2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047847 بازدید | 684629 پست

سوال فوری 

من سینه ام قبلا فیبرو کیستیک بود الان سینه راستم اندازه ی گردو گنده سفت شده شدید و اون تیکه پوست روش قرمزه راستش نگرانم زبونم لال بدخیم و... نشه کسی تو یارداریش ایجوری شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم آبان پانکچر شدم.اصلا چیزی نیاز نیست ببری...من هفت و نیم رفتم پذیرش کارامو کردم ساعت هشت لب ...

مرسب عزیزم من الان بخش هستم ....هشت پانچکرشدم دوباررفتم دسشویی

ی سرم مانیتول هست خعلی دیرمیره 

خداروشکر شوهرم بیوسی نشد و گفتن نمونه خوب بود 

خودمم گفتن خعلی تخمک داستم ...حالابازمیرم تعدادش میپرسم

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
عزیرم بله پول نهارو ازت میگیرن..... من ترجیح دادم بیشتر بمونم یعنی تا تایم نهار از تخت تکون نخوردم ...

ازبس سرم زدن دسشویی رارم خجالت میکشم بگم بلز دسشویی دارم چقدربده این دسشویی 

ناهار ک الافم فک کنم چون سرمم دیرتموم میشه 

اناجون گفتن نمونه شوهرت خوب بوده بنظرت ولقعاخوب بوده ؟؟؟

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
آره خ ب پول غذا که جدا نمیگیرن اما تو هزینه ها اضافه میشه..... عزیزم رز چون هایپر شده هاش سی جی ندا ...

پس چون هایپر شده رز جان به خاطر سرم ها بیشتر نگه میدارن

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
مرسب عزیزم من الان بخش هستم ....هشت پانچکرشدم دوباررفتم دسشویی ی سرم مانیتول هست خعلی دیرمیره  ...

به سلامتی...عزیزم.آره چون هایپر شدی سرم زیاد داری و خیلی سرعتش کمه...سعی کن بخوابی و تو گوشی نباشی تا سردرد نشی...استراحت کن تا زود بگذره برات...ایشلا یه عالمه جنین تپل مپل برات تشکیل میشه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
ازبس سرم زدن دسشویی رارم خجالت میکشم بگم بلز دسشویی دارم چقدربده این دسشویی  ناهار ک الافم ...

عزیزم حتما خوب بوده که گفتن...دروغ نمیتونن بگن...چون از مراحل میکرو فیلم میگیرن بهت میدن.دقیق میبینی اسپرم ها رو  میگیرن تزریق میکنن توی تخمک ها .پس اصلا نگران نباش.

سلام دوستان وآنای عزیزم 

یه سوال داشتم 

معمولا عمل هیستروسکوپی تا چند وقت بعد عمل برای انتقال جواب میده ومناسبه؟ 

ظاهرا من این سیکلم هم نمی تونم انتقال بدم موند بعد عید ☹️☹️😔😔😢😢

خیلی ناراحتم چون حس میکنم همه هزینه هایی که برای هیستروسکوپی کردم از دستم رفت 

من ١٨ماه پیش هیستروسکوپی کردم ١۵ این ماه پریود شدم چون باید دو هفته هم دارو بگیرم می خوره به تعطیلات و بیمارستان تعطیله😔 

قبلن به دکترم گفتم نمیشه من سال بعد بیام هم عمل کنم هم انتقال بدم گفت زودتر انجام بدی بهتره اینم از زودترش 

برنامه ریزی کرده بودیم که همسرم چون تعطیلات خونه هستش بهتر میتونه مراقبت کنه همه برنامه هامون بهم ریخت 

سلام.بچه ها من فردا ازمایش دارم برام دعا کنین دل توی دلم نیست.فکر میکنم منفی شدم سکته قلبی کنم

انشالله که مامانی عزیزم نگران نباش فردا میای با خبر خوشت ماروهم خوشحال میکنی😍😍😍

خداجونم شکرت       
سلام.بچه ها من فردا ازمایش دارم برام دعا کنین دل توی دلم نیست.فکر میکنم منفی شدم سکته قلبی کنم

عزیزم ایشالله فردا یکی از بهترین روزای زندگیت میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سوال فوری  من سینه ام قبلا فیبرو کیستیک بود الان سینه راستم اندازه ی گردو گنده سفت شده شدید و ...

عزیزم ایشالله چیزی نیست.....

با دکترت مشورت کن ایشالله که چیز مهمی نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسب عزیزم من الان بخش هستم ....هشت پانچکرشدم دوباررفتم دسشویی ی سرم مانیتول هست خعلی دیرمیره  ...

خدارو شکر عزیزم.....

ایشالله همه شون جنینای عالی میشن.....

ازبس سرم زدن دسشویی رارم خجالت میکشم بگم بلز دسشویی دارم چقدربده این دسشویی  ناهار ک الافم ...

عزیزم حتما خوب بوده تعارف ندارن که عزیزم......

خدارو شکر.....

سلام دوستان وآنای عزیزم  یه سوال داشتم  معمولا عمل هیستروسکوپی تا چند وقت بعد عمل برای ا ...

عزیزم من فاصله هیسترو خراشم با انتقالم سه ماه شد.....

دکترم میگفت تا سه چهار ماه میمونه اثرش.....

البته منظورش اثر خراش بود.....

هیسترو که برا بررسی بوده شکر خدا بررسی شدی.....