برای من روز انتقال تزریق می کنن.اما من تا جایی که می دونم دو یا سه روز قبل باید تزریق بشه

یا امام رضا