2777
2789
عنوان

ناراحت مامانمم

197 بازدید | 42 پست

تمام فشارای تنهایی و مجردیم و فشار عصبی مو رو مامانم دارم خالی میکنم دست خودم نیست یهو با کوچکترین حرفی به هم میریزم عین آتشفشان میریزم بیرون نمیدونم خدا تو من و مامانم چی دید که این روزگارو برامون رقم زد خودم هیچی ناراحت مامانمم دلم میخواد من نباشم تا رنگ آرامش و ببینه یکم حالا که خوشبختی منو ندیده این طوری بودنمم جلوش نبینه حالم خیلی بده نمیدونم خدا کجاست 

دست خودتت میتونه باشه

مدیتیشن کن هر روز ب خودت حال خوب بده

والا منم مجردم بخدا کلی مشکلاتو بیماریم دارم

ولی سر کسی خالی نمیکنم 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
دست خودتت میتونه باشهمدیتیشن کن هر روز ب خودت حال خوب بدهوالا منم مجردم بخدا کلی مشکلاتو بیماریم دار ...

من ۳۲ سالمه  تو نمیدونی چقدر فشار ای روحی تحمل کردم که این شدم از روز اول که این نبودم همسن شما بودم که این نبودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط کافیه قبل از حرف زدن چندثانیه مکث کنی همین.... این راه حل مشکلاتته هر وقت خواستی با مادرت حرف بزنی هربار فقط چندثانیه مکث کن به خودت یاداوری کن ک چه قدر گناه داره و... به خودت یاداوری کن ک الان میتونی کنترل خودتو دست بگیری و ازارش ندی با حرفات... فقط چند ثانیه مکث

من ۳۲ سالمه تو نمیدونی چقدر فشار ای روحی تحمل کردم که این شدم از روز اول که این نبودم همسن شما بودم ...

عزیزم خدابزرگه انشالله به زودی زود مشکلت حل بشه تا میتونی سر خودتو با کاری حرفه ای هنری هرررچی مشغول کن فقط بهترین راه حلت اینه تا میتونی سرتو شلوغ کنی

عزیزم خدابزرگه انشالله به زودی زود مشکلت حل بشه تا میتونی سر خودتو با کاری حرفه ای هنری هرررچی مشغول ...

همه این کارا رو کردم از صب تا شب سر کارم اما وقتی خونم پر خشم و غمم 

کاشکی نبودم 

همه این کارا رو کردم از صب تا شب سر کارم اما وقتی خونم پر خشم و غمم کاشکی نبودم

هیچ وقت این حرفو نزن به این فکرکن ک همون مادرت ک ناراحتشی اگه نباشی چه مصیبتی سرش میاد دور از جون... تو با تمام بد خلقی هات بازم بچشی پاره تنشی نمیتونه نبودنتو تحمل کنه براش ارزشمندی... تو میتونی کم کم یه بار از دستت در میره دوبار در میره ولی هی کنترلت رو خودت بهتر میشه قبل حرف زدن و جواب دادن مکث کن حرفتو بخور و مزه مزه کن بعد بگو اینو خیلی تمرین کن محاله نتیجه نده

من ۳۲ سالمه تو نمیدونی چقدر فشار ای روحی تحمل کردم که این شدم از روز اول که این نبودم همسن شما بودم ...

والا منم زیاد اختلاف سنی ندارم باهات 

۲۶ سالمه 

فشار روحیت از من بیشتر نیست مطمئن باش

دنیا قشنگ دهن مارو سرویس کرده

۵ سال تموم توو رفتو برگشت ی ادم هوس باز لجن بودم 

اخرشم با کلی منت رابطه بهم خورد تهشم فهمیدم تمام این ۵ سالو بهم خیانت کرده بود

معنی خیانت میدونی چیه؟میدونی وقتی یکیو از ته اعماق قلبت دوسش داری و اون هیی میره میاد و تهش گتد نیزنه ب اعتنادت میره با یکی دیگ چیه؟

من هم شکست عشقی خوردم هم خیانت دیدم

دردش از از دست دادن عزیز بدتره چون زنده ست طرف نمرده ولی توو مغزت مرده

و هزاران مشکل دیگ 

عیچ کسی بی مشکل نیست

ولی باید تلاش کنی اگ بیماری دکتر هست

هزاران تا راه حل هست

مادرت گنا داره نکن

ی موقع دور از جونش با عصبانیتت باعث سکتش میشی

بعد میبینی تازه تنها شدی 

ادم تا چیزیو داره قدر نمیدونه 

هیچ وقت این حرفو نزن به این فکرکن ک همون مادرت ک ناراحتشی اگه نباشی چه مصیبتی سرش میاد دور از جون... ...

من خیلی عصبی شدم خیلی روم فشااااره انگار میخوام سر یکی خالی کنم دردمو  بنظرم نبودنم با این شرایط بهتر از بودنمه 

من خیلی عصبی شدم خیلی روم فشااااره انگار میخوام سر یکی خالی کنم دردمو بنظرم نبودنم با این شرایط بهت ...

این حرفو نزن نبودنت هیچ وقت بهتر نیست... ببین تو نیاز داری دردودل کنی خالی شی فقط همین.. ببین با هر شرایط مالی ک داری حتما هرجوره با مشاور خوب و دلسوز برو صحبت کن حرف میزنی خالی میشی بهت دلداری میده روحیه میده درداتو تسکین میده حتما برو مشاور

کاشکی من زودتر برم

تو افسرده ای 

روانشناس رایگانم هست اگ مشکل مالی داری 

سرچ کنی میاد انجمناشون کمک بگیز

و اینکه تنها کسی ک میتونه کمکت کنه خودتی

مجبوری الکی شدع ب خودت امید بده ک همه چی تغییر میکنه درست میشه