2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
ثمین جون واقعا فکر نکنم اثرش به این زودی بره من از خودم دیدم که میگم...... چون پرد شدیدا ایمنیو سرک ...

آناجون یعنی اگر من مریض بشم خوبه؟اخه من عموما مریض نمیشم اصلا.بعد ی چیزی آناجون من از وقتی سقط کردم شدیدا کمردرد دارم طبیعیه وضعیتم ؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خیلی ها بودن لک دیدن باردار بودن داروهاتو قطع نگن روز چندی؟برو ازمایش حتما انشالله مثبتی 

روز ۱۴. فردا باید آزمایش میدادم که....😢😢 آخه دقیقا وقت پریودمه...یعنی میگی پروژسترون استفاده کنم هنوز؟؟

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز ۱۴. فردا باید آزمایش میدادم که....😢😢 آخه دقیقا وقت پریودمه...یعنی میگی پروژسترون استفاده کنم ه ...

توکل ب حداکن فردابروآزبده وداروتوقطع نکن خیلیالک داشتن وجواب مثبت گرفتن

دوستاي مهربونم مرسي ازتون كه دعام كردين، من رفتم سونو بي حس شده بودم، فقط تو دهن دكتر نگاه ميكردم بب ...

خدا رو شكر پرپر جون ، خيلي منتظرت بوديم كه بيا و اين خبر خوشحال كننده رو بدي بهمون ، مباركت باشه خانمي گواراي وجودت ، عزيزم من پستت رو لايك كردم اولش نديدم كه گفتي ميخواي براي دوستان منتظرمون دعا كني ، اولا كه حاجتت قبول باشه خانمي بعد اينكه اسم من رو نميخواد بنويسي دوستان منتظر ديگه واجب ترن البته كه هميشه همه ما به دعاي خير همديگه نياز داريم ، باز هم مباركت باشه عزيزم . 😍😍😍😘😘🌷🌷🌷

روز ۱۴. فردا باید آزمایش میدادم که....😢😢 آخه دقیقا وقت پریودمه...یعنی میگی پروژسترون استفاده کنم ه ...

چقدر نی نی سایت بد شده پست ها دیر میره

قطع نکن عزیزم برو ازمایش بده 

نمی دونم دکتر کلی صحبت کرد ک اگ س قلو بشه امکان زایمان زود رس هستو و سقط منم ب دلم افتاد بگم همون دو ...

همچی ادم قانع میکنن ک نگو 

کی ازمایشته/؟؟؟؟‌دکترت کیه؟؟؟

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
بچه ها کسی راجع به چسب جنین چیزی میدونه؟ روز انتقال برای اونایی که قبلا انتقال منفی داشتن زدن راستش ...

ازیتا جون یه کار تحقیقاتی بود که دکتر یونسی انجام داده بود چند سال قبل اونم تزریق هاش سی جی قبل از انتقال بود
از طرفی یه عده هم هیالورونیک اسید تزریق میکنن داخل خود رحم قبل از انتقال

هر دو تحت عنوان چسب جنین دارن
اما فک کنم هیالورونیک اسید تو خارج انجام میشه
مطمئن نیستم البته
اما تو ایران اکثرا همون تزریق هاش سی جی رو داشتن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستاي مهربونم مرسي ازتون كه دعام كردين، من رفتم سونو بي حس شده بودم، فقط تو دهن دكتر نگاه ميكردم بب ...

پرپررر جووووونم

منتظر بودم بيايي خبر خوب بدي از تپش قلب كوچولوتون

الهي كه صد وبيست سال بتپهه

خداروشكر خدا بهت نظر كرد. 

راستي يبوستت بهتره؟؟ 

دوستم منم شنبه ازمايشمه امروز ١١ انتقالم

دعام كن تموم شه اين بدبختيام

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
مرسی از پاسخت عزیزم آخه شنیدم اثر هیسترو معمولا تا یه ماهه تو سونو سیکل قبل بهم گفت یه پلیپ تو میل ...

عزیزم تو هیسترو پاک سازی رحم انجام نمیشه
فقط بررسی میشه و اگه مشکلی مثل همین پولیپ باشه رفع میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم فدات شم ...........خعلی دعام کن چون واقعادرد کشیدم خرا خودش نظری کنه  اره سرم بخاطر ه ...

رز عزیز ان شاء ا... عالیه عزیزم
امیدوارم همون جور که خداوند این سری دل ما رو  شاد کرد دل شما و همسرت هم شاد بشه

سلام خواهرای گلم. منم فردا آزمایش میدم فقط یه جنین داشتم...چند روز دل درد و کمر درد داشتم ولی الان ه ...

ان شاء ا... شما هم خوش خبری عزیزم
توکل به خدا

ن انا جون الان شوهرم گفت برای داروهستش هنوز پول فدیزنگرفتن مگ میشه؟؟؟ ‌بهمون گفتن ٤روزدیگ بیا کارت ...

رز جون همون 4 روز دیگه میگیرن

سلام به همه دوستان عزيز ، نه بابا ساناز جون رويان براي هر جنين كه ٦٠٠ نميگيره كلا فكر كنم سال اول گر ...

مامان سبحان جون یعنی جنینهات بقیه اش تو یه سال از دست رفتن؟

[QUOTE=55173237]قدم دردونه هات پیشاپیش میارک......[/QUOTE ممنون عزیزم .انتقال داد برام سه تا .دعا ک ...

عزیزم دردات طبیعیه فدات شم
توکل به خدا
ان شاء ا... مثبتی