2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
پرپررر جووووونم منتظر بودم بيايي خبر خوب بدي از تپش قلب كوچولوتون الهي كه صد وبيست سال بتپهه خدار ...

مرسي مهربونم ان شاءالله به اميد خدا چند هفته ديگه تو همين خبرو ميدي دوستم، يبوستم بهتر نيست با اينكه همه اونكارارو ميكنم ولي دكتر بهم پودر و شربت داد روزانه مصرف كنم يه كم بهتره اوضاع خدارو شكر

خدا رو شكر پرپر جون ، خيلي منتظرت بوديم كه بيا و اين خبر خوشحال كننده رو بدي بهمون ، مباركت باشه خان ...

ممنونم از محبتتون، من هر روز يه سري اينجا ميزنم عاشق بچه هاي اينجام واسه همشون خير و خوشي و نيني هاي گوگولي از خدا ميخوام، ان شاءالله به سلامتي زايمان كني دوستم، من محتاج دعاهاتونم هميشه و بهشون ايمان دارم، خودمم به ياد همه هستم واسه راحت زايمان كردنت ميخونم دعارو،ان شاءالله خدا صدامونو ميشنوه زودترم جوابمونو بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستاي مهربونم مرسي ازتون كه دعام كردين، من رفتم سونو بي حس شده بودم، فقط تو دهن دكتر نگاه ميكردم بب ...

مبارکت باشه عزیزم الهی 120سال قلبش  برات بتپه .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم روز پانکچر فکر کنم داروی بیهوشی و کلا همه قلم دارویی که تو اتاق عمل و.... استفاده شده حساب میش ...

انا جون منم فکر میکنم تو این مقوله خیلی میخورن
ما هزینه ی روز انتقالمون شد 1200 حدودا لی که فکر میکردیم میشه 300 تومن !!
علی همه ی موارد رو با هم مقایسه کرد ، هزینه ی اتاق عمل شد 600 تومن !!
در حالی که تو اتاق عمل برای همه ما یه کار انجام دادن

هر کاری هم کرد ریز اوازم اتاق عمل رو ندادن بهمون
فقط تحت عنوان کلی هزینه اتاق عمل نوشتن هزینه رو !!!!!!!!!!!!1

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مبارکت باشه عزیزم الهی 120سال قلبش  برات بتپه .

ثمين جون اولين نفر اسم تورو اوردم، از خدا خواستم همونجوري كه تو اوج نااميدي قلبمو روشن كرد واسه شما هم همينجوري بشه، تو رو خدا نااميد نشو و پرقدرت برو جلو، اين راهِ سخت تموم ميشه ان شاءالله به زودي

رز عزیز ان شاء ا... عالیه عزیزم امیدوارم همون جور که خداوند این سری دل ما رو  شاد کرد دل شما و ...

عزیزدلم انساله دل منم شاد شه 

فثت کافیه خدابخاد

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
دوستاي مهربونم مرسي ازتون كه دعام كردين، من رفتم سونو بي حس شده بودم، فقط تو دهن دكتر نگاه ميكردم بب ...

مبارکه عزیز دلم
خدا بهت ببخشه عزیزم
من خودم به دعای ناد علی خیلی اعتقاد دارم
و خیلی لحن و اهنگش رو دوست دارم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها من الان لک قهوه ای دیدم. ..دیگه فردا نمیرم آزمایش دارم پریود میشم 😢😢

عزیزم نکن این کارو
چه ربطی داره لک رو خیلی ها دیدن
فردا برو آزت رو بده حتما

بعد از سه سال عزيزم يه اي يو اي منفي، كلي قرص و آمپول، دوبار انتقال منفي... بعد ديگه عمل كردم لاپرا ...

وای پر پر جونم خدارو شکر، خدا رو هزار مرتبه شکر خیلی خوشحال شدم

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
عزيزممم كلي دعات كردم ان شاءالله خووووش خبري به زوديه زود 😍

ممنون فدات شم
منم بعد از خدا امیدم به دعاهای شما دوستانه

مرسي مهربونم ان شاءالله به اميد خدا چند هفته ديگه تو همين خبرو ميدي دوستم، يبوستم بهتر نيست با اينكه ...

عزیزم مبارکت باشه الهی ک صحیح و سلامت بیاد بغلت دوران بارداری راحت و خوبی داشته باشی 😍